Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JCREW kašmyrinis megztinukas wub.gif XS, 250 Lt.

user posted image

Klaipėda, siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Siūlau tik šiandien pasiimtą J. Crew palaidinę, M dydis, didinta, bet modelis ir turi būti laisvas, tad tiks nešiojančioms M-L dydžius.
Plonytė medvilnė, labai tiks karštą vasaros dieną. Tinklapy rašo, kad piešinukas rankų darbo wub.gif
37 Lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2013 01 04, 16:01)
Klaipedoj gautos 228.229 dezutes, dalinsiu nuo 19.30, kas noresit siandien duokit zinia sms  smile.gif  laiskelius surasysiu veliau vakare..
ir nepamirskit atsiimti savaites begyje, nes kitaip ikyresiu  biggrin.gif
pakeliui nepakeliui, bet jeigu perkat bukit malonios ir atsiimkit..

Dėkoju Ingredd 4u.gif , už padalinimą, už atlaidumą, kad net perspėt nespėjau, o MB prie jos durų jau braižės blush2.gif ir mergaitėms ačiū, kad nuperka ir padalinti yra ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaniukas @ 2013 01 04, 18:51)
Merginos, siandien viskas..labai visu atsiprasau, bet man jau 39,
Einu gydytis, nepavelku koju.. doh.gif
Rytoj tikiuosi bus geriau, butinai keleta valandu padalinsiu, parasysiu..

ačiū už siuntinukus 4u.gif
tik nežinojau, kad Alaniukas serga unsure.gif temos buvau neskaičius, tiesiai iš miesto ir nuvariau, būč žinojus, tai atidėjus apsilankymą... blush2.gif
bet tikrai nepagalvojau, kad sergat, sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Aciu Loren, Rudaplauke ir Fabiana 4u.gif

Kaip uzsimaniau hamiltono po foto wub.gif
Atsakyti
Kelis kartus bandyta MAC Studio Fix Fluid pudra, spalva NC 30, kaina 75 Lt.

user posted image

user posted image

Klaipėda, siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Ui, as ir nemaciau,kad Alaniukas serga, skubejau atsiimti iki astuntos 4u.gif
Sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciukas dideliausias uz siutinuka wub.gif

Emiau tris poras Funky dzinsiuku, ir surizikavau paimti dydziu mazesnius,nei nesioju...nezinau kas man susisviete tada..g.gif turbut,kad panagrinejau sudeti ir supratau,kad turi buti gan tamprus...ir..neprasoviau clap.gif tiko ir patiko labai labai, medziagyte ,spalvos..super wub.gif
turiu tokius
tokius
ir tokius
Atsakyti
Mergaitės, o haliurono rūgštį atidariusios kur laikot? ty ar nereikia laikyti šaldytuve? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 01 04, 20:54)
Jei prieš 16 val. ėjot pas Alaniukią ir prie laiptinės durų stovėjot už aukštos trumpaplaukės mėlyna striuke bei faktiškai kartu pas Alaniuką užėjot su ja, tada, vadinas, aš Jus mačiau, o Jūs mane  tongue.gif mirksiukas.gif

Aga, stovedama prie duru nick'us speliojau biggrin.gif I mane prasau tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gavau įv. miestų 278 - 279 dėžutes Nors dėžių laukėm ilgai, bet nesusimokėjusių sąrašas visgi netrumpas dar doh.gif Į paštą siuntinukai keliaus pirmadienį 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už kvepaliukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 04, 20:44)
ačiū už siuntinukus 4u.gif
tik nežinojau, kad Alaniukas serga  unsure.gif  temos buvau neskaičius, tiesiai iš miesto ir nuvariau, būč žinojus, tai atidėjus apsilankymą... blush2.gif
bet tikrai nepagalvojau, kad sergat, sveikatos  4u.gif

oi as irgi kompa isjungiau iki Alaniuko posto, kad serga unsure.gif nuvariau po 19 val jau doh.gif
atsiprasau, buciau zinojus buciau nebevaziavus, sveikit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti