Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew

QUOTE(Master @ 2012 12 28, 22:58)
hm, kaip keista  g.gif  Siandien kaip tik pasiemiau tippi cardigan, tai su 96cm per krutine gerokai per didelis g.gif  Bet as matuojuosi ir nesioju ant nuogo kuno, ar su plona maikute . Gal ant marskinuku visai kitaip atrodytu  g.gif  Ir tikrai nemegstu labai aptemptu rubu  rolleyes.gif  nebent jei labai pasitraukia po skalbimo, nes dar nei vieno neskalbiau (neseniai susirgau jcrew liga, tai ir patirtis mano menka  cool.gif )

Irgi neseniai gavau tippi cardigan su 90 cm dydis S, tai noreciau siauresnio visgi ax.gif Ant marskinuku ir uzsegtas kaip ir neblogai dar, bet atsisegus, tai jau kabo kaip maisas ax.gif Bet merginos rase, jog pasitrauks isskalbus...tai db ir dvejoju, noreciau dar vienos spalvos, bet nezinau koki dydi imti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 gruodžio 2012 - 16:52
QUOTE(zaRAza @ 2012 12 29, 17:49)
Manau, kad maza nebus ax.gif Per krutine 6 dydzio buvo apie 48cm ax.gif

As pamenu, kad jus 6 pardavinejote ir 8 pirkote, ir pagal Jusu ismatavimus as nupirkau 6, bet tiek komentaru, kad ji mazinta tai as kol negavau galvojau gal 8 dydi dar nupirkti, bet kiek ziuriu 8 nepapildo. Bet dabar ramiai laukiu 6 dydi. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko Dideja komentarai su foto. Ir aš pakomentuosiu, ką gavau. Jei kas domins, drąsiai klauskit.
MacAlister wedge boots, 8 dydis (nešioju 38), idealiai tinka ir labai patinka. Patogūs tikrai.
user posted image

Double-cloth slim trench, camel spalva, 6 dydis. Puikiai tinka, tik realiai spalvytė tamsesnė pasirodė.
user posted image

Tipiukas, M dydžio. Lyg didokas, kažkaip nesižiūri. Dar galvosiu, ar pasilikti. Labai švelnutis wub.gif
user posted image

P.S. Krūtinės apimtis 90-92 cm šiuo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrinukė: 29 gruodžio 2012 - 18:08
QUOTE(Dzinte @ 2012 12 29, 18:28)
Didėja, viskas labai gražiai atrodo, super nutaikyti dydžiai ir spalvos thumbup.gif

QUOTE(Citrinukė @ 2012 12 29, 19:07)
Labai patiko Dideja komentarai su foto.

Aciu, merginos 4u.gif
Kadangi labai megstu sia temute ir j.crew rubus (panasu jau , kad kitu brandu rubu pas mane nedaugeja, o juos keicia j.crew biggrin.gif ) , tai ir komentarus visus praziuriu, taip pat ir pati pasidalinu patirtimi, tikedamasi, kad merginoms pravers mirksiukas.gif

Na, dar labai noreciau ir paltuko, bet labai nedrasu, kad su dydziu nepataikysiu, nes as tokia nestandartine, ilgoooom rankom, tai nesimatavus nenoriu pirkti, o po to sandeliuoti, nes itariu, kad neparduociau jau...arba nebent i minusa ax.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Citrinukė @ 2012 12 29, 19:07)
Labai patiko Dideja komentarai su foto. Ir aš pakomentuosiu, ką gavau. Jei kas domins, drąsiai klauskit.

Double-cloth slim trench, camel spalva, 6 dydis. Puikiai tinka, tik realiai spalvytė tamsesnė pasirodė.
user posted image

P.S. Krūtinės apimtis 90-92 cm šiuo metu.

O koks Jusu ugis?

