Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 161 tema

Apklausa: Kiek pinigų bendrai išleidote Kalėdinėms dovanoms? (338 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ToBeOrange @ 2013 01 02, 12:22)
merginos, gal kas žino, o ELC tik prieš šventes kodus meta ar ir šiaip išmeta?

Prieš Kalėdas buvo viskam 20 proc jei neklystu, dabar nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 01 02, 14:25)
Prieš Kalėdas buvo viskam 20 proc jei neklystu, dabar nežinau blush2.gif

Buvo ir 25% viskam smile.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
o is cia kas nors sunciates ?
http://www.fashionunion.com/
http://www.polyvore.com/cgi/home
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 01 02, 07:38)
Nepirkit, tikrai negausit ne per puse, kiek paveiksliuke. Jei yra pukai, garantuotai visi islis jau kita diena. Nemokamas suris tik pelekautuose.
Isivaizduokit, kad jo savikaina 1 doleris.
Nemeskit pinigeliu lauk.

Tas pardavėjas kailinius turi. Nu galvoju gal surizikuot ir pabandyt nusipirkt? Bet gi kaip kailių kaina gali būt tokia maža.. Jo atsiliepimuose kažkas yra pirkęs, atsiliepimas geras, bet neišsamus. Blyn, taip noris, bet jei š... kokį atsiųs, tai ir tų 60lt gaila.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 02, 14:36)
Tas pardavėjas kailinius turi. Nu galvoju gal surizikuot ir pabandyt nusipirkt? Bet gi kaip kailių kaina gali būt tokia maža.. Jo atsiliepimuose kažkas yra pirkęs, atsiliepimas geras, bet neišsamus. Blyn, taip noris, bet jei š... kokį atsiųs, tai ir tų 60lt gaila.. g.gif

Ir aš gundausi baisiai.. Nu kas tie 60 lt. tada. Juk vis tiek daiktas kažkoks bus biggrin.gif daiktas už 60 lt. Nemanau, kad reikėtų išmesti. bet jei kailis nenatūralus, tai tada jau ne kas. Dirbtinio tikrai nenešiočiau. ax.gif
Atsakyti
Rašo tikras.. g.gif aišku jie nebus šilti kailinukai, na tokie vėsesniam pavasariui. o gal net ir dabar įmanoma nešiot, kai tokia šilta žiema+auto smile.gif
O be to kiniečiai moka nustebinti ir kai kada pigūs daiktai nebūna jau tokie visiškai nevykę. Striukės tai nežiūriu, gundausi užsisakyt kailinukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 02 sausio 2013 - 13:55
QUOTE(deltadu @ 2013 01 02, 13:44)
Ir aš gundausi baisiai.. Nu kas tie 60 lt. tada. Juk vis tiek daiktas kažkoks bus biggrin.gif  daiktas už 60 lt.  Nemanau, kad reikėtų išmesti. bet jei kailis nenatūralus, tai tada jau ne kas. Dirbtinio tikrai nenešiočiau. ax.gif

tikrai netikiu, kad ten bus naturalus kainiliai, kad ir raso, manau netiesa, kaip ir kad striukes su pukais, ale surizikavau 1 striuke pajamt, nes man pukines kaip ir nereikia, man reitku rudenines, tai tikiuos, kad bent susiuta bus ir nesuplys, o visa kita ne beda biggrin.gif
Atsakyti
Yra triušio kailinių. O triušis nėra brangus ištikrųjų.
Na aš dar apmąstymuose. ax.gif
deltadu imsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 02, 13:57)

O kokius Jūs žiūrit? Aš kažkuriuos žiūrėjau, tai ten mažai to kailio, daugiau kaip dekoras g.gif
Bet irgi svarstau pamėginti, gal striukę, o gal kailinukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 02, 14:57)

na ir gundot panos biggrin.gif as irgi dideliuos apmastymuose, idomu per kiek laiko atsiuncia is ebay g.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2013 01 02, 14:06)
na ir gundot panos biggrin.gif as irgi dideliuos apmastymuose, idomu per kiek laiko atsiuncia is ebay g.gif

Prie kiekvienos prekės yra parašyta- iš Kinijos ateis maždaug po mėnesio 4u.gif
Atsakyti
merginos kas siunčia iš čia , gal kuri tarpininkė ?
kažkaip neradau ax.gif , bučiau dėkinga už info
Atsakyti