Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(cloudlet @ 2013 01 15, 15:49)
O gal galit kaip pvz parasyti kokie klausimai,nes idomu ant kiek smulkiai viska reikia zinoti, nes info tai daug  blush2.gif

jau tiksliai neatsiminsiu.. apie pensiju rusys lyg ir.. ir apie ismokas gimus vaikui.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2013 01 15, 21:28)
Ups... biggrin.gif  Vat, ką reiškia "ilgai" mokytis-visko reikia, o artinka jau nebesvarbu. lotuliukas.gif

Merginos, ir aš prašau Finansų teisės lobių (draugei reik išsilaikyt iki sausio 24 d. būtinai). Mano turimieji (kažkokie labai trumpi) jai nelabai pagelbėjo. verysad.gif
parduotuvele@gmail.com

isiunciau, jei pagelbes 4u.gif
Atsakyti
issiunciau konspektus(visos temos yra) pagal programa.Sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit sociologijos knygų atsisiųstų ar skaidrių, konspektų ir galėtų pasidalinti ? : )
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 01 15, 22:44)
jau tiksliai neatsiminsiu.. apie pensiju rusys lyg ir.. ir apie ismokas gimus vaikui..  ax.gif
Papildyta:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 01 15, 21:44)
isiunciau, jei pagelbes 4u.gif

QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 01 16, 09:58)
issiunciau konspektus(visos temos yra) pagal programa.Sekmes smile.gif

Didelis dėkui. aciuks.gif

Ir klausimėlis- ar kas laikė šiom dienom logiką? Domina, kas bus paskirtas vietoj Valatkos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 16 sausio 2013 - 13:21
sveikos,gal yra zinanciu ka geriau rinktis banko sandorius ar verslo ekonomine analize?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Daug matau nauju, bet ir senbuviu liko...matyt ne vienai man niekaip neiseina uzbaigt studiju.

Gal kuri laike Aplinkosauga ir galetu pasakyt is ko reikia mokytis.
Ir dar, kiek supratau skolas laikyt kaip anksciau jau nebegalima, nesidomejau visus metus, o kai susiruosiau vaziuoti laikyt tai suzinojau, kad pirma turiu pas metodininke prasyt, veliau kazkaip pasirinkti doh.gif doh.gif doh.gif

Buciau dekinga uz info smile.gif , bandau ieskoti mruni bet nerandu info, o skambinti siandiena jau per velu.
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2013 01 16, 18:59)
Sveikos merginos  4u.gif
Daug matau nauju, bet ir senbuviu liko...matyt ne vienai man niekaip neiseina uzbaigt studiju.

Ir dar, kiek supratau skolas laikyt kaip anksciau jau nebegalima, nesidomejau visus metus, o kai susiruosiau vaziuoti laikyt tai suzinojau, kad pirma turiu pas metodininke prasyt, veliau kazkaip pasirinkti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Buciau dekinga uz info smile.gif , bandau ieskoti mruni bet nerandu info, o skambinti siandiena jau per velu.

Visai neseniai kaip tik rašiau apie aplinkosaugą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2013 01 16, 19:59)
Sveikos merginos  4u.gif

Ir dar, kiek supratau skolas laikyt kaip anksciau jau nebegalima, nesidomejau visus metus, o kai susiruosiau vaziuoti laikyt tai suzinojau, kad pirma turiu pas metodininke prasyt, veliau kazkaip pasirinkti doh.gif  doh.gif  doh.gif

taip, jei ketini perlaikineti egzamina, turi paskambinti metodininkei,ji tau aktyvuos ta dalyka, tada matysi datas, kurias gali pasirinkti. Likus dviem dienom iki egzo, egzamini datos atsaukti nebegalesi
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2013 01 16, 18:59)
Sveikos merginos  4u.gif

Siunciu tau aplinkosauga, gaudyk, jos tikrai tau uzteks... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 01 16, 19:14)
Siunciu tau aplinkosauga, gaudyk, jos tikrai tau uzteks... mirksiukas.gif

mano emeilas evelincik@gmail.com

labai dekui 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai, už atsiųsta ft medžiagą smile.gif Gal kartais, kuri nors, buvote pasirinkusi Aplinkosaugos teisę, pas Eglę Aleksiejevą ? smile.gif Galvojau, jog dėstys vyras, bet žiūriu, jog pakeite smile.gif
Atsakyti