Tadas J. - šaunuma

Valentinas - liuks. Man patiko, nors nelabai aš tą Jaggerį stebėjus, bet kiek parodė ištraukoje, tai manau, kad padarė. Gaila, kad jam vis nesiseka nugalėti, jis to irgi būtų vertas. Jau ne kartą gerai viską padarė.
Nijolė - nu gerai, tinka jai toks įvaizdis kažkaip įtikinamiau viskas gaunasi nei su anglėmis. Tiesiog per geri kiti šį kartą buvo, kad pavyktų jai aukščiau užkilti. Irgi labai tiko tamsūs plaukai

Tadas R. - pradžia visai ne kaip, visai nepanašus, o nuo ousės dainos visai nieko

Karolina - nesitikėjau, kad ant tiek jau ją girs. Mano galva su dainavimu tai ji striginėjo, nebent originalas toks šokinėjantis, jau šimtas metų negirdėjau tos vaikiškos dainuškos per radiją.
Laisva - labai gerai, net ir veidas taip pakeistas, ta nosis taip įdomiai išpiešta buvo

Rūta - nu super man, nesitikėjau

Arvydas - šį kartą manęs neįtikino. Nu ne Romas, reikėjo galgreitesnę kokią dainą imti, su šokėjom, kaip iš kokio Romo klipo.
Vytenis - super. Jau kaip man tas Donatas relaiai nepatinka, taip patiko kaip Vytenis jį gerai arkartojo. Tokia tipo kas čia aš, mega žvaigždė

Mantas Stonkus kaip gerai šįsyk davė, šaunuolis, labai prijuokino

Žodžiu, topinis šou