Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

Moterys, juk taip nebuna.

Naturalu, kad vyrui reikia salia moters, o ne vien sekso objekto.

Panasu, kad given444 nori zaisliuko-pasimegauti kiek jai norisi, kada jai norisi(nes kitaip jis ja savinsis), o kai jai nebesinores tada numoti ranka-sudie brangusis, svajoti gana, isbleso man meile manoji...taip nesidaro su zmonemis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2012 12 28, 13:18)
Dėl ko "parkės"? Aš jau natrą diskusiją šia tema skaitau ir niekaip nerandu problemos.
Nenori santuokinės šeimos ir buities? OK
Nenori rutinos? Irgi OK
Nori šilumos ir draugo? OKay..
Norisi sekso su ne bet kuo? Kame problemos?

Parkės, manau, didžiausios dėl to, kad vis dėl to retas vyras tokiam reikalui pasirašys biggrin.gif Kas ką bekalbėtų, didžioji dalis vyrų yra tokie dideli meilūs ir švelnūs padarai, kuriems labai labai reikia tų šiltų jaukių namų, kur jų VISADA laukia, kur jiems nebereikia su kažkuo kautis, medžioti ar dar kokį velnią daryti, kur visada priglaus, pamaitins, galvą paglostys, gerą žodį pasakys. O kai moteris yra, sakykim, tokios prigimties, arba taip per gyvenimą aplinkybių suformuoto charakterio, kad pati turi polinkį kautis ir mamutus medžiot, ir nori kad JOS lauktų... Arba tiesiog nenori nieko laukt ir būt laukiama, o tik probėkšmiais susitikti neutraliose teritorijose... Tai va tada ir prasideda bėdos ax.gif
Atsakyti
Taip tas tiesa... drinks_cheers.gif
Iš tikrųjų vyrai atrodo norintys būti nepriklausomi, laisvi bet nuo tokių, kurios jiems atrodo visada jų lauks, pačios kabinasi į juos. Vos tik pamato, kad jie nėr atoki ebūtini išgyvenimui, staiga jiems labai tavęs prisireikia. Absurdas, bet jau pastebėjau tokią tendenciją verysad.gif Kai turi nenori, kai nori neturi, užburtas ratas. Nenustebčiau, kad situacija greitai apsiverstų, jei staiga kaip pvz. aš imčiau į jį kabintis, jam staiga dingtų visas interesas. Kartais įdomu pažaisti tokius žaidimus, bet dažniausiai tai tiesiog labai vargina... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 29 gruodžio 2012 - 14:10
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 29, 14:07)
Taip tas tiesa... drinks_cheers.gif
Iš tikrųjų vyrai atrodo norintys būti nepriklausomi, laisvi bet nuo tokių, kurios jiems atrodo visada jų lauks, pačios kabinasi į juos. Vos tik pamato, kad jie nėr atoki ebūtini išgyvenimui, staiga jiems labai tavęs prisireikia. Absurdas, bet jau pastebėjau tokią tendenciją verysad.gif Kai turi nenori, kai nori neturi, užburtas ratas. Nenustebčiau, kad situacija greitai apsiverstų, jei staiga kaip pvz. aš imčiau į jį kabintis, jam staiga dingtų visas interesas. Kartais įdomu pažaisti tokius žaidimus, bet dažniausiai tai tiesiog labai vargina... unsure.gif

Žinai, o man atrodo, kad čia toks mitas truputį apie tą jų laisvės norėjimą ax.gif Kaip ir apie tai, kaip jie į monogamiją nelinkę biggrin.gif Vis dėl to didžioji dalis vyrų nori būti tėvais, vyrais, šeimos galvomis, gynėjais ir saugotojais. Ir nori moters, kuri juos mylėtų ir jų lauktų.

Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 12 28, 11:04)
taigis kategoriski pasisakymai "as jau niekada" kelia tokia lengva sypsenele smile.gif.

