Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

labai baisu prie Jusu jungtis.. ir puse dienos svarsciau, ar deti pirma ND ar dar palaukti.. unsure.gif

bet pabandysiu.. unsure.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Tommika , užskaitau, tvarkingas, šviesus ND... ax.gif
Atsakyti
oj koks grazus nd :-)
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 05, 17:36)
Sveikos  4u.gif
labai baisu prie Jusu jungtis.. ir puse dienos svarsciau, ar deti pirma ND ar dar palaukti.. unsure.gif 
bet pabandysiu..  unsure.gif

Nera ko bijoti ir nera ko laukti. Gera pradzia mirksiukas.gif Uzskaitau. Lauk dar vieno taip ir keliauk ramiai daryt antro ND smile.gif Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
Užskaitau smile.gif
Atsakyti
Mangute, visų pirma, antrieji ND yra tamsokoki, bet čia neesminė pastaba. Man kur kas labiau kliūna tai, kad objektai čiuožia kairėn. Ir vis tik tapetas kaip fonas - nežinau. Na nesirinkčiau tokio, buitiška, neestetiška, man asmeniškai fee smile.gif Pirmas Tavo ND buvo estetiškas, skoningas, apie antrą jau taip nepasakyčiau. Akivaizdu, kad nesi visiška naujokė fotografijoje, bent jau ND tikrai pajėgtum atlikti taip, kad aikteltumėm. Tavo apsisprendimas - saugiai bile kaip praslysti ar priversti visas aiktelti.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2013 01 05, 18:52)
Nera ko bijoti ir nera ko laukti. Gera pradzia mirksiukas.gif Uzskaitau. Lauk dar vieno taip ir keliauk ramiai daryt antro ND smile.gif Sveika prisijungus  mirksiukas.gif

vat ilgai laukiau.. jau metus kazkur skaitau sita tema blush2.gif pradzioj bandziau daryt, kazkas nesigavo.. dingo noras kazka daryt.. nebuvo ikvepimo.. atejo nauji metai ir reikia kazka keist.. susiemiau ir padariau.. tikiuosi, kad po truputi ir noras fotografuoti atsiras.. rolleyes.gif

aciu uz uzskaitymus 4u.gif rytoj bandysiu 2 nd.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 05 sausio 2013 - 18:59
QUOTE(Mangute @ 2013 01 05, 16:01)
o tu gimei mokedama viska?
Papildyta:
tai vat, kursus as lankiau, net dvejus, pas du skirtingus fotografus. bet daugiau, giliau niekas nebemokina! todel ir atejau cia! ir atejau antra karta, nes praeina karta lygiai taip pat, visi moka aploti, kad nelabai ir noris cia lankytis. ateini pagalbos, bet gauna pasiulyma google, arba youtube. pati siuos dalykus. nemiegojus as jau ne vienerius metelius. ir nesinori svaistyti laiko, skaityti forumus su off topikais, kol atrandi nors viena reikalinga dalyka, as tikrai neturiu blevyzgom laiko. atejau pagalbos, patarimu ir t.t. bet....
bet tu juk prašai pagalbos įvaldant PS ar ne? Mes tai čia labiau fotografuoti mokinamės. SU PS dirbti manau ir atskira tema yra, o jei ne, kiekvienas sau išmoksta, kažkaip, kažkokiu būdu.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 05, 18:57)
Mangute, visų pirma, antrieji ND yra tamsokoki, bet čia neesminė pastaba. Man kur kas labiau kliūna tai, kad objektai čiuožia kairėn. Ir vis tik tapetas kaip fonas - nežinau. Na nesirinkčiau tokio, buitiška, neestetiška, man asmeniškai fee smile.gif Pirmas Tavo ND buvo estetiškas, skoningas, apie antrą jau taip nepasakyčiau. Akivaizdu, kad nesi visiška naujokė fotografijoje, bent jau ND tikrai pajėgtum atlikti taip, kad aikteltumėm. Tavo apsisprendimas - saugiai bile kaip praslysti ar priversti visas aiktelti.

o ka galit pasiulyti fonui? g.gif ta prasme nebutina, kad jis butu baltas? vientisas? ar butina? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 01 05, 19:02)
bet tu juk prašai pagalbos įvaldant PS  ar ne? Mes tai čia labiau fotografuoti mokinamės. SU PS dirbti manau ir atskira tema yra, o jei ne, kiekvienas sau išmoksta, kažkaip, kažkokiu būdu.

nuuuuuu... poto as pagalvojau, kad gal ne cia pataikiau biggrin.gif bet nieko, man ir cia patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 05, 17:14)
Siaip as cia dar labai trumpai tesilqlankau. Bet pastebejau,kad ir cia patarimu mazai kas duoda. Kas paklausia konkreciai kaip kazka padaryti,tai atsakymas buna arba pati pasieskok,arba pastumdyk levelius ar pns.,arba youtubej. Bet niekas konkreciai nepasidalina ka ir kaip siek tiek pataiso. Savo braizo ypatumus nenori atskleisti. Ir cia velgi konkurencija. Taip kad kol tame forume vyksta susirasinejimai,geriau tiesiai i youtube kreiptis. Gausi ta pato atsakyma laugh.gif ir nereikia uzsipulti naujokiu,kad jos tingi, neiesko ir t.t.
Kiek kas klause patarimu,nei viena neidejote konkreciu nuorodu,kur butu galima paziureti pamoku tam tikru konkreciu klausimu. Ir jei butumet siek tiek draugiskesnes, kadangi daug pacios praleidote laiko prie paieskos,tai bent nuoroda pasidalintumet. O dabar rodos tartum kerstas: as sedejau ir ieskojau, tai dabar ir jus ieskokites laugh.gif  oj dabar gausiu nakackes atgal,ane? laugh.gif

