Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(cuoliukė @ 2013 02 08, 17:02)
o gal per koli tik teorija buna? gal uzdaviniai yra per egzamina g.gif

Mums sake taip, ketvirtadieni kolis, tai uzdavini issprendziame, penktadieni egz teorija. tai va ir ksip dabar ta uzdavini spresti, kad net pvz nedave ir sprendimu nedare...vienu zodziu be info, ir medziagos sake tipo yra Moodle, bet pas mane jos nera tik programa, tai kaip sako gaudyk veja laukuose...

Papildyta:
QUOTE(viksiuke @ 2013 02 08, 23:41)
Sveikos,gal kas galite pagelbeti su Tarptautines viesosios teises 3 ar 4 uzdaviniu,buciau labai dekinga.

Parasyk apie ka ten tie uzdaviniai, nes juos sukeicia vietomis, pvz man buvo 7 o kitiems tas uzdavinys buvo 3.
Atsakyti
aš taip pat pastrigus su TVT uždaviniu, kas žino į kokias tarptautines institucijas gali kreiptis užsienietis su pasibaigusia viza dėl savo teisių pažeidimo, t y dėl to, kad jį šalis (kurios viza pasibaigusi), nusprendė jį deportuoti į jo pilietybės šalį.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloudlet: 09 vasario 2013 - 13:45
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 02 09, 12:28)
Mums sake taip, ketvirtadieni kolis, tai uzdavini issprendziame, penktadieni egz teorija. tai va ir ksip dabar ta uzdavini spresti, kad net pvz nedave ir sprendimu nedare...vienu zodziu be info, ir medziagos sake tipo yra Moodle, bet pas mane jos nera tik programa, tai kaip sako gaudyk veja laukuose...

Papildyta:

Parasyk apie ka ten tie uzdaviniai, nes juos sukeicia vietomis, pvz man buvo 7 o kitiems tas uzdavinys buvo 3.

Vienas su Meronijos ir Slavijos valstybe, o kitas 1991 – 2001 m. Jungtinių tautų organizacijos (JTO) narės Tumbu atžvilgiu,pastrigau su jais tai ziauriai.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

ar kas galetu suteikti informacijos apie isankstine sesija? gali buti jog reikes pasidaryti, tai man kuo anksciau ir reiktu, gal zinote kada anksciausiai pavasarios semestrui daroma, kokie laikotarpiai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGnkl: 10 vasario 2013 - 12:40
QUOTE(Paja @ 2013 02 04, 17:19)
Mučikis, mučikis, reikia iki kovo suspėti. mirksiukas.gif Aš tą patį darau, tik ar suspėsiu, tai jau kitas kalusimas.... rolleyes.gif
Man nepamainomas buvo Piesliako vadovėlis "Lietuvos baudžiamoji teisė", pirma knyga ir Fedosiuko skaidrės. Vadovėlyje labai aiškiai ir suprantamai aprašyti objektyvieji ir subjektyvieji požymiai, labai įdomiai ir lengvai skaitėsi. 4u.gif
Čia beveik kaip šventoji trejybė-vadovėlis, skaidrės ir AT nutarimai (šių neskaičiau). ax.gif

Sveikos, na manęs laukia ši skola..sad.gif gal galėtum atsiųsti Fedosiuko skaidres..iš anksto dėkoju vikule21@gmail.com

Kaip sunku mokytis po dideles pertraukos. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 02 07, 23:55)
Sveikos mergaites, gal kuri turite ESmaterial. uzdaviniu su sprendimais, ir gal zinote kokie mazdaug klausimai per egz buvo. 14d turiu ES material egz.
help.gif

Pas ka laikysi? aš mokausi iš moodle..gal turi uždavinių isspręstu wink.gif
vikule21@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2013 02 10, 14:03)
Sveikos, na manęs laukia ši skola..sad.gif gal galėtum atsiųsti Fedosiuko skaidres..iš anksto dėkoju vikule21@gmail.com

