Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Paja @ 2013 02 18, 16:58)
Ačiū, bet nieko gero. ax.gif Panašu, kad ragučiai ateina...
Na, neįsipaišau nei į vieną kategoriją ir kas tada? g.gif Reikia kažkaip nusigauti iki metodininkės, bo truputį baisu... unsure.gif

Visai nejuokinga pasidarė blink.gif aš irgi niekur netinku, tai ką daryt jei nespėsiu darbų parašyt ir apsigint?? O jau dabar matau, kad nespėsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 02 12, 21:27)
Teisingai, nesibalamutink  4u.gif Nuotolinėse mokaisi savais tempais ir jokių stabdymų nėra. Tačiau kursinius, praktiką ir valstybinius negalima laikyti nuotolinėse ir tada reikia pereiti į kitas studijas (ištęstinės/neakivaizd./vakarines). Aš nuotolinėse pasirinkau ir išlaikiau visus (na, dar ne visus, keli liko  ax.gif ) dalykus ir pernai parašiau prašymą apie perėjimą į ištęstines. Vasarą atlikau praktiką, pasirinkau kursinius ir vieną dalyką ištęstinėse, nes trūko pagal mokymo planą (galėjau ir nuotolinėse tą padaryti, bes sugalvojau ištęstinėse jį paimti). Tad šiuo metu esu ir nuotolinėse, ir ištęstinėse studijose. O kadangi iki balandžio 1 d. nespėju visko išlaikyti, tai tenka dar kartą stabdyti studijas ir "damušinėti" viską.

Nieko nesupratau... O cia kaip, galima i nuotolines pereiti is istestiniu.
Mano sustabdytos iki balandzio 1, laikausi skolas, bet yra tikimybe, kad visko nespesiu issilaikyti schmoll.gif dalykai liko nejuokingi, tai kas tuomet, kokios iseitys... ? Stabdyti dar karta (auginu vaika iki 2 metu) ar eiti i nuotolines? Nu man kazkoks rebusas su naujomis tvarkomis... Geriau butu nieko nekeite tada pries 5 metus, o cia dabar liaudis atsipalaidavo, skolu prisirinko, tai taip ir gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 18 vasario 2013 - 15:43
QUOTE(Paja @ 2013 02 18, 16:58)
Ačiū, bet nieko gero. ax.gif Panašu, kad ragučiai ateina...
Na, neįsipaišau nei į vieną kategoriją ir kas tada? g.gif Reikia kažkaip nusigauti iki metodininkės, bo truputį baisu... unsure.gif

man sake,kad salina, bet cia is istestiniu
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 02 18, 17:57)

Iš kitos pusės, įdomu kokia tvarka kai pašalina, ta prasme kokiom sąlygom priima atgal. Mane jau buvo pašalinę, užteko parašyt prašymo ir priimė atgal, užtat už skolas (tuo pačiu ir baigiamųjų laikymą) turiu mokėti pagal kreditus. O jei dabar išmes ir taip lengvai nebepriims? g.gif Bijau net skambint metodininkei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 02 18, 18:08)
Iš kitos pusės, įdomu kokia tvarka kai pašalina, ta prasme kokiom sąlygom priima atgal. Mane jau buvo pašalinę, užteko parašyt prašymo ir priimė atgal, užtat už skolas (tuo pačiu ir baigiamųjų laikymą) turiu mokėti pagal kreditus. O jei dabar išmes ir taip lengvai nebepriims?  g.gif  Bijau net skambint metodininkei  doh.gif

net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 02 18, 16:57)

blink.gif blink.gif kas čia per naujovės?
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 02 18, 15:27)
Visai nejuokinga pasidarė  blink.gif  aš irgi niekur netinku, tai ką daryt jei nespėsiu darbų parašyt ir apsigint?? O jau dabar matau, kad nespėsiu  blink.gif

Ramiai-įkvėpk ir pagalvok, kaip iš tokios situacijos išsivartyti. Visad sakau: nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Vienaip ar kitaip, viskas bus gerai. 4u.gif
Rodos, kad ir pernai reikėjo kažkokių pažymų, bet po to niekas nieko neprašė.

QUOTE(Skaidre @ 2013 02 18, 15:57)

Manosios tokios ir yra. unsure.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 02 18, 16:08)
Iš kitos pusės, įdomu kokia tvarka kai pašalina, ta prasme kokiom sąlygom priima atgal. Mane jau buvo pašalinę, užteko parašyt prašymo ir priimė atgal, užtat už skolas (tuo pačiu ir baigiamųjų laikymą) turiu mokėti pagal kreditus. O jei dabar išmes ir taip lengvai nebepriims?  g.gif  Bijau net skambint metodininkei  doh.gif

Kada nors vistiek priims. mirksiukas.gif

Jei rimtai, tai man irgi nelabai linksma, bet tinginiams spyrio jau reikėjo, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinot, nenorėjau sukelti jokio šeršulio. Galbūt kiekvienos situacija yra skirtinga. Geriau kiekviena asmeniškai pasidomėkit. Gaila nepaklausiau ar lygiai taip pat šalina, jei turiu, pvz, tris skolas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2013 02 18, 20:08)
Ramiai-įkvėpk ir pagalvok, kaip iš tokios situacijos išsivartyti. Visad sakau: nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Vienaip ar kitaip, viskas bus gerai. 4u.gif

Jei rimtai, tai man irgi nelabai linksma, bet tinginiams spyrio jau reikėjo, ane? mirksiukas.gif

nu kam taip apie mane viešoj erdvėj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2013 02 18, 20:08)

Aš ir kvėpuoju, nuo to spyrio vos nenusiridenau nuo kėdės mirksiukas.gif biggrin.gif Reikia gi tą Romerį pabaigti kartą ir visiems laikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 02 18, 19:05)
Žinot, nenorėjau sukelti jokio šeršulio. Galbūt kiekvienos situacija yra skirtinga. Geriau kiekviena asmeniškai pasidomėkit. Gaila nepaklausiau ar  lygiai taip pat šalina, jei turiu, pvz, tris skolas g.gif
Papildyta:

Viskas ok, kartais mums reikia tokio neramumo. biggrin.gif

nu kam  taip apie mane viešoj erdvėj? biggrin.gif

Ir apie save tuo pačiu:) mirksiukas.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 02 18, 20:23)
Aš ir kvėpuoju, nuo to spyrio vos nenusiridenau nuo kėdės  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Reikia gi tą Romerį pabaigti kartą ir visiems laikams  biggrin.gif

hihihi.gif Ar labai skaudėjo?
Ai, kad ir kaip planuočiau, nespėsiu vistiek nieko. Bus tas, kas turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 02 18, 20:23)
Aš ir kvėpuoju, nuo to spyrio vos nenusiridenau nuo kėdės  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Reikia gi tą Romerį pabaigti kartą ir visiems laikams  biggrin.gif

Romeris tikisi, kad siemet bus daug baigianciu lotuliukas.gif XXXXL laida bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Norėčiau ir aš prisijungti prie Jūsų. mano situacija tokia pati, buvau akademinėse, o dabar reikia pabaigt mokslus kažkaip, tik va viena bėda, nėr laiko, o be to po darbo nelabai ir mokytis besinori.
Norėjau Jūsų pasiteirauti, gal kartais kuri turite prašymo pavyzdį dėl studijų stabdymo? Jaučiu teks ir man stabdytis studijas, nelabai spėsiu išsilaikyti skolų. Gal kuri girdėjote, ar lengvai sutinka pratęst studijas?
Dėkinga. Mano el.paštas:rutab78@gmail.com
Atsakyti