nesuprantu, kodėl aš vis dar susinervinu, kai laiks nuo laiko tokie postai būna.
Pasakysiu iš savo varpinės. Kai aš atėjau į fotografų forumą, nebuvo kam pamokinti kaip fotkinti. Įsileidau į mokoėms fotografuoti gretas, bet deja, nieko naujo ten neišmokau. Paskui bandžiau meninės fotografijos temoje, vėlgi nieko neišmokau, nes rusų kalba daug kas buvo.
Info internete nemoku susirasti, bet žinokit ir čia nezyzius ir pirštais nebaksnoju, akd niekas manęs nieko nemokina. Teisiog bandau žiūrėti kitų fotografijas, Gavau kažkada iš protingo žmogaus p-atarimą stengtis suvokti kaip buvo atlikta viena ar kita foto ir pati bandyti išgauti kažką panašaus, panašiomis sąlygomis. Juk tik taip išmokstam.
Šioje temoje ką mes darom, tai spaudžiam naujokus atlikti namų darbus, bet nesuvokiu kodėl naujokai taip spardosi prieš tuos ND. Nes namų darbai visai neblogai parinkti, šiokius tokius pagrindus įgaunat. O toliau, galim foto pakomentuoti, kaip jums sekasi fotografuoti.
Tarkim negliu nupasakoti kaip aš savo foto tvarkau, kaip į jb verčiu. Dažniausiai fotografuoju į jb juostelę, tai versti nereikia. O jei verčiu, tai antrąkart taip pat nebesigauna. Todėl nesuprantu tokių pasipiktinimų, kad neišduodam paslapčių.
Vienok, be ryšio būtų jei aš dabar Fotopastelės kaulyčiau išduoti visas paslaptis kaip jie foto tvarko, na patys pamąstykit.
Todėl mažiau tokių priešiškų postų, teigiamai į viską žiūrėkit, įdėkit pstangų, noro ir judėsit.
Aš dar prisipažinsiu, kad ignoruoju tuos, kurie nemandagiai temoje rašo. Mane tiesiog toks bendravimas nervina ir aš nuo jo atsiriboju. Manau ne aš viena taip elgiuosi, tad kartais reik pamąstyti, kodėl ignoras numetamas.
Va, vėl pripliurpiau perdaug.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 05, 19:10)
nesuprantu, kodėl aš vis dar susinervinu, kai laiks nuo laiko tokie postai būna.
Pasakysiu iš savo varpinės. Kai aš atėjau į fotografų forumą, nebuvo kam pamokinti kaip fotkinti. Įsileidau į mokoėms fotografuoti gretas, bet deja, nieko naujo ten neišmokau. Paskui bandžiau meninės fotografijos temoje, vėlgi nieko neišmokau, nes rusų kalba daug kas buvo.
Info internete nemoku susirasti, bet žinokit ir čia nezyzius ir pirštais nebaksnoju, akd niekas manęs nieko nemokina. Teisiog bandau žiūrėti kitų fotografijas, Gavau kažkada iš protingo žmogaus p-atarimą stengtis suvokti kaip buvo atlikta viena ar kita foto ir pati bandyti išgauti kažką panašaus, panašiomis sąlygomis. Juk tik taip išmokstam.
Šioje temoje ką mes darom, tai spaudžiam naujokus atlikti namų darbus, bet nesuvokiu kodėl naujokai taip spardosi prieš tuos ND. Nes namų darbai visai neblogai parinkti, šiokius tokius pagrindus įgaunat. O toliau, galim foto pakomentuoti, kaip jums sekasi fotografuoti.
Tarkim negliu  nupasakoti kaip aš savo foto tvarkau, kaip į jb verčiu. Dažniausiai fotografuoju į jb juostelę, tai versti nereikia. O jei verčiu, tai antrąkart taip pat nebesigauna. Todėl nesuprantu tokių pasipiktinimų, kad neišduodam paslapčių.
Vienok, be ryšio būtų jei aš dabar Fotopastelės kaulyčiau išduoti visas paslaptis kaip jie foto tvarko, na patys pamąstykit.
Todėl mažiau tokių priešiškų postų, teigiamai į viską žiūrėkit, įdėkit pstangų, noro ir judėsit.
Aš dar prisipažinsiu, kad ignoruoju tuos, kurie nemandagiai temoje rašo. Mane tiesiog toks bendravimas nervina ir aš nuo jo atsiriboju. Manau ne aš viena taip elgiuosi, tad kartais reik pamąstyti, kodėl ignoras numetamas.
Va, vėl pripliurpiau perdaug.

uztai, kaip idomu skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 05, 19:36)
Sveikos  4u.gif

bet pabandysiu..  unsure.gif

drąsiau junkis. atgaiva akims tokie ND

aš vis dar tuščiomis ateinu. Tikiuosi pirmadienį bus jau juosta išryškinta, o taip pat tikiuosi ten nors vienas rodomas kadras bus. Jau visai apsileidau ir seniai ką berodžiau.

Tiesa, ryt vakare, prieš miegą, apžiūrėsiu geriausias praeitų metų foto ir išsirinksiu man labiausiai patikusią bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 sausio 2013 - 19:15