Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Dideja @ 2012 12 29, 14:27)
Na, Blythe tai tikrai netrumpi, laisvai galima sukisti 4u.gif

Man kaip tik blythe trumpoki (regular dydžio). Vis pasitaisyt norėdavosi, todėl draugei atidaviau ax.gif
O su vištom tai žyyymiai ilgesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 12 29, 14:29)
Man kaip tik blythe trumpoki (regular dydžio). Vis pasitaisyt norėdavosi, todėl draugei atidaviau  ax.gif
O su vištom tai žyyymiai ilgesni ax.gif

Gal Jus pati labai auksta?
As, kai 172 cm, tai man tikrai thumbup.gif
Nes turiu Blythe ir 2Tall dydi, tai sie tikrai per ilgi, issitraukus nepanesiosi, kaip suknute gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 12 29, 13:28)
uikiai atrodo smile.gif

Saimitos marskiniai patiko,tikrai neatrodo mazi,as paemiau su 88 2dydi,nu ziuresiu doh.gif

Tai is tiesu juk ne tik nuo krutines cm dydis priklauso mirksiukas.gif Svarbu ir peciu plotis, ir ranku storis, ranku ilgis, liemuo, ugis... dar ir laisvuma visos skirtingai supranta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 12 29, 14:07)
Saimita puikiai vištos atrodo thumbup.gif
Aš turiu 6 dydį su 92cm. Super tinka  thumbup.gif

O, vietos dar yra? As su 94 cm laukiu 6 dydzio, bet pagal atsiliepimus supratau, kad bus maza, kad jos yra mazintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2012 12 29, 14:43)
O, vietos dar yra? As su 94 cm laukiu 6 dydzio, bet pagal atsiliepimus supratau, kad bus maza, kad jos yra mazintos  g.gif

man jos mažintos nepasirodė g.gif Blythe irgi 4 dydį turėjau, tai ši su vištom - tikrai nėra mažesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 12 29, 14:49)
man jos mažintos nepasirodė  g.gif  Blythe irgi 4 dydį turėjau, tai ši su vištom - tikrai nėra mažesnė  ax.gif

oho...Blythe 4 nebuvo didele su 87 cm? g.gif Nes man su 90 cm 2 dydis kaip tik...nors velgi..viskas priklauso nuo bendro kuno sudejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 12 29, 15:13)
Jaučiu,kad pirko, nes dingo kai kurios prekes per minutę  biggrin.gif

Nonna, kad visai butu man ramu, kitu silkinukiu koki dydi nesiojate 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2012 12 29, 15:27)
Nonna, kad visai butu man ramu, kitu silkinukiu koki dydi nesiojate  4u.gif ?

Vistine 6. Taskuota silkine 6 dydžio, bet norėčiau mazesnes, bet 4 dydžio nesimatavus esu. Inkariuke silkine 8, dryzuota silkinuke 6. Medvilninius snowcat 4 dydžio idealai. Tessa leopardine 6.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 12 29, 11:49)
Gavau dar keleta rubeliu smile.gif

Labai gražu, ypač sijonas thumbup.gif O kaip jo spalva? Tokia daugiau į šiltą rudą kaip henna ar į šaltą tamsią raudoną?
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 12 29, 14:49)
Labai gražu, ypač sijonas  thumbup.gif  O kaip jo spalva? Tokia daugiau į šiltą rudą kaip henna ar į šaltą tamsią raudoną?

Crimson maple spalva realiai sodresne ir siltesne, laaabai grazi ir manau lengvai derinama bus wub.gif Labiau sakyciau henna spalva, tikrai ne salto raudonumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 12 29, 16:08)
Crimson maple spalva realiai sodresne ir siltesne, laaabai grazi ir manau lengvai derinama bus wub.gif  Labiau sakyciau henna spalva, tikrai ne salto raudonumo schmoll.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2012 12 29, 15:49)
Labai gražu, ypač sijonas  thumbup.gif  O kaip jo spalva? Tokia daugiau į šiltą rudą kaip henna ar į šaltą tamsią raudoną?

va, zvilgtelkit , cia rasit daugiau sio sijono realiu foto, nes mano nelabai kokybiskos https://www.google.l...s...280&bih=874
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2012 12 29, 14:43)
O, vietos dar yra? As su 94 cm laukiu 6 dydzio, bet pagal atsiliepimus supratau, kad bus maza, kad jos yra mazintos  g.gif

Manau, kad maza nebus ax.gif Per krutine 6 dydzio buvo apie 48cm ax.gif
Atsakyti