Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ka tik gauta suknele pirkta per mergaites. Parduotuve Macys. XS dydis. kaina 80 lt
user posted image
Atsakyti
Mergaites, cia kazkuri minejote turinti Hamiltona su sidabrinemis detalemis juoda, gal galite foto imesti pasigrozeti? ax.gif Nes turiu su auksinemis ir niekaip nenusprendziu ka daryti man su juo, kabo spintoje dar su etikete doh.gif
Atsakyti
TIK SIANDIEN MAZINU KAINAS 4u.gif
Naujos MELISOS, BALTOS , 10 DYDIS, MUSU LT41 O jau kvepia wub.gif thumbup.gif 100 lituku [SIZE=7][COLOR=red]80 LT
user posted image
user posted image
user posted image
Prie puosnios sukneles wub.gif GUESS batukai dydis US 9,5,LT40 kaina tik 110 Lt (mokejau 175 doh.gif ) [SIZE=7][COLOR=red]90 LT
user posted image

UGG, originalus
dydis 10 musiskis 41, kaina tik 305 lt thumbup.gif Spalvyte wub.gif pagavau su didele nuolaida [COLOR=red]270 LT
user posted image
nuoroda smile.gif
http://www.victorias...amp;search=true

Spalva - CRIMSON smile.gif

Dar pasiulysiu man netikusi grozi wub.gif 36c/M (pas mane stringiukai kelnaites )
[SIZE=7][COLOR=red]90 LT
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzaneta: 05 sausio 2013 - 20:52
sveikos mergaites,

cia kazkada kalbejau apie nuolaida escentual ir pudryte is harrods.
tai ka galiu pasakyti, guerlain liu seseliu palete visai nieko man, pagyrimu sulaukiau ir is vyro, ir is drauges, bet aisku noreciau pabandyti ir dior kokius seselius wub.gif

terra azzura dar nezinau, ar patinka, ar ne - kolkas bandysiu naudoti, kol nieko kito nenusipirksiu ax.gif

o va designer lift #6 dieviska man wub.gif spalvyte labai labai wub.gif
nors man ir guerlain aqua labai patiko, tik atspalvis gal vistik armani geresnis, bet abi pudrytes labai fainos wub.gif

galejau paimti pora armani pudryciu uz tokia kaina, bet kai sumasciau - jau nebuvo doh.gif

zodziu, is esmes as patenkinta ax.gif

o dabar i tema smile.gif

tai visai idomu butu isgirsti temos seimininkiu zodeli, kada jau prades pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 01 05, 21:42)
Mergaites, cia kazkuri minejote turinti Hamiltona su sidabrinemis detalemis juoda, gal galite foto imesti pasigrozeti? ax.gif Nes turiu su auksinemis ir niekaip nenusprendziu ka daryti man su juo, kabo spintoje dar su etikete doh.gif

Parduokit man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssoneda @ 2013 01 05, 22:28)
Parduokit man smile.gif

As Taip pat jos noriu biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau GAP vaikiskas skyrius prasluotas biggrin.gif kokia as patenkinta striukyte is vaikisko skyriaus warmest outwear wub.gif pasaka thumbup.gif gaila nera jos jau imesciau nuoroda, ta tokia ilgesne buvo bell puffer jacket, mano pupai 18-24 men kiek didoka, dabar tik rankovytes kiek ilgokos, labai faina, kad ilgesne, labai silta, grazi ir kokybiska wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 05 sausio 2013 - 23:46
Aciu visoms merginoms uz palinkejimus 4u.gif

Noriu Jusu paklausti, kazkur kazkada buvo pirkimai vaikisku vaistuku UMKA, ar jie veiksmingi ir gal kazkas per daug uzsake ir nori parduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 05, 12:43)
mergytės patarkit prašau gerą pilingą veidui, mišriai odai...kažko pradėjo pleiskanoti man nosis, ties smakru  doh.gif
aš veidą prausiu prausikliu, paskui valydama frotiniu rankšluosčiu šiek tiek stipriau patrinu reikiamas vietas, padeda geriau nei pilingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 05, 22:07)
o va designer lift #6 dieviska man wub.gif spalvyte labai labai wub.gif
nors man ir guerlain aqua labai patiko, tik atspalvis gal vistik armani geresnis, bet abi pudrytes labai fainos wub.gif

Taip greit gavot? thumbup.gif
O kokį Guerlain naudojot, kad armanio 6 numeriukas geras?
Jei dar kur gera kaina rasit Armani, tai šaukit ir mum mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, vis delto parduodu is kitos mergaites perpirkta per R&F pirka MK Hamilton tasiuka, juoda su auksiniais metaliukais. Pirmenybe pirkejai is Kauno arba gal kuri nori keisti i kita spalva? I AZ 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 01 06, 11:20)
Mergaites, vis delto parduodu is kitos mergaites perpirkta per R&F pirka MK Hamilton tasiuka, juoda su auksiniais metaliukais.

KOKIA KAINA?
Atsakyti