QUOTE(given444 @ 2012 12 28, 08:41)

ar tai vadinamieji blogieciai? ir kur ju buna? baisu siaip neuzsirauti vel ant mafuko kokio....
1. vat su situo niekad nesutikau ir nesutiksiu niekada. vat tas, anot taves, "sudetingiau" - tai gaunasi tikras sado-mazo, ypac jei ne su tuo zmogumi. ta ir turiu minty, kad galima nuveikti daug darbu, prasmingu veiklu (kad ir vienai) uzuot aiskinusis virtuvej santykius buitiskiausiame lygmenyje ir tiesiog zudant savo brangu laika. man isvis atrodo - kad santuokoje zmones, ypac jei laimingi, galetu nuveikti tiek daug gero kitiems - viena komanda - uzuot aiskinesi nuolat ir nuolat vienas su kitu. kaip sakoma, laimingi mylintys zmones skleidzia ir didina ta meile, o ne atsitveria garde ir kapsoti po savianalizes sliekus. cia visai kita plati tema ir offtopic. kalbu ir is savo patirties ir is kitu. baisu budavo ziureti, kaip daugelis poru tiesiog paskesta ir kapanojasi savo buityje, uzgesina savo aistras gyventi/kazka nuveikti, tampa pilkomis pelemis, kurios eikvoja savo energija del...mazu nieku. vat todel daugelis po to ir nenori tu santykiu/santuokos, ypac dar jei plius , ne tas zmogus. ypac, jei laikas nuvampyruojamas. ypac, jei pradedi pajust, kad vienas budamas buvai labiau savimi ir kitiems nesei daugiau naudos, jei budamas dabar dviese...
2. cia irgi suveltos temos, ir negalima lyginti. pamokas gauname nuolat, bet nera skaudesnes pamokos uz veltui prazuvusi laika. ypac ne su tais zmonemis. viena, sutikusi vyra, ziurek, nustoja melstis, kita - kurti, viduje kazkas numirsta. belieka tik valgio darymas, o visuomene dar sako: na ir gerai, tikra namu dvasia, moterimi patapai. ne laiku ir ne vietoje zodziai. meile - apskritai yra kuriancioji energija, ji turi zmogu auginti, skleisti, ugdyti, o ne karpyti sparnus. nes apkarpyti ego tai viena,
bet kai jau dvasia zmoguje numirsta suvisam zmogui isivelus i netinkamus santykius bile kad tik "nebuti vienam" - tai isvis ziauru ir daznai neatitaisoma.
O kodel ant tokio uzsirovei, kokios jo savybes tave patrauke ir kokios tavo savybes ji patrauke?Cia siaip pamastymui

Yra toks geras filmas ,manau , geriausiai isdestantis kas yra Meile ir Santuoka"Priesais Juvelyro parduotuve" TAi ten yra zodziai:"vienas yra suzadetinio veidas". GAlima tai suprasti ivairiai. Is pradziu as tai supratau, kaip ir kine tiesiogiai rode, kad norinti su savo vyru issiskirti vyru, ziuredama i kitus vis tiek mato ta savo vyra. Kita kad vis tiek dazniausiai antras ir ntasis vyrai buna kazkuom labai panasus. DAzniausiai mus traukia tokio pat tipo antroji puse

1.Kodel tas sunkiau tuributi sado-mazo?Gyvenimas yra sudetingas, nebent pasieki Nirvana ir dzin jau viskas

TAi normalios gyvenimo kliutys, pamokos. Paprascoiau jiems buvo issiskirti, nes ji nebuvo amerikos piliete, o susituokti is pradziu norejo vien del to, apgavo savo artimuosius, paskui isimylejo,vienu zodziu prisivire koses ir butu paprasciau pabegti nuo viso to, bet jie vardan meiles pasiliko ja isrebti

Niekaip nesuprantu, kaip gali buti ne tas zmogus jei ji myli?vadinasi tas .I rniekaip nesuprantu,kam ten aiskintis tuos santykius virtuvej, aiskinasi du, jei vienas nustoja aiskintis , tai neber su kuo aiskintis
SAntuoka nei trukdo, nei padeda, jei kazka nori padaryti darai pati. Jei atrodo ,kad trukdo, reikia pagalvoti kodel? KAtrtais buna tik savi trukumai, savos baimes ar ribotas mastymas.
2.Niekada laikas nera veltui praleidziamas, kiekviena akimirka nesa kazkoki patyrima, Juk jei zmogus jau butu zinojes tai ka suzinojo, jam tos patirties is vis nereiketu?Nera ne tu zmoniu, nera tu,kurie mus skriaustu, ar kazko neleistu, tai vis mes aptys, musu santykis i save atsiskleidzia per kitus,ir kiekvienas sutiktas yra musu Mokytojas. Per issirinkta vyra patiriam vyriska energija , pazystam savo vyra esanty mumyse. KAip man tas gerai matosi ant issiskyrusiu moteru ,ypac ant mano mamos. Tiesiog is sono matau tuos bruozus, kas sukele skyrybas ir kaip tas pabegimas visiskai nieko neissprende, kaip su lygiai tais paciai dalykais vis susiduria ir susiduria gyvenime. MAno mama irgi po 2 skyrybu i vyrus net paziuret nenori, jei nei meiluziu nebereikia

nors issiskyre budama 45, gal dar toks auklejiams senovinis,kad seksas blogis , ypac ne santuokoje
TAi va nereikai maisyti i santykius is meiles ir "bele nebuti vienam" kaip sake Subjektyvi, tai jau klaida nuo pat pradziu.
O siaip viskas atitaisoma, kol dar kviepuojam
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2012 12 29, 20:39)
Patarimas: plaukite pasroviui ir nustokite užsiiminėti mazohizmu, gyvenkite sau, o ne "visuomenei" kuriai yra giliai nusišvilpti.
Ta smarvė ir tas mėšlas vieną dieną (kažkurią tai) ima ir dingsta. Tada telieka atleisti vadeles ir priimti visą realybę tokią, kokia ji yra.
Ir nuplaukti...
Galiu tik pasakyti - tikrų perlų yra ir kartais net jų ieškoti nereikia

P.S. Aš nors moteris ir metuose, nors mano veidas prašosi lygintuvo raukšlėms palyginti, bet metai nepriduoda "senumo", jis suteikia tik patirties. Ir netgi jei ta patirtis bloga, bet ji yra patirtis ir gyvenimo duotybė.
Nors as jauna ir grazi (bent jau sirdyje)mano gyvenimo patirtis byloja ta pati. Viskam cia surasytam pritariu