Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos uždegimas


Galima ir be siuntimo koncultuotis bet tai kainuoja.
O priepolio metu nesigydė,kokie kraujo tyrimai?
Atspausdinkit dieta gal padės: http://kasosuzdegima....com/dieta.html
Juodos duonos patarčiau vengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 05 spalio 2014 - 13:46
Aisku galima ir be siuntimo, bet kai nesiuncia, tai nera ir spyrio i sub... biggrin.gif

Aciu smile.gif

dar blogybe, kad valgykloje dirba, prisiragauja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 05 spalio 2014 - 13:51
QUOTE(Jammin1 @ 2014 10 03, 22:23)
Labas vakaras smile.gif atejau paskaityti kaip temos senbuves laikosi smile.gif ziuriu, kad Renatele susitvarkiusi mityba atsigauna ir jauciasi geriau? Labai dziaugiuosi smile.gif)))
As tiesa pasakius pastaruosius kelis metus net neturiu kada pagalvoti apie ligas,nes sunus paseles ir neleidzia man net pagalvoti apie bloga savijauta smile.gif Aciu D. kad po operacijos reikalai susitvarke, jauciuosi geriau,nors visko buna. Neigaluma is manes ndnt neseniai ateme... Na ir buvo geras spyris i uzpakali savo versla pradeti smile.gif
Visos aukstyn nosis ir sveikateles sveikateles, darkart sveikateles!

Labukas Jammin1, po biskuty krutu y prieky kasa paliko ramybej sakau remisija pas mane , bet turiu kitoki draugely zarnyne ir tai jau nebekvepia niekuo geru . Dar isipletusi aorta yra skrandzio srityje , laukiu kito ST skano gruodzio menesuj paziuresim kiek paaugo mano draugelis , nes dabar jikio gydimo neskyre . Tai vat vienas galas nurimsta kitas islenda ir taip zlugdo mano sveikata . Smagu girdet kad bent jau tau is po tokios baisios ligos ir atkritimu isitiesej ir dar savo versla pradejai saunuole tu , visosm pasiisemt stiprybes is taves , sekmes dideles tau brangioji .
Atsakyti
Labas, atėjau padraugauti, ale žiūriu, nebelabai yra su kuo. ax.gif Tai nors pasiskaitinėsiu, gal rasiu naudingų patarimų naujokei šioje srityje rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

bandau ir aš jungtis. Būsiu naujokė, nors dar oficialiai nepatvirtinta, tačiau pagal jūsų surašytą didžiulį kiekį simptomų manau, kad man būtent tas. Pas mane nugaros skausmas prasidėjo prieš kokius 2 mėn, bet jis buvo toks lengvas lyg vėjas būtų truputį pertraukęs, tačiau jau dabar gera savaitė kai kamuoja nuolatinis pykinimas, išmatose pilna nesuvirškinto maisto gabaliukų, apetito nėra, svaigsta galva, ryški takichardija (122 pulso dažnis berods) kartais nudiegia tai vieną šoną tai kitą, nugaros skausmą juntu visada. Bet kraujo ir šlapimo tyrimai nieko uždegiminio ar kitaip neatitinkančio normos nerodo, išskyrus gliukozės kiekis kraujyje 7,53. Tai kažin ar man čia tas uždegimas? Ar gal kas rimčiau?

Būsiu dėkinga už komentarus ypač jau gyvenančių su šia liga.
Atsakyti
QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2015 03 27, 08:31)
Tai kažin ar man čia tas uždegimas? Ar gal kas rimčiau?


Labas,

pilvo organų echoskopija darėt?
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2015 04 01, 15:30)
Labas,

pilvo organų echoskopija darėt?



Taip ja padare pirmiausiai, ismatavo organu- kasos /storis ties galvute 3cm,ties kunu 2.8cm/, buznies, tulzies pusles, kepenu ir inkstu dydzius, kurie anot echoskopuotojo be pakijimu padidejimu, tinkamos strukturos. Tulzies latakai neissiplete, akmenuku nera. Tiesa prie siu organu dar ir kiausides ir gimda apziurejo, tai ant vienos kiausides 1 cm cista rado. Ar apskritai esant kasos ligoms imanoma kad nematyti visiskai jokiu pakitimu nei echo nei kraujyje nei slapime? Tiesa dabar man dar tiria ir skydliauke tai gal nuo jos taip pabirau. Tiesa simptomai lyginant su pirmu postu tikrai susvelneja arba pranyke.
Atsakyti

O kraujo tyrimą(amilazės) darė kai buvo skausmai?
Atsakyti
Ne tokio nedarė. Apskritai net minties nenori tokios girdėti, kai aš pati sakau gal man kas su kasa. "Kraujas gerai, šlapimas gerai, echo be pakitimu/gerai tai kokios čia kasos ypač tokiame amžiuje (man 28) kai nei geriu, nei rūkau, nei antsvorio turiu" - čia tokie gydytojos žodžiai. O eina tą tyrimą amilazės ar kaip ten mokamai be siuntimo pasidaryti? Ar jis informatyvus ar irgi gali būti kaip su bendru kraujo, kad gerai gerai, o pasirodo ne taip jau ir gerai. Ar jį darytis tik jaučiant ženklų pablogėjimą? O šiaip ar apskritai gali būti , kad blogumai su kasa atsitrauktu netaikant jokio gydymo, savaime?
Atsakyti

Кasos ligos diagnozė retai iš kart nustatoma dažnai nurašoma skrandžiui,kartais akmenų ilgai neranda tulžyje ir pnš,bet aš ir nesakau kad tai jums kasa.
Amilazės tyrimą galima be siuntimo pasidaryti pačiam(apie 12lt),ar nemokamai siunčiant specialistui(gastro,chirurgo).Tai vienas iš rodiklių, tik darytis jaučiant ženklų pablogėjimą.
http://tavosveikata....-kraujo-serume/
Kad blogumai su kasa atsitrauktu netaikant jokio gydymo, savaime?
Bandykyt pasilaikyti dietos,matyst ar kartojasi ar ne,fermentu(mezym,kreon) pavartoti
http://kasosuzdegima....com/dieta.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 02 balandžio 2015 - 19:46
4u.gif as vis su savo tyrimu skaiciais doh.gif. Tai padare man alfa amilaze rezultatas 17,7 (norma pagal tyrimo lapa 13,0-53,0). Tai I norma telpu, bet yra vienas, bet kad internete alfa amilazes normos nurodomos ne tokios, o tokios kokios nurodytos yra Pamyl normos, nors kai imancios krauja paklausiau tai kokia cia amilaze darysit sako kaip gydytoja parase alfa. TaI kaip cia suprasti ? Jeigu vertinta alfa tai ji zemiau normos ir geriausiu atveju apie letini uzdegima signalizuoja, o mano seimos gydytojaI gerai sako viskas norma! Kaip jums atrodo?
Atsakyti

viskas normoje tos kelios dalys + -nieko tokio,seniau buvo 20-104 U/l,dabar 13,0-53,0.
Paumėjimo metu dažniausia pakyla virš 100,gali but net keli tūkstančiai.
Atsakyti