Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Smilga7 @ 2013 01 04, 21:36)
Aga, stovedama prie duru nick'us speliojau  biggrin.gif I mane prasau tu  mirksiukas.gif

biggrin.gif nu, ir atspėjai tongue.gif ?!Aš tai tik pagalvojau, kad aiškiai pas Alaniuką biggrin.gif drinks_cheers.gif į mane irgi Tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 01 04, 23:11)
biggrin.gif nu, ir atspėjai tongue.gif ?!Aš tai tik pagalvojau, kad aiškiai pas Alaniuką biggrin.gif  drinks_cheers.gif į mane irgi Tu mirksiukas.gif

Nea blush2.gif kad pas Alaniuka, tai iskart supratau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Rudaplaukei, Fabianai ir zinoma visada maloniai priimanciai Loren uz prekytes!!! 4u.gif 4u.gif labai jau laukiu kada jus vel pradesit darbuotis ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 01 04, 20:55)
Kelis kartus bandyta MAC Studio Fix Fluid pudra, spalva NC 30, kaina 75 Lt.

user posted image

user posted image

Klaipėda, siunčiu 4u.gif

Ar galima butu suziniti, kas netiko-spalva ar pati pudryte? ax.gif
Atsakyti

Aciu uz prekytes ir Alaniukui sveikateles drinks_cheers.gif

Ryt puosiu savo mergina, eisim i svecius wub.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kiek turinčioms su visom nuolaidom atsiėjo MK Hamilton? Galima ir až wink.gif

Man ji kažkaip nelabai patiko anksčiau, bet jau ilgą laiką dairausi rankinės, ir jokia rimtai nepatinka. Ir TADA aš prisiminiau Hamilton biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 01 04, 19:08)
London Fog pūkinis palčiukas labai fainutis, kokybiškas, lengvutis, bet šiltutis, dydį atitinka-tik reiks prie ilgio priprast-pirmas mano tox ilgas paltas biggrin.gif , [url=http://www.rugby.com/shop/item.aspx?

bigsmile.gif aš irgi tokį turiu drinks_cheers.gif jis man superinis thumbup.gif pirmas pukinis kuris gražiai iliemenuotas wub.gif maniskis S juodos spalvos wub.gif saliko nereikia nes kailis thumbup.gif
Papildyta:
Ačiū Rudaplaukei už gėrybes thumbup.gif Ačiū Alaniukui už dalybas 4u.gif siunciu glėbį sveikatos. Aš buvau per visas šventes su abiem vaikais atkritus nuo Kūčių vakaro doh.gif

Gavau MK laikroduka thumbup.gif wub.gif bet bus dovanu mamai, o sau teks gaudyt dar viena blush2.gif nes vien jų turiu ax.gif labai man patinka thumbup.gif
Maniskiai šie
1 . MK8077
2. MK5603

Tiesa, norėčiau irgi sužinoti kiek Hamilton kainavo ax.gif aš labai norėčiau pilkos spalvos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 05 sausio 2013 - 01:34
QUOTE(SaiMita @ 2013 01 04, 21:47)
Ačiū už kvepaliukus  wub.gif

kokius emete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 01 05, 10:19)
kokius emete?  ax.gif

La Prairie - Midnight Rain wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 01 04, 23:41)
Ar galima butu suziniti, kas netiko-spalva ar pati pudryte?  ax.gif

spalva netiko - mano odos atspalviui per daug geltono pigmento mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 01 05, 10:14)
spalva netiko - mano odos atspalviui per daug geltono pigmento mirksiukas.gif

O siaip faina pudryte? Ji matine ar daugiau tokia spindesio suteikianti? Ir kaip maskavimas? Visai noreciau pameginti ateity, daug geru atsiliepimu apie ja.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 01 05, 10:36)
O siaip faina pudryte? Ji matine ar daugiau tokia spindesio suteikianti? Ir kaip maskavimas? Visai noreciau pameginti ateity, daug geru atsiliepimu apie ja.. rolleyes.gif

ai sunku man pudras apibudint doh.gif siaip as su MAC strobe ja maisiau, tai man visada ir gaunas spindesio suteikianti, nes as taip megstu ax.gif maskavimas vidutinis ax.gif
Atsakyti