Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Temidė @ 2012 12 30, 23:53)
Na va, rašau Double-cloth Metro Coat with Thinsulate® 4 dydžio išmatavimus ateities kartoms smile.gif

na jei ir mano bus tokiu ismatavimu tai bus pats tas thumbup.gif nuraminot , aciu 4u.gif
kai gausiu butinai pasidalinsiu tall4 ismatavimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2012 12 31, 00:04)
taip tikrai, tik tas laukimas dabar  biggrin.gif  doh.gif

Na Tall mažesnis tikrai nebus nei Regular. O aš vat vieną paltuką nusipirkau 8 dydžio, su mintimi, kad pasisiaurinsiu, jei reiks per klubus ir liemenį, tai kažin dar, ar 10 dydis būtų buvęs geras, nes matmenys tokie pat, kaip Jūsiškio 4 dydžio. Tai va ir suprask, kad geras doh.gif
Atsakyti
kokia graži Temidės rankinė wub.gif kuri spalva pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 12 30, 22:53)

Metams baigiantis, keliu savo JCrew TOP3  tongue.gif Tai daiktai, kuriais labiausiai džiaugiuosi, kurie man mieliausi ir dažniausiai naudojami. Ir už kuriuos negaila nė vieno išleisto pinigo blush2.gif

Ir atskiras pagiriamasis žodis šioms velvetinėms kelnėms, kurių labai norėjau, bet man jos buvo gerooookai per didelės...

O kokie JCrew šiais metais pirkti daiktai mieliausi Jums? wub.gif

Gal ką pardavimui man turi? lotuliukas.gif

Tase thumbup.gif kokio ji dydžio? Matyt nedidele g.gif
Man gražu ant kitu, o sau renkuosi visada didele, kad visas gyvenimas abiejų vaikų tilptų lotuliukas.gif

QUOTE(Letali @ 2012 12 30, 23:19)
pasiklausinejau pagal atsiliepimus ir pataikiau  thumbup.gif

Su kokios apimtim ir ūgiu kokį dydį pirkot? Pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Ziurejau ir as sita tasyte. melyna berods buvo neseniai imesta i nukainuotas. man ji pasirode didoka.. bet uzkliuvo akis uz jos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 31, 00:11)
kokia graži Temidės rankinė wub.gif kuri spalva pas tave?

Mano mėlyna, labai norėjau tokios ryškesnės, nes visos rudos, pilkos ir pan. smile.gif

QUOTE(Nonna @ 2012 12 31, 00:24)
Gal ką pardavimui man turi?  lotuliukas.gif

Tase thumbup.gif kokio ji dydžio? Matyt nedidele  g.gif
Man gražu ant kitu, o sau renkuosi visada didele, kad visas gyvenimas abiejų vaikų tilptų  lotuliukas.gif

O ko dar trūksta ? tongue.gif
Mano irgi visos rankinės didžiuuuuuuulės biggrin.gif Tai lyginant su jomis, ši mažesnė, bet nėra visai jau maža. Vasaros mano numylėtinė. Galėsiu nufotkinti.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 12 31, 02:07)
Mano mėlyna, labai norėjau tokios ryškesnės, nes visos rudos, pilkos ir pan. smile.gif
O ko dar trūksta ? tongue.gif
Mano irgi visos rankinės didžiuuuuuuulės biggrin.gif Tai lyginant su jomis, ši mažesnė, bet nėra visai jau maža. Vasaros mano numylėtinė. Galėsiu nufotkinti.

Sijono g.gif
Aš vasarai turiu odine alfani wub.gif man žiemai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 12 31, 00:24)
Su kokios apimtim ir ūgiu kokį dydį pirkot? Pasidalinkit  4u.gif

va sita pirkau 6 dydzio mirksiukas.gif
user posted image

krutine 75 B
ugis 178
klubai 92 cm
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 12 30, 21:53)
O kokie JCrew šiais metais pirkti daiktai mieliausi Jums? wub.gif

Mano mieliausi - ne prioriteto tvarka biggrin.gif

TIPPI SWEATER IN POLKA DOT, kitaip burbuliniai tippiai (turiu 3 ir labai rimtai mąstau apie ketvirtą blush2.gif )
user posted image

MINNIE PANTS, šios (turiu dvejas, laukiu trečių) Vienodai smagios ir vilnonės ir paprastos, bet mielesnės iš vilnelės wub.gif

BOYSHIRT IN SNOWCAT (tinka visur ir visada biggrin.gif ) Ačiū Dievui turiu tik vienus lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 12 31, 10:55)
BOYSHIRT IN SNOWCAT (tinka visur ir visada biggrin.gif ) Ačiū Dievui turiu tik vienus  lotuliukas.gif

user posted image

as ir pries pora dienu juos gavau. man irgi labai patiko, keista kad tiek daug pardavinejanciu juos
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 12 31, 10:55)
TIPPI SWEATER IN POLKA DOT, kitaip burbuliniai tippiai (turiu 3 ir labai rimtai mąstau apie ketvirtą  blush2.gif )

kaip nesiojat juos , su kuo ?
as turiu sirdelini, tai laukiu pavasario, o taip noretusi dabar nesioti, bet salta rankom man doh.gif dar laukiu melyno burbulinio, labai jau grazus pasirode tai emiau biggrin.gif
Atsakyti
mergaites o kaip sitos palaidines kas turit ?
turgely maciau nemazai parduoda, kazin ar man tiktu S dydis su 90 krutine ir 178 ugiu g.gif

user posted image
Atsakyti