gal kas galite ka parsyti apie ES materilaine , laikysiu pas dėstytoja Banevičienę pirmą kartą, net neįsivaizduoju, kas ten kaip vyksta? gal kas laikete nesanai?
QUOTE(Fishbone @ 2013 01 23, 12:29)
Iškart nubėgaui pažiūrėt išsigandus, bet nematau kas pasikeitė..

Merginos, SOS!!! Jei naiviai tikėsiuos, kad iki kovo 1d. parasysiu ir apsiginsiu du kursinius, tai kaip ir pasieksiu baigiamuosius egzaminus (svajoju dar nedrasiai

Ir dar- gal yra čia tokių kurios "padeda" rašyt kursinius darbus? į a.ž. ech..

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 23, 12:13)
Iškart nubėgaui pažiūrėt išsigandus, bet nematau kas pasikeitė..
Merginos, SOS!!! Jei naiviai tikėsiuos, kad iki kovo 1d. parasysiu ir apsiginsiu du kursinius, tai kaip ir pasieksiu baigiamuosius egzaminus (svajoju dar nedrasiai
) bet gal kas prisimena ir galės man pagelbėt- kada pavasari būna baigiamieji? gegužės pradžioj? viduri? gale? ar birzeli?

Aš jau žinau, kad gegužės 6 ir 25 d.
Sveikos, gal kas turi baudziamojo proceso uzdaviniu sprestu ir pasidalintu?

QUOTE(Jolete @ 2013 01 23, 13:32)
Aš jau žinau, kad gegužės 6 ir 25 d.
o is kur cia zinot?

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 23, 15:11)
o is kur cia zinot?
kokie egzaminai cia bus? nes as kai akademinese, tai man knygelej nieko nerodo, suku galva, kaip cia nuspeti 

Mes jau iš rudens turėjom planus su visomis datomis.
QUOTE(maryta @ 2013 01 23, 20:53)
sveikos mergaites, ateinu pasidziaugti issilaikiau tarp. viesaja teise ir liko paskutinis baudziamosios teises spec, dalies egzaminas. Noriu mergaites patarimoisko geriausiai mokintis. Aciu visomsis anksto 

Sveika, ruosiuosi laikyti ir as bt spec, mokausi is moodles, viskas aiskiai parasyta. KAip vyksta egzaminas? Kokie reikalavimai? Uzdaviniai, teorija?

QUOTE(Jolete @ 2013 01 23, 23:33)
Mes jau iš rudens turėjom planus su visomis datomis.
Aišku.. ir tuo pačiu neaišku

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 23, 23:26)
Kuri jūsų metodininkė?
QUOTE(Jolete @ 2013 01 24, 08:30)
Kuri jūsų metodininkė?
Getrūda

parduodu arba keičiu filosofijos konspektus egzamino, gavau 10, turiu dvieju skirtingu variantu berods po 25temas plius savokos.