Išsiųsta. 4u.gif

help.gif help.gif help.gif Taip ir būna, kai nori viską užbaigti, bet...Paaiškėjo (dabar jau tikrai, nes vieną sykį gerai, kitą-jau nebe...), kad trūksta 2 kreditų, o pasirinkti visi privalomi ir laisvai pasirenkami dalykai. Esmė ta, kad man užskaitė nemažai dalykų iš kito universiteto, bet kažkurio dalyko kreditų buvo mažiau, nei reikia turėti MRU.
Būkit geros, patarkit, ką greit pasirinkti ir neskausmingai, nes laiko nėra.
doh.gif Galit ir į až, bet kokia info pagelbės:)
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Ei, merginos, kam su Tumbu valstybe reikėjo uždavinio sprendimo ploja.gif mums jis buvo kaip kontrolinis uždavinys su dėstytojos duotais klausimais. Turiu jį, mano spręstą su dėstytojos komentarais. Kiek teisingai nežinau, tačiau egzaminą laikyti leido su tokiu išsprendimu.

QUOTE(Paja @ 2013 02 10, 18:27)
help.gif  help.gif  help.gif Taip ir būna, kai nori viską užbaigti, bet...Paaiškėjo (dabar jau tikrai, nes vieną sykį gerai, kitą-jau nebe...), kad trūksta 2 kreditų, o pasirinkti visi privalomi ir laisvai pasirenkami dalykai. Esmė ta, kad man užskaitė nemažai dalykų iš kito universiteto, bet kažkurio dalyko kreditų buvo mažiau, nei reikia turėti MRU.
Būkit geros, patarkit, ką greit pasirinkti ir neskausmingai, nes laiko nėra.
doh.gif Galit ir į až, bet kokia info pagelbės:)
Ačiū. 4u.gif

Gal surašyk kas likę nelaikyta, bus lengviau patarti. Nes taip pradėsim vardinti kad lengviau ir paprasčiau, o jau būsi laikius ax.gif ir kaip visada dalykas kaip dalykas, tačiau dar labai daug ir nuo dėstytojo priklauso....

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 10, 20:42)

Gal surašyk kas likę nelaikyta, bus lengviau patarti. Nes taip pradėsim vardinti kad lengviau ir paprasčiau, o jau būsi laikius  ax.gif ir kaip visada dalykas kaip dalykas, tačiau dar labai daug ir nuo dėstytojo priklauso....

Kaži ar čia misija įmanoma.... g.gif Bet bandau tiek, kiek atsimenu: religijotyra, dokumentalistika, savivaldos teisė, etika, retorika, Lietuvos teisėsaugos institucijos.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2013 02 10, 19:16)
Kaži ar čia misija įmanoma.... g.gif Bet bandau tiek, kiek atsimenu: religijotyra, dokumentalistika, savivaldos teisė, etika, retorika, Lietuvos teisėsaugos institucijos.
ax.gif

Čia kas nelaikyta? Iš šitų turėjau dokumentalistiką ir etiką. Dokumentalistika praktiškai dokumentų teisingas įforminimas, dar dėstytojas toks seniokas buvo, man nebuvo sunku, o etika - tai antra filosofija, tik lengviau doh.gif bet jeigu patinka, tai irgi nelabai baisu. Aš rašiau rašto darbą ir egzas buvo su dviem atvirais klausimais. Bet dokumentalistika lengviau. Savivaldos posunkiai, kaip ir viskas konstitucinės katedroj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2013 02 10, 22:27)
help.gif

Oj Paja Paja doh.gif blogai, kai taip ant greičio reik. Pamenu, kad lengva buvo teise informatika, , taip pat Lietuvos teisės šaltiniai 1918-1940 m.. Visi kiti buvo arba privalomi arba sunkūs doh.gif Logiką įveikei? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, aikiau regilijotyra, 9 gavau, leido referata pasirasyti smile.gif jei kam aktualu, kreipkites.

Beja, gal kas laikete Socialine sauga neperseniausiai. Gal galite prasviesti ir pas koki destytoja smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justytie @ 2013 02 11, 14:52)
Sveikos, aikiau regilijotyra, 9 gavau, leido referata pasirasyti smile.gif jei kam aktualu, kreipkites.

Beja, gal kas laikete Socialine sauga neperseniausiai. Gal galite prasviesti ir pas koki destytoja smile.gif aciu smile.gif

laikiau neseniai pas Bitina smile.gif
Atsakyti