Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

gal kas galite ka parsyti apie ES materilaine , laikysiu pas dėstytoja Banevičienę pirmą kartą, net neįsivaizduoju, kas ten kaip vyksta? gal kas laikete nesanai?
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2013 01 23, 12:29)
Sveikos.  4u.gif  kaip jums naujoji vertinimo  sistema, studijų knygutėje?  g.gif

Iškart nubėgaui pažiūrėt išsigandus, bet nematau kas pasikeitė.. g.gif

Merginos, SOS!!! Jei naiviai tikėsiuos, kad iki kovo 1d. parasysiu ir apsiginsiu du kursinius, tai kaip ir pasieksiu baigiamuosius egzaminus (svajoju dar nedrasiai biggrin.gif ) bet gal kas prisimena ir galės man pagelbėt- kada pavasari būna baigiamieji? gegužės pradžioj? viduri? gale? ar birzeli?

Ir dar- gal yra čia tokių kurios "padeda" rašyt kursinius darbus? į a.ž. ech.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 23, 12:13)
Iškart nubėgaui pažiūrėt išsigandus, bet nematau kas pasikeitė..  g.gif

Merginos, SOS!!! Jei naiviai tikėsiuos, kad iki kovo 1d. parasysiu ir apsiginsiu du kursinius, tai kaip ir pasieksiu baigiamuosius egzaminus (svajoju dar nedrasiai  biggrin.gif )  bet gal kas prisimena ir galės man pagelbėt- kada pavasari būna baigiamieji? gegužės pradžioj? viduri? gale? ar birzeli?

Ir dar- gal yra čia  tokių kurios "padeda" rašyt kursinius darbus? į a.ž. ech..  blush2.gif

Aš jau žinau, kad gegužės 6 ir 25 d.
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi baudziamojo proceso uzdaviniu sprestu ir pasidalintu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 01 23, 13:32)
Aš jau žinau, kad gegužės 6 ir 25 d.

o is kur cia zinot? bigsmile.gif kokie egzaminai cia bus? nes as kai akademinese, tai man knygelej nieko nerodo, suku galva, kaip cia nuspeti smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, ateinu pasidziaugti issilaikiau tarp. viesaja teise ir liko paskutinis baudziamosios teises spec, dalies egzaminas. Noriu mergaites patarimoisko geriausiai mokintis. Aciu visomsis anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 23, 15:11)
o is kur cia zinot?  bigsmile.gif  kokie egzaminai cia bus? nes as kai akademinese, tai man knygelej nieko nerodo, suku galva, kaip cia nuspeti  smile.gif

Mes jau iš rudens turėjom planus su visomis datomis.
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2013 01 23, 20:53)
sveikos mergaites, ateinu pasidziaugti issilaikiau tarp. viesaja teise ir liko paskutinis baudziamosios teises spec, dalies egzaminas. Noriu mergaites patarimoisko geriausiai mokintis. Aciu visomsis anksto 4u.gif

Sveika, ruosiuosi laikyti ir as bt spec, mokausi is moodles, viskas aiskiai parasyta. KAip vyksta egzaminas? Kokie reikalavimai? Uzdaviniai, teorija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 01 23, 23:33)
Mes jau iš rudens turėjom planus su visomis datomis.

Aišku.. ir tuo pačiu neaišku biggrin.gif Gal tada pas metodininkę užklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 23, 23:26)
Aišku.. ir tuo pačiu neaišku  biggrin.gif  Gal tada pas metodininkę užklausiu  smile.gif

Kuri jūsų metodininkė?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 01 24, 08:30)
Kuri jūsų metodininkė?

Getrūda smile.gif berods ji 4-takursiams paskirta
Atsakyti
parduodu arba keičiu filosofijos konspektus egzamino, gavau 10, turiu dvieju skirtingu variantu berods po 25temas plius savokos.
Atsakyti