Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 27, 01:26)
o gavot 'uzsakyta'?
kartais paklysta laiskai... is kai kuriu e-mail'u smile.gif

gavau ta pacia diena, kad užsakyta
Atsakyti
Labas rytas, įv. miestų 277 dėžių susimokėjusių siuntinukai iškeliavo į paštą. Ačiū, kad perkate 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 12 27, 10:11)
Merginos, ar gali darzelio aukletoja prasyti, kad vaika is darzelio pasiimti anksciau. unsure.gif  (snd ryte grupeje buvo tik 2 vaikai). Aukletoja primine man, kad snd nenoretu dirbti pilna darbo diena iki 17.30  g.gif  Dabar susinervavus  doh.gif esu  unsure.gif

Negali, bet... musu aukletoja irgi baisingai nepatenkinta, kad siandien atvede vaikus teveliai, ir nori, kad kuo anksciau pasiimtume verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skaiblue @ 2012 12 27, 10:42)
Negali, bet... musu aukletoja irgi baisingai nepatenkinta, kad siandien atvede vaikus teveliai, ir nori, kad kuo anksciau pasiimtume verysad.gif

nezinau, man toks pyktis ima, nors imk ir skambink i Svietimo skyriu g.gif

p.s.
Ziuriu Jus taip pat is Klp mirksiukas.gif
Atsakyti

Vedu Šiauliuose tai taip beveik kiekviena ryta paklausia, kada pasiimsite vakare, o atejus pasiimti pries 17 paklausia ar ryt atvesite ir jeigu sakau atvesime , buna nepatenkinta doh.gif
Atsakyti
Populiarioji Aeropostale vyriska XL labai grazios Deep Navy spalvos, 86 Lt
http://www.manodrabu...opostale-is-jav
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2012 12 27, 10:26)
Populiarioji Aeropostale vyriska XL labai grazios Deep Navy spalvos, 86 Lt
http://www.manodrabu...opostale-is-jav

Kam tinka dydis (atitinka dydį)-čiupkit-tikrai faina striukytė-ir spalva, ir kokybė, ir modeliukas thumbup.gif Aš saviškiui iš Avonuke tokią pat perpirkau ir MB Kalėdoms padovanojau, tai labai patenkintas paliko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 12 27, 10:08)
nezinau, man toks pyktis ima, nors imk ir skambink i Svietimo skyriu  g.gif

Nekreipkite dėmesio, pasakykite auklėtojai, kad jums normali darbo diena ir neturite kur palikti vaiko. O jei turite kur palikti - paiimkite anksčiau, jei vaikas liks vienas grupėje jam bus liūdna 4u.gif
Ir su švietimo skyriumi neskubėčiau. Jei jau taip norisi išsilieti - geriau darželio direktorei skambinkite ir aiškinkitės vietoje, bus greičiau ir efektyviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 27 gruodžio 2012 - 11:06
QUOTE(Ditele @ 2012 12 27, 11:52)
Kam tinka dydis (atitinka dydį)-čiupkit-tikrai faina striukytė-ir spalva, ir kokybė, ir modeliukas  thumbup.gif Aš saviškiui iš Avonuke tokią pat perpirkau ir MB Kalėdoms padovanojau, tai labai patenkintas paliko  rolleyes.gif

Aciu, Ditele, sunkiai apsisprendem partuoti smile.gif, nes MB buvo pasiruoses net per didele pasilikti, kaip patiko. Visgi, didoka, tai ir parduodam. Tikrai good value for money 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 12 27, 11:16)
Tikrai negali to prasyti 4u.gif Priklauso trumpiau dirbti tik pries sventine diena. Pvz kaip kad 31d.-pirmadieni 4u.gif

Loren gal kas girdet del 21d. dezuciu?

Kol kas jokiu ziniu schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti

as irgi nuvedziau siand dukra, o ji vienintelis vaikas grupeje doh.gif
na, bet apie pasiemima anksciau nieko neminejo (nors ir taip vyras anksti ja paima), bet vistiek lyg kazkokia kalta pasijutau, kad aukletojoms sutrukdziau .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 12 27, 10:11)
Merginos, ar gali darzelio aukletoja prasyti, kad vaika is darzelio pasiimti anksciau. unsure.gif  (snd ryte grupeje buvo tik 2 vaikai). Aukletoja primine man, kad snd nenoretu dirbti pilna darbo diena iki 17.30  g.gif  Dabar susinervavus  doh.gif esu  unsure.gif

Negali 4u.gif keista išvis, kad drįsta taip smile.gif nors darželiai šiandien ir tušti, bet jei yra vaikučių, tai ir dirba grupės, paprasta viskas, normali darbo diena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 27 gruodžio 2012 - 12:11