Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(renatyte.r @ 2012 12 27, 11:05)
Nekreipkite dėmesio, pasakykite auklėtojai, kad jums normali darbo diena ir neturite kur palikti vaiko. O jei turite kur palikti - paiimkite anksčiau, jei vaikas liks vienas grupėje jam bus liūdna  4u.gif
Ir su švietimo skyriumi neskubėčiau. Jei jau taip norisi išsilieti - geriau darželio direktorei skambinkite ir aiškinkitės vietoje, bus greičiau ir efektyviau  mirksiukas.gif

Nesuprantu kodel mama turi teisintis aukletojai.
O kuo ji motyvyoja savo nora siandiena dirbti trumpiau? Gi eiline darbo diena.

mane tai sokiu trenere jau erzina, tai ji serga, tai ji negali, tai dar kazkas.Zodziu pinigus mokame, bet treniruociu neveda. Pvz sia savaite turejo buti 4 trenoruotes, buvo tik viena, daugiau nebebus doh.gif
Jau mastau nuo kito menesio ieskotis kur kitur vaikus vest, nes vienas kitas kartas, kam nepasitaiko... bet cia jau nuolaitiniai negalejimai.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 12 27, 11:11)
Merginos, ar gali darzelio aukletoja prasyti, kad vaika is darzelio pasiimti anksciau. unsure.gif  (snd ryte grupeje buvo tik 2 vaikai). Aukletoja primine man, kad snd nenoretu dirbti pilna darbo diena iki 17.30  g.gif  Dabar susinervavus  doh.gif esu  unsure.gif

Musiske irgi panasi..
Susirupino, kad atvedem dukryte, o tik berniukai keli grupej..tipo kitos grupes isvis tuscios..labai susirupinusi, kad dukrytei nebus su kuo zaisti be mergaiciu ir aisku pasiklause, kada siandien pasiimsim biggrin.gif
Turbut galvoja mamka visai kuku, sedi namie su kitu vaiku, o didziaja veda i darzeli doh.gif Nu bet kad ji pati norejo labai eiti..negi laikysiu namie biggrin.gif
O mane tai labai nervina, kai ateinu ryte ir matau, kad jai laisvas laikas..skaito laikrasti, kavute geria..vaikai beleka zaidzia..o jei kazka snutinka ar susipyksta vaikai, tai buna labai garsiai sudrausminami..ne to, kad iskart itrauktu visus i kokia veikla... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 27, 09:27)
gavau ta pacia diena, kad užsakyta

na tada dar karteli parasykite Linai i pastuka, nes jei uzsakyta, tai arba jusu skaiciukai pasiklydo (pasitikrinkite ir spam'a 4u.gif ) arba gal netycia praleido. Zodziu rasykit i pastuka mergaitems 4u.gif
Atsakyti

Kazin sia savaite sulauksim dezuciu ar jau tik kita savaite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 12 27, 13:26)
Kazin sia savaite sulauksim dezuciu ar jau tik kita savaite?  4u.gif

Ne kitą savaitę, o KITAIS metais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2012 12 27, 12:49)
Ne kitą savaitę, o KITAIS metais  lotuliukas.gif

Kaip baisiai negreit skamba biggrin.gif
Atsakyti
Labai prireikė šitokių batukų W8. Gal kam nereikalingi?
user posted image

Ačiū.
Atsakyti
Sveiki,
Lastcall parduotuveje yra taxai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2012 12 27, 11:26)
Populiarioji Aeropostale vyriska XL labai grazios Deep Navy spalvos, 86 Lt
http://www.manodrabu...opostale-is-jav

QUOTE(Ditele @ 2012 12 27, 11:52)
Kam tinka dydis (atitinka dydį)-čiupkit-tikrai faina striukytė-ir spalva, ir kokybė, ir modeliukas  thumbup.gif Aš saviškiui iš Avonuke tokią pat perpirkau ir MB Kalėdoms padovanojau, tai labai patenkintas paliko  rolleyes.gif

laba diena,

o ji tikra xl atitinka?
Gundausi saviškiui..su kokiais matmenimis buvo didoka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2012 12 27, 13:34)
laba diena,
o ji tikra xl atitinka?
Gundausi saviškiui..su kokiais matmenimis buvo didoka? ax.gif

Maniškis nešioja viršutinių (striukių) L ir šitos L jam idealiai tiko su ūgiu apie 192 cm, netrumpomis rankomis (marškinių jam reik prailgintų-34/35 rankovių ilgio), per krūtinę apie 104/106 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 27, 15:06)
Maniškis nešioja viršutinių (striukių) L ir šitos L jam idealiai tiko su ūgiu apie 192 cm, netrumpomis rankomis (marškinių jam reik prailgintų-34/35 rankovių ilgio), per krūtinę apie 104/106 cm  mirksiukas.gif

dekui wub.gif
Atsakyti
PIRKČIAU Armani Exchange Metal Aviator Sunglasses gal kuriai netiko,Į AŽ 4u.gif
user posted image
Kur ju rasti man ka? 4u.gif
Atsakyti