Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(SaiMita @ 2013 01 05, 12:12)
metų pirkinys, ane friends.gif  biggrin.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 05, 12:33)
Mano Hamiltonas su ta didžiausia nuolaida gavosi 576 lt su centais.

Nereali kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2013 01 05, 13:26)
Aciu  4u.gif lendu ieskotis  bigsmile.gif o kaip ralph lauren? ar smagus?ar dydziai atitinka?as apie skinny modeliuka kalbu  4u.gif

smagūs labai ir dydis atitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2013 01 05, 14:30)
smagūs labai ir dydis atitinka  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif jei euro nesioju 34-36, tai us reiktu kokio 25-26? ax.gif
Atsakyti
mergytės patarkit prašau gerą pilingą veidui, mišriai odai...kažko pradėjo pleiskanoti man nosis, ties smakru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 05, 12:43)
mergytės patarkit prašau gerą pilingą veidui, mišriai odai...kažko pradėjo pleiskanoti man nosis, ties smakru  doh.gif

Daug vandens gerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 05, 13:43)
mergytės patarkit prašau gerą pilingą veidui, mišriai odai...kažko pradėjo pleiskanoti man nosis, ties smakru  doh.gif

Man Paulos rūgštys labai tinka , šiemet , kai naudoju , nepleiskanoja niekas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena!

298 dezute jau pas Alaniuka, o as jai prisiskambinti niekaip negaliu... Gal kas zinot kaip man dar butu galima su ja susisiekti ir pasiimti prekes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tofee @ 2013 01 05, 13:27)
Laba diena!

298 dezute jau pas Alaniuka, o as jai prisiskambinti niekaip negaliu... Gal kas zinot kaip man dar butu galima su ja susisiekti ir pasiimti prekes? smile.gif

kątik gavau žinutę iš Alaniuko, kad šiandien dalins 16-18h mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 01 05, 13:07)
Daug vandens gerti 4u.gif

stengiuos tą daryti, bet ne visada tas vanduo lenda, jau kartais per prievartą geriu doh.gif

QUOTE(zibuteg @ 2013 01 05, 13:19)
Man Paulos rūgštys labai tinka , šiemet , kai naudoju , nepleiskanoja niekas  thumbup.gif

kremukai su rūgštimis? turiu, bet man kažkaip jie nepatinka... jau nežinau ko ir griebtis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnita @ 2013 01 05, 13:26)
Aciu  4u.gif lendu ieskotis  bigsmile.gif o kaip ralph lauren? ar smagus?ar dydziai atitinka?as apie skinny modeliuka kalbu  4u.gif

Man RL pasitaikė dydžiu didinti, modelis Modern Slim.

Ačiū labai už pasidalinimus apie Hamilton. Atrodo, lapė pradeda taupytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 05, 15:01)
stengiuos tą daryti, bet ne visada tas vanduo lenda, jau kartais per prievartą geriu  doh.gif
kremukai su rūgštimis? turiu, bet man kažkaip jie nepatinka... jau nežinau ko ir griebtis.. unsure.gif

Šiuos naudoju
http://www.paulascho...quid-Exfoliant/
http://www.paulascho...en-Percent-AHA/
Atsakyti
atskiras dėkui JustArm aciuks.gif
greituolytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti