Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(pgituke @ 2013 01 05, 15:30)
ziuriu buvo siandien imete i Factory rankine. Gavau ja pries pora savaiciu, pirkau be jokiu nuolaidu, tai ne vieno centuko negaila, labai grazi, kokybiska, wub.gif  wub.gif jei kam bus idomu galesiu nufotkinti
http://factory.jcrew...~~~~~/50432.jsp

Padaryk foto jei nesunku,kokios spalvos turi?
Atsakyti
Dideja,ačiū,reikia tada biggrin.gifO koks dydis pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 05 sausio 2013 - 17:43
Na man asmeniskai yra grazu kai Tipiai taip priglude, kaip ant situ modeliuku, o ne laisvi.. rolleyes.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 01 05, 18:43)
Dideja,ačiū,reikia tada biggrin.gifO koks dydis pas jus?

Pas mane S dydis, viskas ok, rankoviu ilgis, per pecius, bet ciut laisvoka per krutine, tik pirktas pries pora metu, bet modelis toks pats, kaip ir db ju idetas, tai nezinau kaip ten su ismatavimais, ar atitiktu g.gif

toks pas mane http://factory.jcrew...~~~~~/19471.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 sausio 2013 - 17:47
Linute _klp,bet jie greičiausiai kek susegti ties juosmeniu manekenem rolleyes.gif Gražu ,be abejo,prigludę, bet jie turi but prigludę tvarkingai,be jokių užuominų apie siaurumą,rūbo mažumą.O mes maišom prigludimą su aptemptumu dažniausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 05 sausio 2013 - 17:50
QUOTE(linute_klp @ 2013 01 05, 18:43)
Na man asmeniskai yra grazu kai Tipiai taip priglude, kaip ant situ modeliuku,  o ne laisvi..  rolleyes.gif

na taip, grazu, bet cia labai gerai parinkti dydziai, neisireze per pazastukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 01 05, 18:43)
Na man asmeniskai yra grazu kai Tipiai taip priglude, kaip ant situ modeliuku,  o ne laisvi..  rolleyes.gif

Ai,nuuu,cia gi priglude graziai,o ne aptempti biggrin.gif Va,ir marškinukams vietos yra biggrin.gif Cia kas kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 01 05, 18:52)
Ai,nuuu,cia gi priglude graziai,o ne aptempti biggrin.gif Va,ir marškinukams vietos yra biggrin.gif Cia kas kita 4u.gif

Ne ne tai as neteisinu nieko, matau, kad SM narei(sorry nepamenu nicko blush2.gif kur nuotraukyte idejo) tempia per krutine, bet tik norejau pasakyti, kad man graziau kai priglude o ne platu blush2.gif na zinojau, kad sulauksiu kritikos, bet vistiek norejau pasisakyti 4u.gif beje ir as taip ant marskinuku nesioju, nes man labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 05, 19:40)

thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif tik noreciau, kad tipiai butu biski ilgesni, nes man su 184cm, biski trumpoki.. bet su marskinukais tai visai gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. mergaites 4u.gif

noriu pagirti si Tippi'iuka is factory. FACTORY CHARLEY SWEATER IN FLORAL.
Su 88cm. krutines apimtimi idealiai tiko xs dydis.
http://factory.jcrew...23110/23110.jsp
Realybeje labai grazus, israiskingu spalvu- zodziu, labai patiko wub.gif
Merino vilna labai svelni, zodziu, vienas malonumas vilketi. Man labai graziai suderejo su decadent red spalvos J.Crew vilnoniu mini sijonuku 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 05 sausio 2013 - 20:01
[quote=Chloja,2013 01 05, 21:01]

Jetau, negi ir toki reiks pirkti.Man gražus, ber ar ne bobutiškas.Bet kodel bendram puslapyje nera sito ir leopardinio,nesuprantu ,tik per nuorodas rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 05 sausio 2013 - 20:17
[quote=jolantaO,2013 01 05, 21:14]
[quote=Chloja,2013 01 05, 21:01]

Jetau, negi ir toki reiks pirkti.Man gražus, ber ar ne bobutiškas.Bet kodel bendram puslapyje nera sito ir leopardinio,nesuprantu ,tik per nuorodas rodo.
[/quote]

Tai,kad man rodo juos abu, ir leopardini, ir si bendram puslapiuke g.gif
Del bobutiskumo, tai as jo nei su ziburiu nesurasciau siame medziagos rastelyje ax.gif
Cia gi grazuolio J.Crew "ashbury floral" rašto merino vilnos atitikmuo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti