Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikinė kaukė, BTV

muzikinekauke >>> Tai va būtent, kad normaliai neinformavote, nes kad koncertas prasideda 19 val. nebuvo niekur parašyta, pradžia buvo nurodyta 18 val. Galėjot konkrečiau nurodyti, kada leidžiami žiūrovai, o kada prasideda pats filmavimas smile.gif
Atsakyti
Gal ne jų tai kaltė? Aš įsivaizduoju, kad sunku sugaudytų mūsų "žvaigždes". O gal ir grimeriai per vėlai juos sutvarko, užsitęsia viskas g.gif

Beje, o nuo kada rodys per teliką? Gal jau rodė ir aš čia kaip iš medžio iškritus? blush2.gif
Atsakyti
Dar neaišku, kada pradės rodyti.
Atsakyti
„Muzikinės kaukės“ Facebook puslapis:
https://www.facebook...94949/timeline/
Atsakyti
Nuo spalio 3 dienos 19.30
Atsakyti
Negeras laikas. Geriau rodytu penktadieni tokiu laiku nes ner ka ziureti. o ir taip sestadieni yra.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 09 26, 13:15)
Negeras laikas. Geriau rodytu penktadieni tokiu laiku nes ner ka ziureti. o ir taip sestadieni  yra.

Kad du sezonu rodė būtent šeštadieniais, turbūt niekas nesiskundė.
Atsakyti
Pirma sezona rode ketvirtadieniais 20.30 labai gerai buvo. Antra sestadieni gal irgi 19.30 tai puses laidu nemaciau, o internetu ziureti man nepatinka.
Atsakyti
Tiksliai, ketvirtadieniais pirmą rodė.
Atsakyti
Man tai būtų geriausia, jei rodytų šeštadieniais 21 val., nes nuo 19 iki 21 valandos žiūriu serialą per TV1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 09 26, 22:13)
Man tai būtų geriausia, jei rodytų šeštadieniais 21 val., nes nuo 19 iki 21 valandos žiūriu serialą per TV1 smile.gif

man irgi patiktu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 09 26, 14:15)
Negeras laikas. Geriau rodytu penktadieni tokiu laiku nes ner ka ziureti. o ir taip sestadieni  yra.

Man tai visai nieko tas laikas smile.gif
Atsakyti