Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

Sveikos, mergaites, gal kuriai teko Zemes teises egz laikyti ir pries tai referata sake reikia parasyti, o temos moodleje yra. Tad norejau paklausti gal kuri rasete referata ir galetumete man permesti, buciau dekinga:
editanava@gmail.com
Aciukas
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 01 14, 12:12)
Sveikutes mergaites, reikia patarimo, noreciau paklasuti, apie ES Materialine: gal kas laike  ir zino kokia egzamino forma? ar teorija ar uzdaviniai

laba materialines buvau su destytoja susisiekus tai sake 2 teoriniai klausimai ir 1 uzdavinus. galima naudotis SESV. reikia pirma issilaikyti koli, po to egzaminas. kolis 30 proc.
Papildyta:
[quote=Pegoti,2013 01 30, 09:23]
K atuoka ne toks ir baisus destytojas - svarbiausia nepamirst gerai iskalt juru teise biggrin.gif ty juru erdves. kai laikiau, tai gavau kontinentini selfa, kitas klausimas buvo Visuotine Zmogaus teisiu deklaracija (kas ja sudaro), trecias - apie TVT ypatybes. kita grupe gavo isskirtine ekonomine zona, JTO sudeti ir dar kazka.
ai - BUTINAI iskalkit TVT apibrezima. atmintinai, kaip eilerasti (jo konspektuose rasit) rolleyes.gif

o is ko mokeisi TVT, nes as neislaikiau, mat konspektai buvo pasene. gal gali pasidalinti? imesciau pasta asmeniskai.
man katuoka pasirode oi joi joi...
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasakyti kokie atsiliepimai apie CPT Zaleniene ? Kokia egzamino tvarka? rekalavimai? 4u.gif
Beja, issilaikiau BT spec is pirmo karto, mokiausi is moodles, turiu susitraukusi visa konspekta, jei kam reikia rasykit, galiu persiusti. Konspektas gavosi nei mazas nei didelis - 250 pslp biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 02 04, 11:50)
Sveikos, gal galite pasakyti kokie atsiliepimai apie CPT Zaleniene ? Kokia egzamino tvarka? rekalavimai?  4u.gif
Beja, issilaikiau BT spec is pirmo karto, mokiausi is moodles, turiu susitraukusi visa konspekta, jei kam reikia rasykit, galiu persiusti. Konspektas gavosi nei mazas nei didelis - 250 pslp  biggrin.gif

Sveikos mergaites, atejau pasidziaugti iveikiau paskutini baudz. spec. dalies egza. irliko valstybiniai pavasari. Noriu visoms padekoti uz grazu bendravima ir pagalba. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2013 02 04, 11:34)
Sveikos mergaites, atejau pasidziaugti iveikiau paskutini baudz. spec. dalies egza. irliko valstybiniai pavasari. Noriu visoms padekoti uz grazu bendravima ir pagalba. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oooo...seikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 02 04, 12:35)
oooo...seikinimai  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Aš baudžiamosios spec dalies neišlaikiau 4 kartą doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2013 02 04, 12:34)
Sveikos mergaites, atejau pasidziaugti iveikiau paskutini baudz. spec. dalies egza. irliko valstybiniai pavasari. Noriu visoms padekoti uz grazu bendravima ir pagalba. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

super SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2013 02 04, 12:37)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif

Aš baudžiamosios spec dalies neišlaikiau 4 kartą  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o siaube... 4u.gif o kas tada, kiek kartų galima laikyti egzą? g.gif

maryta - didžiuliai sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

maryta,šaunuolė esi ir sveikinimai nuoširdžiausi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pasakyk, iš ko daugiausiai mokeisi? Draugė laiko, laiko, pinigėlius moka, bet niekaip nepavyksta. Atidaviau ir savo vadovėlį, ir visus konspektus, bet naudos mažai. Sako, jau viską mintinai moku, atrodo, bylas galiu nagrinėti, bet kaip neįtinka, taip neįtinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 04 vasario 2013 - 13:16
QUOTE(maryta @ 2013 02 04, 13:34)

Vau, šaunuolė!!! thumbup.gif

Aš dar mučiju savo kursinius irgi su viltim, kad iki kovo spesiu biggrin.gif
Atsakyti

sveikinimai 4u.gif koki valstybini pasirinkai? smile.gif

Kreipiuosi del baudziamojo proceso, gal kas moketes pas Za.jan.ckau.skiene ir turit jos puslapyje idetu uzdavinuku sprendima, bei galetumet pasidalinti? g.gif smile.gif

Paja, o koks vadovelis skirtas baudz. spec. daliai yra? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 04 vasario 2013 - 14:01
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 02 04, 13:26)
Aš dar mučiju savo kursinius irgi su viltim, kad iki kovo spesiu  biggrin.gif

Mučikis, mučikis, reikia iki kovo suspėti. mirksiukas.gif Aš tą patį darau, tik ar suspėsiu, tai jau kitas kalusimas.... rolleyes.gif

QUOTE(Kadija @ 2013 02 04, 14:00)
Paja, o koks vadovelis skirtas baudz. spec. daliai yra?  unsure.gif

Man nepamainomas buvo Piesliako vadovėlis "Lietuvos baudžiamoji teisė", pirma knyga ir Fedosiuko skaidrės. Vadovėlyje labai aiškiai ir suprantamai aprašyti objektyvieji ir subjektyvieji požymiai, labai įdomiai ir lengvai skaitėsi. 4u.gif
Čia beveik kaip šventoji trejybė-vadovėlis, skaidrės ir AT nutarimai (šių neskaičiau). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 04 vasario 2013 - 15:20