Kas jums trukdo tureti meiluzi? g.gif  vat pasimeciau unsure.gif  rimtai 4u.gif

kur rasiau kad niekada? kaip tik pirmam poste rasiau, kad galbut kai sueis 60, mastysiu kitaip - bet dabar mastau kaip mastau.
niekada vartojau zodi kuomet kalbejau apie tai, kad NESISSAVINU kito zmogaus.

man? trukdo ir buvo tam tikru ivykiu. baisiu. pernelyg asmeniska viskas. forume neatsiveriu iki begalybes. todel kartoju: buvau visada naivi, nes masciau kaip ir jus: kad gyvenimas yra mano asmeninis reikalas. na, pasirodo, jis toks nera.

subektyviai: del tu kompromisu. manoji ir forumietes butent [I]patirtys - visai kitokios, nei tavoji. mums kaip tik reiketu laikyti karteles auksciau ir bile ko i savo gyvenime neisileisti. cool.gif

alisia31, atvirai pasakius - nesuvokiu tavo specialiu piktybiniu interpretaciju mano zodziu atzvilgiu. jei uzvedziau tem - manau, viskas man rupi. rupi ir vyro/vyru jausmai. jei buciau pofik merga, tai imciau ir viska daryciau temu cia neuzvedinejus...

man rodos, kaip tik yra labai normalu, kuomet as, po dvieju ilgalaikiu rysiu, nebenoriu jokio vyro savo gyvenime. vat buvo ex atvykes trim dienom pas vaika, tikka isvaziavo----na, zinokit, net kvepuot kitais plauciais rodos, pradejau. nebegaliu gyvent, dalintis su kitu vyru buitimi, ir tiek. (o jis, ir traukia, mane ziauriai...nu ir ka...ir tai nereiskia kad ta aistra many zadina nora sukristi i kasdiene buiti.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 gruodžio 2012 - 17:49
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 13:33)
Parkės, manau, didžiausios dėl to, kad vis dėl to retas vyras tokiam reikalui pasirašys biggrin.gif Kas ką bekalbėtų, didžioji dalis vyrų yra tokie dideli meilūs ir švelnūs padarai, kuriems labai labai reikia tų šiltų jaukių namų, kur jų VISADA laukia, kur jiems nebereikia su kažkuo kautis, medžioti ar dar kokį velnią daryti, kur visada priglaus, pamaitins, galvą paglostys, gerą žodį pasakys. O kai moteris yra, sakykim, tokios prigimties, arba taip per gyvenimą aplinkybių suformuoto charakterio, kad pati turi polinkį kautis ir mamutus medžiot, ir nori kad JOS lauktų... Arba tiesiog nenori nieko laukt ir būt laukiama, o tik probėkšmiais susitikti neutraliose teritorijose... Tai va tada ir prasideda bėdos  ax.gif

o as manau, kad tokiu, norinciu tokiu santykiu-pilna, vezimu vezk.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 11:33)
Parkės, manau, didžiausios dėl to, kad vis dėl to retas vyras tokiam reikalui pasirašys biggrin.gif Kas ką bekalbėtų, didžioji dalis vyrų yra tokie dideli meilūs ir švelnūs padarai, kuriems labai labai reikia tų šiltų jaukių namų, kur jų VISADA laukia, kur jiems nebereikia su kažkuo kautis, medžioti ar dar kokį velnią daryti, kur visada priglaus, pamaitins, galvą paglostys, gerą žodį pasakys. O kai moteris yra, sakykim, tokios prigimties, arba taip per gyvenimą aplinkybių suformuoto charakterio, kad pati turi polinkį kautis ir mamutus medžiot, ir nori kad JOS lauktų... Arba tiesiog nenori nieko laukt ir būt laukiama, o tik probėkšmiais susitikti neutraliose teritorijose... Tai va tada ir prasideda bėdos  ax.gif

drinks_cheers.gif ciu, mieloji....keista, kad nakvisa, moteris metuose, to nesuvokia...

