Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Skaidre @ 2013 02 08, 10:40)
rasto darba berods

gal kas sprendėt 10 uzdavinį, na tiesiog gal kazka galit padėt, užvesti ant kelio taip sakant:)
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 02 08, 13:04)
gal kas sprendėt 10 uzdavinį, na tiesiog gal kazka galit padėt, užvesti ant kelio taip sakant:)

as senaji varianta esu sprendus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 02 08, 12:16)
as senaji varianta esu sprendus blush2.gif

cia as apie tarptautine privatine kalbu smile.gif
Atsakyti
Kas tiksliai žino, iki kda reik viska iššilaikyti, kad prileistų laikyti baigiamuosius? ir kas tuo atveju, jei pas mane lika 2 skolos? ismeta lauk?
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 02 08, 15:21)
Kas tiksliai žino, iki kda reik viska iššilaikyti, kad prileistų laikyti baigiamuosius? ir kas tuo atveju, jei pas mane lika 2 skolos? ismeta lauk?

Kiek zinau, kad iki kovo 1d. turi but be skolu, kitu atveju laikinai stabdai studijas.
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 02 08, 08:28)
dabar kaip suprantu dar ir tvarka dėl šio egzaminio pasikeitė, reikia pries tai koli laikyti. Na klausimai apie įsisteigima ir kazkas apie dominuojančia kontrole.
Aš jau kai nuvaziavau laikyti, tik tada suzinojau, kad dar tas kaupiamasis balas yra, tai manau nepasisekė tikrai man šį syki:(

Ta va va, man ir tik ka pasake, kad bus kolis, tai dabar ieskau kas jau sprende uzdavinius ES material. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 02 08, 16:46)
Ta va va, man ir tik ka pasake, kad bus kolis, tai dabar ieskau kas jau sprende uzdavinius ES material. verysad.gif  verysad.gif

o gal per koli tik teorija buna? gal uzdaviniai yra per egzamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 02 08, 12:21)

Man sakė iki balandžio 1 d., o jei turėsiu skolų - stabdyti studijas ir laikyti skolas. Tik kas blogiausiai - sustabdžius studijas bibliotekas nebeduoda knygų schmoll.gif vietoje gali imti visas knygas, bet į namus išsinešti nebegalima schmoll.gif o kaip ruoštis egzaminams??? kažkoks absurdas fool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 08, 19:16)
Man sakė iki balandžio 1 d., o jei turėsiu skolų - stabdyti studijas ir laikyti skolas. Tik kas blogiausiai - sustabdžius studijas bibliotekas nebeduoda knygų  schmoll.gif vietoje gali imti visas knygas, bet į namus išsinešti nebegalima  schmoll.gif o kaip ruoštis egzaminams??? kažkoks absurdas  fool.gif

aš šiuo metu sustabdžiusi studijas, man biblioteka knygas duoda. Nebent skiriais nuotolinių studijų tvarka
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 02 08, 19:10)
aš šiuo metu sustabdžiusi studijas, man biblioteka knygas duoda. Nebent skiriais nuotolinių studijų tvarka

As neakivaizdininke, mokslus susbadzius, bet man irgi duoda bibliotekoj knygas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 02 08, 16:10)

QUOTE(Gunia @ 2013 02 08, 16:32)
As neakivaizdininke, mokslus susbadzius, bet man irgi duoda bibliotekoj knygas  smile.gif

nu įdomiai blink.gif blink.gif blink.gif nuotolinėse skiriasi tvarka, ten mes negalim imti knygų į namus, tačiau aš kai persivedžiau į ištęstines (persivedžiau ir iš karto parašiau prašymą apie studijų sustabdymą), tai pirmiausiai gavau knygas, po kelių mėnesių viskas jau nebedavė. Tai dėl manęs net ir ištęstinių studijų metodininkė skambino į biblioteką ir jai paaiškino, kad sustabdžiusiems studijas biblioteka knygų neišduoda į namus doh.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas galite pagelbeti su Tarptautines viesosios teises 3 ar 4 uzdaviniu,buciau labai dekinga.
Atsakyti