Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Letali @ 2012 12 30, 00:44)
as ilgai dvejojus uzsisakiau siandiena paltuka Tall double-cloth metro coat with Thinsulate®, tik galvoju ar nenumazinau su 90 krutine paemiau 4 dydi  unsure.gif

Labai laukciau sio paltuko ismatavimu, kai gausit 4u.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/92050.jsp

kaip toks melynas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 12 30, 01:00)
Dėl Tall nežinau, bet Regular 4 dydžio per krūtinę ramybės būsenoje 44,5 cm, liemuo 38 cm, ilgis 94 cm.

aš laukiu regular4 įdomu, kaip amn bus, kai aš norėjau užsakynėti, tai tris kartus temmoje kalusiu paltuko išmatavimų niekas neatrašė verysad.gif ax.gif iš intuicijos užsisakiau, tik viena narė parašė, kad tų paltukų siauri petukai, tai dėl to pasiėmiau usa4, tai manau tiks jei 44,5 cm. krutinė? g.gif ax.gif
temidė, o kiek petukai cm? g.gif ax.gif
kokia pas jus spalvytė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 12 30, 12:17)
Man nešiojančiai 37-37,5 idealiausi 7, kai kuriais atvejais 7H

reik bandyt tada 7H g.gif ačiū, Dzinte
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 12 30, 00:41)
merginos, prašau patarkit dėl balerinų dydžio. su 38 kokį reiktų imt?  4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/36243.jsp

Nešioju 38 arba 38,5, tai šių užsisakiau 8. Labai tikiuosi, kad tiks.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 12 30, 15:27)
aš laukiu regular4 įdomu, kaip amn bus, kai aš norėjau užsakynėti, tai tris kartus temmoje kalusiu paltuko išmatavimų niekas neatrašė verysad.gif  ax.gif  iš intuicijos užsisakiau, tik viena narė parašė, kad tų paltukų siauri petukai, tai dėl to pasiėmiau usa4, tai manau tiks jei 44,5 cm. krutinė? g.gif  ax.gif
temidė, o kiek petukai cm? g.gif  ax.gif 
kokia pas jus spalvytė? mirksiukas.gif

O kokia Jus spalvyte uzsaket?

Kiek atsimenu Jusu sudejima 4 tikrai tiks puikiai, na nebent paciai gali buti siauroki
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2012 12 30, 15:55)
Nešioju 38 arba 38,5, tai šių užsisakiau 8. Labai tikiuosi, kad tiks.

parašykit, kai sulauksit, ar atitiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 12 30, 16:17)
O kokia Jus spalvyte uzsaket?

Kiek atsimenu Jusu sudejima 4 tikrai tiks puikiai, na nebent paciai gali buti siauroki

vintage berry spalvytė bus blink.gif blink.gif g.gif ax.gif ačiū tau, tada tu vienintelė, kuri parašei, kad jie iš petukų siauroki, tai todėl ir usa4 pasiėmiau, tai dabar pagal matmenukus tai matau tik tik bus, kad nebūtų tikrai siaurai man per petukus, jei pažastukai 44,5 cm. na jei ką keliaus į išparduotuvę ar draugei kuriai, bet aišku labiau norėčiau, kad tiktų jis man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 12 30, 17:23)
  vintage berry spalvytė bus blink.gif  blink.gif  g.gif  ax.gif  ačiū tau, tada tu vienintelė, kuri parašei, kad jie iš petukų siauroki, tai todėl ir usa4 pasiėmiau, tai dabar pagal matmenukus tai matau tik tik bus, kad nebūtų tikrai siaurai man per petukus, jei pažastukai 44,5 cm. na jei ką keliaus į išparduotuvę ar draugei kuriai, bet aišku labiau norėčiau, kad tiktų jis man ax.gif

ir as ta pacia spalva uzsisakiau ax.gif , o koki dydi iprastai nesiojate? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2012 12 30, 17:26)
ir as ta pacia spalva uzsisakiau  ax.gif , o koki dydi iprastai nesiojate?  unsure.gif

S is j.crew. bet as is regular , o juse emete is tall 4 dydi, taip berods ? kiek skaiciau tai skirsis dydziai musu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 12 30, 18:05)
S is j.crew. bet as is regular , o juse emete is tall 4 dydi, taip berods ? kiek skaiciau tai skirsis dydziai musu smile.gif  ax.gif

as irgi siaip S nesioju, bet mane cia nugazdino kad mazas gali buti 4 paltuko unsure.gif taip tall manau turetu buti siek tiek laisvesnis 4 nei regular 4 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2012 12 30, 17:07)

o su kokiu ugiu Tall emet?
as vien del ranku ilgumo toki planuociau imt, nes siaip su 172 cm gal man ir regular pakaktu ax.gif smile.gif
as tai noreciau klasikines, na kokios pvz. camel spalvos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2012 12 30, 18:05)
S is j.crew. bet as is regular , o juse emete is tall 4 dydi, taip berods ? kiek skaiciau tai skirsis dydziai musu smile.gif  ax.gif

ir jus, inga_, butinai pakomentuokit, kai gausit...gal man visgi uzteks regular g.gif 4u.gif

arba gausis man variantas, kad kol lauksiu komentaru, tai neliks dydziu ar spalvu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 30 gruodžio 2012 - 17:51