Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinote, pagal kokius teises aktus spresti tarptautines viesosios teises 3 uzdavini? ax.gif
Atsakyti
Aš 8 sprendus..
Atsakyti
Sveikos mergaites...skubu pasigirti, isvaizduokite, as pati negaliu tuo patiketi ES materialine ISLAIKIAU IS PIRMO KARTO...ir dar 7 parase.JEGA...liko ATP, ZEME IR TEISES TEORIJA..IR tuomet valstybiniai thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 02 17, 21:12)
Sveikos mergaites...skubu pasigirti, isvaizduokite, as pati negaliu tuo patiketi ES materialine ISLAIKIAU IS PIRMO KARTO...ir dar 7 parase.JEGA...liko ATP, ZEME IR TEISES TEORIJA..IR tuomet valstybiniai thumbup.gif  clap.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 02 17, 19:12)
Sveikos mergaites...skubu pasigirti, isvaizduokite, as pati negaliu tuo patiketi ES materialine ISLAIKIAU IS PIRMO KARTO...ir dar 7 parase.JEGA...liko ATP, ZEME IR TEISES TEORIJA..IR tuomet valstybiniai thumbup.gif  clap.gif

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 02 17, 23:01)

kaip faina, aciu ... clap.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 18, 00:00)

aciukas... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas merginos, gal yra studijuojanciu soc darba? man taip atsitiko, kad grizus po studiju stabdymo, turejau viena skola, o ja pakeite i kita, Sociokulturinio darbo pagrindai, medz susiradau moodle, bet ten dar ura kazkokie projektai, ir darbai.... Metodininke sake, kad si dalyka laike studentai rudeni, . Tad buciau labai dekinga, jei kazkas atsilieptu, ir siek tiek pakonsultuotu 4u.gif . lauksiu. Aciukas. Jei akzkas rasysite, tai i AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Gal, kuri nors kartais turite aplinkosaugos teisės konspektų, kokių nors?smile.gif Būčiau labai dėkinga, jeigu galėtumėte pasidalinti. 4u.gif mano el.paštas : augustukasssss@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2013 02 18, 09:43)
Sveikos.  4u.gif  Gal, kuri nors kartais turite aplinkosaugos teisės konspektų, kokių nors?smile.gif Būčiau labai dėkinga, jeigu galėtumėte pasidalinti.  4u.gif  mano el.paštas : augustukasssss@gmail.com

Kadangi kokių nors turiu, tai išsiunčiau ax.gif
Atsakyti
Sveikinu Braškyte smile.gif
Paja, sustabdyti dar kartą studijas gali, esant trims pagrindams: augini vaiką iki dvejų metų; užsienio kontraktas ir esant gydytojo pažymai apie ligą.
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 02 18, 13:35)

Paja, sustabdyti dar kartą studijas gali, esant trims pagrindams: augini vaiką iki dvejų metų; užsienio kontraktas ir esant gydytojo pažymai apie ligą.

Ačiū, bet nieko gero. ax.gif Panašu, kad ragučiai ateina...
Na, neįsipaišau nei į vieną kategoriją ir kas tada? g.gif Reikia kažkaip nusigauti iki metodininkės, bo truputį baisu... unsure.gif
Atsakyti