Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

As tippius turiu 5 bigsmile.gif
Salotini,zalia,melyna,brihgt dahlia,ir factory leopardini.
Melyna S,pirkau spec.didesni,daugiau visi XS.Maziausias salotinis.O fainiausias švelnumu- tas factory leopardukas,nors merino vilna ir,bet jis švelniausias...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 05 sausio 2013 - 16:34
QUOTE(RII @ 2013 01 05, 17:15)
Nepasimetusi,jums jis mazas g.gif Ypac negraziai atrodo ties pazastim rauksles susimete,kas parodo siauruma...ir apykakle tarsi pasikelusi...Zinoma,jei patinka,tai patinka,bet tas rauksletumas gero skonio tono neduoda ax.gif blush2.gif( as ne piktai ,jei ka,nemetykit pomidoru unsure.gif  biggrin.gif )

drinks_cheers.gif pritariu visiskai, tikrai mazokas atrodo ax.gif

As gavau vistukinius marskinukus 2 dydi su 90 cm krutine ax.gif jau kokie faini, isimylejau juos iskart wub.gif aisku kai istiesiu rankas biski tempia nugaroje, bet bus gerai smile.gif

o vat sios bliuskutes noretusi 4 dydzio http://www.jcrew.com...~~~~~/97380.jsp

prisispirkau marskinuku, kasmyriniu megztuku, dabar trukumas kelniu ar sijonu bet kazkaip baisu pirkti man kelnes atrodo netiks ar nepatiks blush2.gif parduotuveje sunkiai issirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 01 05, 15:55)
Imetu foto, tik megztukas nelygintas, greitai istraukiau is spintos. Per krutine 85, dydis XXS, ugis 158. Nuotraukas mazinau, bet man jas vistiek dideles rodo  blush2.gif
Antroji foto daryta su blicu, tai siek tiek persimato.

Aciu labai uz foto 4u.gif 4u.gif Padejot apsispresti 4u.gif

Ir aciu visoms patarusioms del dydzio 4u.gif

ir gal gali paaiskinti kuo skiriasi JCrew.com puslapis nuo http://factory.jcrew.com g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 05 sausio 2013 - 16:52
As irgi tipiu fane,turiu 6 ir dar laukiu factory burbulinio, tokio nematyto ir neapkalbeto.
http://factory.jcrew...p;bmUID=jJq0DZk.
Labai man patinka tipiai,prie visko tinka.Jeigu bus 40 proc.nuolaida,tai jauciu dar ir dryzuota imsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 05 sausio 2013 - 17:03
Tikrai,tipiu modelis prie daug ko tinka.
O tas burbulinis idomus toks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 05, 16:45)
Aciu labai uz foto 4u.gif  4u.gif  Padejot apsispresti 4u.gif

Ir aciu visoms patarusioms del dydzio 4u.gif

ir gal gali paaiskinti kuo skiriasi JCrew.com puslapis nuo http://factory.jcrew.com  g.gif

Na va dziaugiuosi kad padejau smile.gif
Del dydzio tai taip ir maniau kad sakysit jog mazokas, labai dvejojau gal ir XS man tiktu, bet bijojau kad per pilva kabes tada. Cia kazkuri mergaite buvo idejusi su sviesiu burbuliniu tippiu foto, tai as nenoreciau sau tokio laisvo.
Bet kokiu atveju aciu visoms uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 01 05, 18:08)
Na  va dziaugiuosi kad padejau  smile.gif
Del dydzio tai taip ir maniau kad sakysit jog mazokas, labai dvejojau gal ir XS man tiktu, bet bijojau kad per pilva kabes tada. Cia kazkuri mergaite buvo idejusi su sviesiu burbuliniu tippiu foto, tai as nenoreciau sau tokio laisvo.
Bet kokiu atveju aciu visoms uz nuomones  4u.gif

Bet tuo ir kitoks jo modelis, kad per liemeni laisva 4u.gif
Atsakyti
Nepasimetusi,tai jums tada reiktu ne tippiu,gal kokio jackie pullover g.gif jis tamrus labai,xs turejau,tai kaip desrele buvau aptempta...Tippiai turi siek tiek laisvi but ties juomeniu,ju gi modelis toks.O kai jis taikomas kitaip,ziurisi tada jau visai kitaip..ne visada gerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 05 sausio 2013 - 17:17
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 01 05, 15:55)
Imetu foto, tik megztukas nelygintas, greitai istraukiau is spintos. Per krutine 85, dydis XXS, ugis 158.

Jums tikrai jis per siauras 4u.gif Ir pasikelęs negražiai unsure.gif

Papildyta:

Merginos,kas turit Jcrew pūkinius paltus,kokio jie mazdaug ilgio?iki keliu? Jei ūgis 173 g.gif Ar patenkintos jų kokybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 05 sausio 2013 - 17:35
Na reikes pabandyti ir XS uzsisakyti, dar labai noriu geltono. As del to dydzio tiek galvojau ir daug kartu i veidrodi ziurejau, kad net pati nebezinau doh.gif man tippis grazus ne todel, kad per pilva laisvas, o kad jo modelis visai paprastas, ir spalvos grazios. O su XXS as gerai jauciuosiu, ilgis man geras, niekur neverzia, o rauksles prie pazastu gal daugiau del to, kad rankoves siaurutes. Aisku butu faina jei butu galimybe ir ta ir ta pasimatuoti, daug aiskiau pasidarytu smile.gif

RII, paziuresiu ir jackie pullover, aciu uz patarimus mirksiukas.gif

Kazkas klause ar nekanda, tai man nekanda, as ant nuogo kuno nesioju.
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 05, 16:30)
as deviu ant nuogo kuno, man nekanda  unsure.gif

man kanda unsure.gif
Atsakyti
[quote=RII,2013 01 05, 18:15]Nepasimetusi,tai jums tada reiktu ne tippiu,gal kokio jackie pullover g.gif jis tamrus labai,xs turejau,tai kaip desrele buvau aptempta...Tippiai turi siek tiek laisvi but ties juomeniu,ju gi modelis toks.O kai jis taikomas kitaip,ziurisi tada jau visai kitaip..ne visada gerai..
[/quote]

jo, tikrai, jackie pullover labai priglude, as irgi XS turejau, pardaviau ir nupirkau S, sis dydis man prigludes graziai, neperspaustas smile.gif

Papildyta:

Merginos,kas turit Jcrew pūkinius paltus,kokio jie mazdaug ilgio?iki keliu? Jei ūgis 173 g.gif Ar patenkintos jų kokybe?
[/quote]

as turiu pukini palta tik factory, kokybe labai patenkinta, su 172 cm ilgis iki keliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 sausio 2013 - 17:43