keista, kad visos taip isipatoginusios, kad nemato, kiek vyru ir visokiu - iaku persekioja moteris, grasina, kersija, kai uzsinori daugiau....
kaip visuomene loja: ach, tai ir vel naujas draugas, ir t.t.
o vaikai? man jie ne paskutinej vietoj. kaip vaikams pristatyti drauga, kuris po metu vel dings, nes jam galbut nebe)tiks mano draugystes salygos?
esme tokia, kad nenoriu PRIEVARTA kitiems statyti salygu - lai eina vyras pas moteri, kuri jam atnes ir zidini. bet esme ir ta, kad mano poreikiai irgi nuo to niekur nedings.
vat ir parkes. pries vaikus, pries kai kuriuos artimus man brangius zmones...pries save pacia galu gale. isvis, kaip pasitiketi bet kokiu vyru, kad neimtu atakuoti, santazuoti.
sakoma: tai tuomet NENOREK nieko.
lengva pasakyti.
gal nesu ant tiek traumuota - kad vis dar noriu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 gruodžio 2012 - 17:55
given given... ir visa tai, ta NEIMANOMA neva tai misija neimanoma tik del baimes. savisaugos. gal klystu, bet man atrodo, kad sieki apsaugoti save. kazkas kaip reikiant pasivaiksciojo po tavo sirdele meslinais batais...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 29, 17:54)
1. keista, kad visos taip isipatoginusios, kad nemato, kiek vyru ir visokiu - iaku persekioja moteris, grasina, kersija, kai uzsinori daugiau....
2. kaip visuomene loja: ach, tai ir vel naujas draugas, ir t.t.
3. o vaikai? man jie ne paskutinej vietoj. kaip vaikams pristatyti drauga, kuris po metu vel dings,
4.  nes jam galbut nebe)tiks mano draugystes salygos?
esme tokia, kad nenoriu PRIEVARTA kitiems statyti salygu - lai eina vyras pas moteri, kuri jam atnes ir zidini. bet esme ir ta, kad mano poreikiai irgi nuo to niekur nedings.
vat ir parkes. pries vaikus, pries kai kuriuos artimus man brangius zmones...pries save pacia galu gale. isvis, kaip pasitiketi bet kokiu vyru, kad neimtu atakuoti, santazuoti.
sakoma: tai tuomet NENOREK nieko.
lengva pasakyti.
gal nesu ant tiek traumuota - kad vis dar noriu... g.gif

1. Kodėl nemato? Mato. Tik nuo tokių reikia laikytis tam tikru atstumu, pageidautina.
2. Kas ta visuomenė? Visuomenei giliai neįdomu kažkokio vieno individo lovos reikalai. Ir dėl to sukti savo smegenis nėra jokio reikalo.
3. O vaikams nereikia pristatinėti, tuo labiau žinant, kad santykiai vieną dieną baigsis.
4. Tokiu atveju, geriausiai, iš anksto informuoti potencialų asmenį, kad santykiai neveda niekur apart gero laiko praleidimo kartu.
Jei esmė tokia, tai ir reikia tam vyrui (manyčiau, tokiu atveju pasirenkami atitinkami asmenys, turintys pakankamą kiekį smegenų vingių, kad suprastų sakomus žodžius ir sakinius) iš anksto pasakyti, kad jūsų santykiai vieną dieną pasibaigs, nes jūs esate draugai - meilužiai.
Kaip paaiškinti aplinkiniams? Paprastai: "ne jūsų reikalas", "tarp mūsų nieko nėra, mes esame tik draugai (pažystami)" ir pan.
Šantažuoti? Kuom? "Ji su manimi miegojo?" Na ir kas?
Bet jei jau bijote pati savęs, čia tik jau tada jūsų emocijų ir jūsų jausmų reikalas, kaip su tuom tvarkytis.
Papildyta:
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 29, 13:33)
Parkės, manau, didžiausios dėl to, kad vis dėl to retas vyras tokiam reikalui pasirašys biggrin.gif <...>