Kaip manot, merginos, sis paltuko modelis labiau tiktu prie kelniu, ane? As noriu tokio universalaus, kad ir prie sijono tiktu, tai tuomet reiktu zvalgytis ilgesnio, iki keliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 gruodžio 2012 - 19:02
verysad.gif Pasiemiau savo pencil skirt in double-serge wool sijona is siuvejo, per smarkiai liemeni susiaurino kvepuoti sunku man su juo doh.gif

Jus man neismanelei siuvime paaiskinkit, kai siaurina sijona tai ta medziaga uzlenkia ir dar galima atitaisyti, ar nukerpa ir jau ne kiek nepraplatinsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 29, 20:50)
verysad.gif Pasiemiau savo pencil skirt in double-serge wool sijona is siuvejo, per smarkiai liemeni susiaurino kvepuoti sunku man su juo doh.gif

Jus man neismanelei siuvime paaiskinkit, kai siaurina sijona tai ta medziaga uzlenkia ir dar galima atitaisyti, ar nukerpa ir jau ne kiek nepraplatinsiu? g.gif

nu joo... ax.gif
as siaurinau savo medvilnini factory ta toki paysley sijonuka, pas kaimyne siuveja uz 5 Lt, tai ji ten tikrai nieko nenukirpo, sako, "sakyk, jei negerai, atlaisvinsim", bet siaurino tik klubus, liemens neliete...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 12 29, 20:05)
nu joo... ax.gif
as siaurinau savo medvilnini  factory ta toki paysley sijonuka, pas kaimyne siuveja uz 5 Lt, tai ji ten tikrai nieko nenukirpo, sako, "sakyk, jei negerai, atlaisvinsim", bet siaurino tik klubus, liemens neliete...

Man irgi ne per visa ilgi siaurino, o per klubus ir liemeni. Gal tuomet galima atitaisyt, tik reiks nest kitam siuvejui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 12 29, 19:04)
Na, dar labai noreciau ir paltuko, bet labai nedrasu, kad su dydziu nepataikysiu, nes as tokia nestandartine, ilgoooom rankom, tai nesimatavus nenoriu pirkti, o po to sandeliuoti, nes itariu, kad neparduociau jau...arba nebent i minusa ax.gif  cool.gif
Papildyta:
O koks Jusu ugis?
Aš nesu aukštaūgė - 167 cm maksimumas  smile.gif Tas paltukas man kelių nesiekia, bet yra ilgesnis, nei ant manekenės. Kažkur man 10 cm virš kelių. Rankovių ilgis super.
Kaip manot, merginos, sis paltuko modelis labiau tiktu prie kelniu, ane? As noriu tokio universalaus, kad ir prie sijono tiktu, tai tuomet reiktu zvalgytis ilgesnio, iki keliu  rolleyes.gif

Aš nesu aukštaūgė - 167 cm maksimumas smile.gif Tas paltukas man kelių nesiekia, bet yra ilgesnis, nei ant manekenės. Kažkur man 10 cm virš kelių. Rankovių ilgis super.
Dabr aš dar vieno noriu. Ilgesnio, prie sijonukų biggrin.gif

QUOTE(Parachutes @ 2012 12 29, 19:50)

blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citrinukė: 29 gruodžio 2012 - 20:49
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 29, 19:50)

Kiek esu taisiusi rubeliu, visada matuojam kartu su siuveja, ir tik tada siuvam galutini rezultata, toki,kuris yra geras man. Manau,medziagos turetu buti, eikit pas siuveja ir sakyki kas ir kaip, privaletu siuveja istaisyt savo klaida 4u.gif
Atsakyti
as ilgai dvejojus uzsisakiau siandiena paltuka Tall double-cloth metro coat with Thinsulate®, tik galvoju ar nenumazinau su 90 krutine paemiau 4 dydi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2012 12 30, 00:44)
as ilgai dvejojus uzsisakiau siandiena paltuka Tall double-cloth metro coat with Thinsulate®, tik galvoju ar nenumazinau su 90 krutine paemiau 4 dydi  unsure.gif

Dėl Tall nežinau, bet Regular 4 dydžio per krūtinę ramybės būsenoje 44,5 cm, liemuo 38 cm, ilgis 94 cm.
Atsakyti
merginos, prašau patarkit dėl balerinų dydžio. su 38 kokį reiktų imt? 4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/36243.jsp
Atsakyti