Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

Sveikos merginos, norėjau paklausti gal kri turite tarptautinės priavtinės teisės uždavinukų išspręstų 2-3 seminaro ? būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
P.S. kam reikia turiu ES konspektų
Atsakyti
mamaEgle, o kaip/kam tu stabdai studijas, jei tu nuotolinese studijose esi dabar? ax.gif g.gif as maniau, kad jei i nuotolines pereini, tai viskas mokais savais tempais (kaip man ir aiskinote) ir nebereikia njokiu stabdymu g.gif susibalamutinau visai jau unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2013 02 12, 18:20)
mamaEgle, o kaip/kam tu stabdai studijas, jei tu nuotolinese studijose esi dabar?  ax.gif  g.gif as maniau, kad jei i nuotolines pereini, tai viskas mokais savais tempais (kaip man ir aiskinote) ir nebereikia njokiu stabdymu  g.gif susibalamutinau visai jau  unsure.gif  verysad.gif

Teisingai, nesibalamutink 4u.gif Nuotolinėse mokaisi savais tempais ir jokių stabdymų nėra. Tačiau kursinius, praktiką ir valstybinius negalima laikyti nuotolinėse ir tada reikia pereiti į kitas studijas (ištęstinės/neakivaizd./vakarines). Aš nuotolinėse pasirinkau ir išlaikiau visus (na, dar ne visus, keli liko ax.gif ) dalykus ir pernai parašiau prašymą apie perėjimą į ištęstines. Vasarą atlikau praktiką, pasirinkau kursinius ir vieną dalyką ištęstinėse, nes trūko pagal mokymo planą (galėjau ir nuotolinėse tą padaryti, bes sugalvojau ištęstinėse jį paimti). Tad šiuo metu esu ir nuotolinėse, ir ištęstinėse studijose. O kadangi iki balandžio 1 d. nespėju visko išlaikyti, tai tenka dar kartą stabdyti studijas ir "damušinėti" viską.
Atsakyti
23 d. planavau laikyt TVT pas Katuoka, bet nespeju parasyt rasto darbo doh.gif todel turesiu rinktis kita data. Knygutej maciau, kad jau nebera laisvu vietu - gal kam reikia, galiu savo vieta uzleist, nes kol kas dar neatsaukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 02 12, 17:16)
cuoliuke, skirtingai visiems, man pavyzdziui testas buvo ir du uzdaviniai,  testas grynai is CPK , mamaiEglei atviri klausimai ir uzdaviniai.   bet mes ne pas Bol.zana laikeme...  g.gif

aciukas. Ydomu po kiek skolų čia turi merginos kad stabdo studijas, nes ir pati apie tai vėl pagalvoju. 3 skolos kabo, nemanau kad spesiu...
Papildyta:
QUOTE(cuoliukė @ 2013 02 13, 08:53)
aciukas. Ydomu po kiek skolų čia turi merginos kad stabdo studijas, nes ir pati apie tai vėl pagalvoju. 3 skolos kabo, nemanau kad spesiu...

Ir dar norėčiau paklausti ar gali kas padėti su Tarptautinės privatinės teisės konspektais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuoliukė: 13 vasario 2013 - 07:54
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 12, 17:42)
nereikia  schmoll.gif moki už pasirinktus dalykus, o ne už stabdymą/atnaujinimą topsecret.gif

jetau, kaip gerai 4u.gif 4u.gif

cuoliuke, pakartok emeila, permesciau tarptrautines privatines ka turiu smile.gif

Julya, kadangi neturejau seminaru- nezinau koks uzdavinukas, parasykite, jei turesiu spresta- pasidalinsiu.

Gal kas turit zemes teises uzdavinuku sprestu ir galetu pasidalinti.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 13 vasario 2013 - 09:11
QUOTE(Kadija @ 2013 02 13, 10:08)
jetau, kaip gerai  4u.gif  4u.gif

cuoliuke, pakartok emeila, permesciau tarptrautines privatines ka turiu  smile.gif
Julya, kadangi neturejau seminaru- nezinau koks uzdavinukas, parasykite, jei turesiu spresta- pasidalinsiu.

Gal kas turit zemes teises uzdavinuku sprestu ir galetu pasidalinti..  ax.gif

lina.voroneckiene@gmail.com

didelis aciu:)
Atsakyti
ar teko susidurti su Tarptautinės privatinės teisės dėstytoja V A IG E? laukia egzaminas pas ją.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Gal, kuri nors, turite civilinės teisės konspektų, pagal seminarų programą? Būčiau dėkinga, jeigu galėtumėte atsiųsti. 4u.gif mano el.paštas : augustukasssss@gmail.com
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Gal kas is jusu turi BPT ir CPT konspektu? Nes nei knygos nei geru kosnpektu, o mokytis kazkaip reik doh.gif
buciau labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
labukas, skambinau metodininei sakė reikia nturirėti skolu iki kovo16d., o pas mane ju 3... neteks vėl pavasarį baigiamųjų laikyt:(
Atsakyti

QUOTE(cuoliukė @ 2013 02 14, 09:58)
labukas, skambinau metodininei sakė reikia nturirėti skolu iki kovo16d., o pas mane ju 3... neteks vėl pavasarį baigiamųjų laikyt:(

Tai gal pratęsė skolų laikymo laiką visiems? blink.gif siaubas kaip gerai būtų bigsmile.gif
Cuoliuke, o skolos sudėtingos, per mėnesį neįveiksi? g.gif
Atsakyti