Mergaites, cia kazkuri minejote turinti Hamiltona su sidabrinemis detalemis juoda, gal galite foto imesti pasigrozeti?
Nes turiu su auksinemis ir niekaip nenusprendziu ka daryti man su juo, kabo spintoje dar su etikete

TIK SIANDIEN MAZINU KAINAS
Naujos MELISOS, BALTOS , 10 DYDIS, MUSU LT41 O jau kvepia
100 lituku [SIZE=7][COLOR=red]80 LT

Prie puosnios sukneles
GUESS batukai dydis US 9,5,LT40 kaina tik 110 Lt (mokejau 175
) [SIZE=7][COLOR=red]90 LT

UGG, originalus
dydis 10 musiskis 41, kaina tik 305 lt
Spalvyte
pagavau su didele nuolaida [COLOR=red]270 LT

nuoroda
http://www.victorias...amp;search=true
Spalva - CRIMSON
Dar pasiulysiu man netikusi grozi
36c/M (pas mane stringiukai kelnaites )
[SIZE=7][COLOR=red]90 LT

Naujos MELISOS, BALTOS , 10 DYDIS, MUSU LT41 O jau kvepia

Prie puosnios sukneles

UGG, originalus
dydis 10 musiskis 41, kaina tik 305 lt

nuoroda

http://www.victorias...amp;search=true
Spalva - CRIMSON

Dar pasiulysiu man netikusi grozi

[SIZE=7][COLOR=red]90 LT

sveikos mergaites,
cia kazkada kalbejau apie nuolaida escentual ir pudryte is harrods.
tai ka galiu pasakyti, guerlain liu seseliu palete visai nieko man, pagyrimu sulaukiau ir is vyro, ir is drauges, bet aisku noreciau pabandyti ir dior kokius seselius
terra azzura dar nezinau, ar patinka, ar ne - kolkas bandysiu naudoti, kol nieko kito nenusipirksiu
o va designer lift #6 dieviska man
spalvyte labai labai
nors man ir guerlain aqua labai patiko, tik atspalvis gal vistik armani geresnis, bet abi pudrytes labai fainos
galejau paimti pora armani pudryciu uz tokia kaina, bet kai sumasciau - jau nebuvo
zodziu, is esmes as patenkinta
o dabar i tema
tai visai idomu butu isgirsti temos seimininkiu zodeli, kada jau prades pirkti
cia kazkada kalbejau apie nuolaida escentual ir pudryte is harrods.
tai ka galiu pasakyti, guerlain liu seseliu palete visai nieko man, pagyrimu sulaukiau ir is vyro, ir is drauges, bet aisku noreciau pabandyti ir dior kokius seselius

terra azzura dar nezinau, ar patinka, ar ne - kolkas bandysiu naudoti, kol nieko kito nenusipirksiu

nors man ir guerlain aqua labai patiko, tik atspalvis gal vistik armani geresnis, bet abi pudrytes labai fainos

galejau paimti pora armani pudryciu uz tokia kaina, bet kai sumasciau - jau nebuvo

zodziu, is esmes as patenkinta

o dabar i tema

tai visai idomu butu isgirsti temos seimininkiu zodeli, kada jau prades pirkti

QUOTE(stuleju @ 2013 01 05, 21:42)
Mergaites, cia kazkuri minejote turinti Hamiltona su sidabrinemis detalemis juoda, gal galite foto imesti pasigrozeti?
Nes turiu su auksinemis ir niekaip nenusprendziu ka daryti man su juo, kabo spintoje dar su etikete

Parduokit man

Paziurejau GAP vaikiskas skyrius prasluotas
kokia as patenkinta striukyte is vaikisko skyriaus warmest outwear
pasaka
gaila nera jos jau imesciau nuoroda, ta tokia ilgesne buvo bell puffer jacket, mano pupai 18-24 men kiek didoka, dabar tik rankovytes kiek ilgokos, labai faina, kad ilgesne, labai silta, grazi ir kokybiska

Aciu visoms merginoms uz palinkejimus
Noriu Jusu paklausti, kazkur kazkada buvo pirkimai vaikisku vaistuku UMKA, ar jie veiksmingi ir gal kazkas per daug uzsake ir nori parduoti?

Noriu Jusu paklausti, kazkur kazkada buvo pirkimai vaikisku vaistuku UMKA, ar jie veiksmingi ir gal kazkas per daug uzsake ir nori parduoti?

QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 05, 12:43)
mergytės patarkit prašau gerą pilingą veidui, mišriai odai...kažko pradėjo pleiskanoti man nosis, ties smakru 
aš veidą prausiu prausikliu, paskui valydama frotiniu rankšluosčiu šiek tiek stipriau patrinu reikiamas vietas, padeda geriau nei pilingas 

QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 05, 22:07)
spalvyte labai labai

Taip greit gavot?

O kokį Guerlain naudojot, kad armanio 6 numeriukas geras?
Jei dar kur gera kaina rasit Armani, tai šaukit ir mum

QUOTE(stuleju @ 2013 01 06, 11:20)
Mergaites, vis delto parduodu is kitos mergaites perpirkta per R&F pirka MK Hamilton tasiuka, juoda su auksiniais metaliukais.
KOKIA KAINA?