Parkės didžiausios yra tame, kad ne kiekvienas (nepriklausomai nuo lyties) nori būti vartojamas daiGtas. Bet norinčių nesusisaistyti jokiais būsimais santykiais ar perspektyvomis į kažkokių ryšių peraugimą yra.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 12 29, 17:48)
kur rasiau kad niekada? kaip tik pirmam poste rasiau, kad galbut kai sueis 60, mastysiu kitaip - bet dabar mastau kaip mastau.<...>

"Išaugama", galiu paguosti.
Todėl skaitydama jūsų mintis ir saviplaką man dabar kelią šypseną.

Patarimas: plaukite pasroviui ir nustokite užsiiminėti mazohizmu, gyvenkite sau, o ne "visuomenei" kuriai yra giliai nusišvilpti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 12 29, 17:54)
o as manau, kad tokiu, norinciu tokiu santykiu-pilna, vezimu vezk.

Ta smarvė ir tas mėšlas vieną dieną (kažkurią tai) ima ir dingsta. Tada telieka atleisti vadeles ir priimti visą realybę tokią, kokia ji yra.
Ir nuplaukti...

Galiu tik pasakyti - tikrų perlų yra ir kartais net jų ieškoti nereikia wink.gif

P.S. Aš nors moteris ir metuose, nors mano veidas prašosi lygintuvo raukšlėms palyginti, bet metai nepriduoda "senumo", jis suteikia tik patirties. Ir netgi jei ta patirtis bloga, bet ji yra patirtis ir gyvenimo duotybė.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 12 27, 20:01)
Na va, pagaliau pagavai mintį 4u.gif Kam? Na kam? Jei iš pat pradžių dėlioji savo gyvenimo dėlionę tvarkingai, pagal taisykles, moralę, neši pilną atsakomybę, ne tik už savo gyvenimą, bet ir už vyro, už VAIKŲ, tai viskas bus gerai, tvarkingai. Nes melas, pirmoji klaida, įneša netvarkingos dėlionės pradžią, viskas, ką po to darai, tik tęsinys, melas lipina melą. Ir tik laiko klausimas, kurioje vietoje sugrius visa apgaulinga idilė. Tai nebūtinai bus trečiojo paieška, nebūtinai. Tiesiog bus trys, keturi nelaimingi žmonės. Ir pati moteris bus nelaimingųjų centre, centrinė figūra.

NU suprantu tavo minti, bet sioje diskusijoje ar ji tinkama, taip gali aiskinti merginai,kuri dar vyro neturejusi. O ka daryti moteriai jau su istorija, jau kai viskas primakaluota, kai ir norisi to vienintelio, tos meiles , silumos, bet jau bijoma vel ir vel kristi veidu i purva? Nors gal tu ir teisi ,jeigu susidelioji prioritetus,gal ir gyvenimas stoja i vieta? g.gif
Man gyvenime eina taip:bendravinas, meile, tada pasimylejimai smile.gif
KAi sumaisai ta seka ar nori tik atskiru elementu, tai gal ir pasimeti? Ir ateina skausmas ,kaip ispejamsis zenklas, kad moterie kazka darai ne taip savo gyvenime unsure.gif Del tu vyru, jie juk irgi prisideda prie visa ko ir matyt turi savu pamoku ismokti. Bet taip, kaip sake Egziuperi:esam atsakingi uz tuos ,kuriuos prisijaukinam smile.gif O dauguma moteru stipresne dvasiskai uz vyrus ...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 28, 08:41)
ax.gif ar tai vadinamieji blogieciai? ir kur ju buna? baisu siaip neuzsirauti vel ant mafuko kokio....
1. vat su situo niekad nesutikau ir nesutiksiu niekada. vat tas, anot taves, "sudetingiau" - tai gaunasi tikras sado-mazo, ypac jei ne su tuo zmogumi. ta ir turiu minty, kad galima nuveikti daug darbu, prasmingu veiklu (kad ir vienai) uzuot aiskinusis virtuvej santykius buitiskiausiame lygmenyje ir tiesiog zudant savo brangu laika. man isvis atrodo - kad santuokoje zmones, ypac jei laimingi, galetu nuveikti tiek daug gero kitiems - viena komanda - uzuot aiskinesi nuolat ir nuolat vienas su kitu. kaip sakoma, laimingi mylintys zmones skleidzia ir didina ta meile, o ne atsitveria garde ir kapsoti po savianalizes sliekus. cia visai kita plati tema ir offtopic. kalbu ir is savo patirties ir is kitu. baisu budavo ziureti, kaip daugelis poru tiesiog paskesta ir kapanojasi savo buityje, uzgesina savo aistras gyventi/kazka nuveikti, tampa pilkomis pelemis, kurios eikvoja savo energija del...mazu nieku. vat todel daugelis po to ir nenori tu santykiu/santuokos, ypac dar jei plius , ne tas zmogus. ypac, jei laikas nuvampyruojamas. ypac, jei pradedi pajust, kad vienas budamas buvai labiau savimi ir kitiems nesei daugiau naudos, jei budamas dabar dviese...

