Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(cloudlet @ 2013 01 29, 09:52)
o 10 savaičių tai šia kiek kreditų 10?

kaži jei parašyčiau uždavinius pvz tokius : *susipažinti su institucijos organizacine struktūra ir kompetencija;
*įgauti savarankiškos teisinės profesinės veiklos įgūdžių.... kažin taip bendrai tiktų?  unsure.gif

Na iškeltus uždavinius poto reikes aprašyti ir atsakyti i juos , tai kelk pagal tai ką lengviau atsakysi pagal instituciją ir veiklą .
Mums buvo uždaviniai iškelti , pakankamai sunku atsakyti kai ne pats juos išsikeli, praktika 10 savaičių, poto 12 lapų analizė apie praktiką smile.gif. Kadangi buvo dvi tai doh.gif beveik bakalaurinis darbas.

Gal kas turi gerus civilinės konspektus , bendros dalies ir pasidalintų renatautc@gmail.com ? Gal kas laikęs pas P a p i r t į , kaip jis ?

BT laikiau bendrąją , tai dabar rezultatų laukiu, ar neprirašiau pievų su savo fantazijom smile.gif.
Papildyta:
[quote=cloudlet,2013 01 29, 09:52]
o 10 savaičių tai šia kiek kreditų 10?

kaži jei parašyčiau uždavinius pvz tokius : *susipažinti su institucijos organizacine struktūra ir kompetencija;
*įgauti savarankiškos teisinės profesinės veiklos įgūdžių.... kažin taip bendrai tiktų? unsure.gif

Pasiimti gali iš čia tik pasirašyti pagal įstaiga kurioje atlikinėsi http://www.google.lt....41524429,d.bGE

Praktikos uždaviniai pvz:
•sužinoti konkrečios institucijos, organizacijos, įmonės, kurioje atliekama praktika, organizacinę struktūrą ir kompetenciją;
•detaliai susipažinti su vieno konkretaus padalinio darbu;
•įgauti savarankiškos teisinės profesinės veiklos įgūdžių: specifinių darbinių užduočių vykdymas, situacijų analizė, teisinių problemų identifikavimas, argumentuotų sprendimo būdų pasiūla ir kitų komunikacinių gebėjimų taikymas;
•gebėti perteikti teisinę informaciją klientams;
•suvokti praktikos atlikimo vietos – viešojo subjekto – kompetencijos ypatumus ir vietą valstybinių institucijų sistemoje;
•įvertinti savo vertybines nuostatas;
•suvokti savarankiškos veiklos reikšmę profesiniame ir asmeniniame kontekste;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 29 sausio 2013 - 09:42
QUOTE(renax @ 2013 01 29, 10:40)

Praktikos uždaviniai pvz:
•sužinoti konkrečios institucijos, organizacijos, įmonės, kurioje atliekama praktika, organizacinę struktūrą ir kompetenciją;
•detaliai susipažinti su vieno konkretaus padalinio darbu;
•įgauti savarankiškos teisinės profesinės veiklos įgūdžių: specifinių darbinių užduočių vykdymas, situacijų analizė, teisinių problemų identifikavimas, argumentuotų sprendimo būdų pasiūla ir kitų komunikacinių gebėjimų taikymas;
•gebėti perteikti teisinę informaciją klientams;
•suvokti praktikos atlikimo vietos – viešojo subjekto – kompetencijos ypatumus ir vietą valstybinių institucijų sistemoje;
•įvertinti savo vertybines nuostatas;
•suvokti savarankiškos veiklos reikšmę profesiniame ir asmeniniame kontekste;

Rašot kad pildėt 12 lapų ataskaitą unsure.gif susipainiuojau visai tai neužtenka nunešti metodininkei sutartį ir praktikos atsiskaitymo lapo užpildyto? g.gif kolegijoje kai kažkada mokiausi tai reikėjo rašyti ataskaitą , pridėti dok pavyzdžių, o čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloudlet: 29 sausio 2013 - 10:15
norėjau paklsuti gal kas laikė Sveikatos teise, ir gali pasakyti kokie mazdaug klausimai buna?
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 01 29, 13:03)
norėjau paklsuti gal kas laikė Sveikatos teise, ir gali pasakyti kokie mazdaug klausimai buna?

Buvo testas ir du trumpi atviri.
Atsakyti
o pasd ką laikei Sveikatos teisę> ir ar sunku?
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2013 01 29, 13:24)
Buvo testas ir du trumpi atviri.

o gal kazkokios medziagos turėtum šiam egzaminui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuoliukė: 29 sausio 2013 - 13:01
Gal kas ruošiasi laikyti TVT artimiausiu laiku? ax.gif gal parašysit kokios datos nustatytos egzo laikymui, įdomu kiek laiko turiu rašto darbo parašymui unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite Finansu teises konspektus (laikau pas Novikeviciu).. imeskite i mavazn@yahoo.com 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prigasdino mane su tuo juo duodamu testu.. doh.gif blush2.gif
Susirasinejau su juo, jokiais teises aktais naudotis negalima per egza...

Papildyta:
QUOTE(Gunia @ 2013 01 26, 12:29)
As tokioj pat padety  drinks_cheers.gif  Taip reikia rasto darbo, kitaip neleis laikyt egzo. Uzduotys patalpintos katedros puslapy.