2. cia irgi suveltos temos, ir negalima lyginti. pamokas gauname nuolat, bet nera skaudesnes pamokos uz veltui prazuvusi laika. ypac ne su tais zmonemis. viena, sutikusi vyra, ziurek, nustoja melstis, kita - kurti, viduje kazkas numirsta. belieka tik valgio darymas, o visuomene dar sako: na ir gerai, tikra namu dvasia, moterimi patapai. ne laiku ir ne vietoje zodziai. meile - apskritai yra kuriancioji energija, ji turi zmogu auginti, skleisti, ugdyti, o ne karpyti sparnus. nes apkarpyti ego tai viena, bet kai jau dvasia zmoguje numirsta suvisam zmogui isivelus i netinkamus santykius bile kad tik "nebuti vienam" - tai isvis ziauru ir daznai neatitaisoma.

O kodel ant tokio uzsirovei, kokios jo savybes tave patrauke ir kokios tavo savybes ji patrauke?Cia siaip pamastymui smile.gif
Yra toks geras filmas ,manau , geriausiai isdestantis kas yra Meile ir Santuoka"Priesais Juvelyro parduotuve" TAi ten yra zodziai:"vienas yra suzadetinio veidas". GAlima tai suprasti ivairiai. Is pradziu as tai supratau, kaip ir kine tiesiogiai rode, kad norinti su savo vyru issiskirti vyru, ziuredama i kitus vis tiek mato ta savo vyra. Kita kad vis tiek dazniausiai antras ir ntasis vyrai buna kazkuom labai panasus. DAzniausiai mus traukia tokio pat tipo antroji puse smile.gif
1.Kodel tas sunkiau tuributi sado-mazo?Gyvenimas yra sudetingas, nebent pasieki Nirvana ir dzin jau viskas biggrin.gif TAi normalios gyvenimo kliutys, pamokos. Paprascoiau jiems buvo issiskirti, nes ji nebuvo amerikos piliete, o susituokti is pradziu norejo vien del to, apgavo savo artimuosius, paskui isimylejo,vienu zodziu prisivire koses ir butu paprasciau pabegti nuo viso to, bet jie vardan meiles pasiliko ja isrebti smile.gif Niekaip nesuprantu, kaip gali buti ne tas zmogus jei ji myli?vadinasi tas .I rniekaip nesuprantu,kam ten aiskintis tuos santykius virtuvej, aiskinasi du, jei vienas nustoja aiskintis , tai neber su kuo aiskintis biggrin.gif
SAntuoka nei trukdo, nei padeda, jei kazka nori padaryti darai pati. Jei atrodo ,kad trukdo, reikia pagalvoti kodel? KAtrtais buna tik savi trukumai, savos baimes ar ribotas mastymas.
2.Niekada laikas nera veltui praleidziamas, kiekviena akimirka nesa kazkoki patyrima, Juk jei zmogus jau butu zinojes tai ka suzinojo, jam tos patirties is vis nereiketu?Nera ne tu zmoniu, nera tu,kurie mus skriaustu, ar kazko neleistu, tai vis mes aptys, musu santykis i save atsiskleidzia per kitus,ir kiekvienas sutiktas yra musu Mokytojas. Per issirinkta vyra patiriam vyriska energija , pazystam savo vyra esanty mumyse. KAip man tas gerai matosi ant issiskyrusiu moteru ,ypac ant mano mamos. Tiesiog is sono matau tuos bruozus, kas sukele skyrybas ir kaip tas pabegimas visiskai nieko neissprende, kaip su lygiai tais paciai dalykais vis susiduria ir susiduria gyvenime. MAno mama irgi po 2 skyrybu i vyrus net paziuret nenori, jei nei meiluziu nebereikia lotuliukas.gif nors issiskyre budama 45, gal dar toks auklejiams senovinis,kad seksas blogis , ypac ne santuokoje biggrin.gif
TAi va nereikai maisyti i santykius is meiles ir "bele nebuti vienam" kaip sake Subjektyvi, tai jau klaida nuo pat pradziu.
O siaip viskas atitaisoma, kol dar kviepuojam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2012 12 29, 20:39)
Patarimas: plaukite pasroviui ir nustokite užsiiminėti mazohizmu, gyvenkite sau, o ne "visuomenei" kuriai yra giliai nusišvilpti.
Ta smarvė ir tas mėšlas vieną dieną (kažkurią tai) ima ir dingsta. Tada telieka atleisti vadeles ir priimti visą realybę tokią, kokia ji yra.
Ir nuplaukti...
Galiu tik pasakyti - tikrų perlų yra ir kartais net jų ieškoti nereikia wink.gif
P.S. Aš nors moteris ir metuose, nors mano veidas prašosi lygintuvo raukšlėms palyginti, bet metai nepriduoda "senumo", jis suteikia tik patirties. Ir netgi jei ta patirtis bloga, bet ji yra patirtis ir gyvenimo duotybė.

Nors as jauna ir grazi (bent jau sirdyje)mano gyvenimo patirtis byloja ta pati. Viskam cia surasytam pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 12 29, 16:00)
kad sieki apsaugoti save. kazkas kaip reikiant pasivaiksciojo po tavo sirdele meslinais batais...

nu ir...
kas cia blogo?
ir isvis kas blogo jei moteris nebenori gyvent kartu?
juk rasiau, pirmas dalykas - tai, ok, savisauga.
bet antras kuri jus vis ignoruojate - tai mano didziule meile ir poreikis is tiesu buti vienai. juk yra zmoniu, kuriems reikia kaip oro buti vieniems. ne vient tai menininkai ar nuprotejusieji.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2012 12 29, 17:39)
1. gyvenkite sau, o ne "visuomenei" kuriai yra giliai nusišvilpti.

2.Galiu tik pasakyti - tikrų perlų yra ir kartais net jų ieškoti nereikia wink.gif

1.ar jus rimtai neisiskaitot ka rasau? ar man rimtai reikia pavyzdziais ir zmoniu vardais vardint kaip kiti zmones, aplinka sugeba negyvai uzesti viena zmogu? manot, veroniku laikai praejo? deja, tai tik grazus mitas...kad gyvename neagresyvioje "kiekvienas daro ka nori" visuomeneje.

2. tai gerai, kad jums, kaip ir subjektyviai pasiseke. ir ko blogai po to saugotis, nusistatyti ribas? man rodos butu nenormalu kaip tik amzinai buti toje 18metes busenoj, kur viskas ruzavai matosi.
Atsakyti