O jei TVT rasto darbas buvo iskaitytas pries 2 metus, tik as egzo nelaikiau - isejau akademinius del nestumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 30 sausio 2013 - 08:46
QUOTE(Orma @ 2013 01 30, 09:45)
Sveikos, gal kas turite Finansu teises konspektus (laikau pas Novikeviciu).. imeskite i mavazn@yahoo.com  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prigasdino mane su tuo juo duodamu testu..  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
O jei TVT rasto darbas buvo iskaitytas pries 2 metus, tik as egzo nelaikiau - isejau akademinius del nestumo?

persiunčiau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 01 29, 14:07)
o pasd ką laikei Sveikatos teisę> ir ar sunku?
Papildyta:
o gal kazkokios medziagos turėtum šiam egzaminui?

Pas Benkunską, man buvo sunku. Ruošiausi tik iš Moodle skaidrių, kažkaip galvojau gal bus galima naudotis teisė aktais. Neleido nieko naudotis, reikia ir medicininių žinių net. Bet išlaikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2013 01 26, 23:09)
O gal kartais prisiminsit?  4u.gif  Nes, jei neislaikysiu, rasysiu prasyma, kad pakeistu destytoja  cool.gif

K atuoka ne toks ir baisus destytojas - svarbiausia nepamirst gerai iskalt juru teise biggrin.gif ty juru erdves. kai laikiau, tai gavau kontinentini selfa, kitas klausimas buvo Visuotine Zmogaus teisiu deklaracija (kas ja sudaro), trecias - apie TVT ypatybes. kita grupe gavo isskirtine ekonomine zona, JTO sudeti ir dar kazka.
ai - BUTINAI iskalkit TVT apibrezima. atmintinai, kaip eilerasti (jo konspektuose rasit) rolleyes.gif

QUOTE(cloudlet @ 2013 01 29, 10:15)
Rašot kad pildėt 12 lapų ataskaitą  unsure.gif  susipainiuojau visai tai neužtenka nunešti metodininkei sutartį ir praktikos atsiskaitymo lapo užpildyto?  g.gif  kolegijoje kai kažkada mokiausi tai reikėjo rašyti ataskaitą , pridėti dok pavyzdžių, o čia  g.gif

nu as dabar pildysiu pabaigus praktika ataskaita, bet ten jokiu 12 lapu nera. man metodininke persiunte blanka, kuri reikia uzpildyt. tai ten kazkur 1 A4 gaunasi ir tiek. surasyt, manau, reikia ka veiket per praktika ir ka ismokot ir viskas. ir, beje, man sake, kad zodziu nieko nereikes atsiskaityt. siaip pasiskambinkit ir pasiklausinekit smulkiai 4u.gif

Orma- parasyk Tarptautines teises referentei, kad paieskotu tavo rasto darbo. as buvau nutraukus studijas pries dar daugiau metu ir neprisiminiau, ar rasiau ta rasto darba. tai uzklausiau jos, ji paieskojo ir atrase (paaiskejo, kad nerasiau, teko rasyt). taigi esu tikra, kad ji iskaitytu.
cloudlet - parasius rasto darba ji tikrina 10 dienu. man pirma kart neiskaite destytoja (suzinojau vos ne iseidama egzo laikyt doh.gif ), teko rasyt is naujo. jei dega, gal galima prasyt destytojos, kad skubos tvarka patikrintu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pegoti: 30 sausio 2013 - 09:27
QUOTE(Jolete @ 2013 01 30, 10:21)
Pas Benkunską, man buvo sunku. Ruošiausi tik iš Moodle skaidrių, kažkaip galvojau gal bus galima naudotis teisė aktais. Neleido nieko naudotis, reikia ir medicininių žinių net. Bet išlaikiau  rolleyes.gif

as radau kazkokias skaidres, cia kur yra SVEIKATOS TEISĖS PAGRINDAI , gal tos pačios?
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2013 01 30, 10:45)
Sveikos, gal kas turite Finansu teises konspektus (laikau pas Novikeviciu).. imeskite i mavazn@yahoo.com  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prigasdino mane su tuo juo duodamu testu..  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:

Sveika,
Mano situacija buvo ta pati. Su anksčiau įskaitytu rašto darbu leido laikyt egzą.
Papildyta:
[quote=Pegoti,2013 01 30, 11:23]
K atuoka ne toks ir baisus destytojas - svarbiausia nepamirst gerai iskalt juru teise biggrin.gif ty juru erdves. kai laikiau, tai gavau kontinentini selfa, kitas klausimas buvo Visuotine Zmogaus teisiu deklaracija (kas ja sudaro), trecias - apie TVT ypatybes. kita grupe gavo isskirtine ekonomine zona, JTO sudeti ir dar kazka.
ai - BUTINAI iskalkit TVT apibrezima. atmintinai, kaip eilerasti (jo konspektuose rasit) rolleyes.gif
nebūtinai tongue.gif tongue.gif kai aš laikiau, gavau klausimus apie peticijos nepriimtinumo sąlygas, jus cogens normas ir konsulinių įstaigų f-ijas:)
Atsakyti