Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 161 tema

Apklausa: Kiek pinigų bendrai išleidote Kalėdinėms dovanoms? (338 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 01 02, 17:11)
nu kažkaip neramu dėl natureshop, užsakymas gruodžio 9, išsiųsta gruodžio 10, o dar negavau nieko g.gif  kur rašyt jiems?

Aš dar negavau 12.07 išsiuntimo dienos siuntinuko iš jų, dar nepanikuoju smile.gif
Atsakyti
Oh, yeah. Užkrėtėt su tomis pigiomis kitaicų striukėmis. Noriu ir aš išmėgint už 20 žalio gaut striukę su kailiu biggrin.gif Murčikas, tu užsisakei kažkokią? Kurią? (praleidau tą momentą kažkaip)

Nors Vilniuje kiniečių parduotuvėje Madoj irgi tų striukių pilna pigiai, bet su kailiu nemačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 02 sausio 2013 - 16:18
surizikavau sita g.gif

http://i.ebayimg.com...#33;~~60_12.JPG

bet nezinau ar ilysiu i didziausia dydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 02, 17:22)
surizikavau sita  g.gif

bet nezinau ar ilysiu i didziausia dydi  biggrin.gif

Turėtų būti OK, kitaicai dabar nebe taip smarkiai meluoja su dydžiais, kaip anksčiau. Ir dar primena apie paklaidą 2-3 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 02, 16:22)
surizikavau sita  g.gif

bet nezinau ar ilysiu i didziausia dydi  biggrin.gif

Nu vat ir aš pagalvojau, kad iš kiniečių man gal kokio XXXXXL reiktų lotuliukas.gif Gal ne į temą, bet draugė Tailande kai buvo, sakė žiaurų kompleksą įgavo, nors jos viršus M, o apačia koks L, ale pas juos vietinių drabužių sau nerado, nes net į XXXL neįlindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 02, 17:09)
P.S. MD mane buvo užblokavęs, nes skelbime buvo įdėta tik internetinė foto. Kažkas paskundė ir užblokavo. Vaikų darželis. Bet norėjau pasakyt, tegu tos merginos, kurios parduoda tas striukes įdeda gyva foto. Už tokią kainą turėjo kas nors užsisakyt. A tai ir aš pasidarysiu skundikė  biggrin.gif
Papildyta:

Niekaip. Ieškoti co.uk ar de tokio pat  smile.gif

jei kuri krautuvele, gali deti bile kokia foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 02, 16:30)
Turėtų būti OK, kitaicai dabar nebe taip smarkiai meluoja su dydžiais, kaip anksčiau. Ir dar primena apie paklaidą 2-3 cm smile.gif

Nu tų 2-3 cm kaip pritrūksta kartais, o kad jų perdaug būtų - nepastebėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 02, 17:34)
Nu tų 2-3 cm kaip pritrūksta kartais, o kad jų perdaug būtų - nepastebėjau  lotuliukas.gif

Faktas, kad visada į mažąją pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 01 02, 09:53)
Sveiki,
kas pirkote Lindex su pristatymu parduotuvėje, ten turi pasikeisti prie status kažkas? Nes užsisakiau 19 gruodžio, iki šiol statusas SHipping to Lindex store. Jau kaip ir 2 savaitės praėjo, galvojau gal jau eit klaust  g.gif  Ar parašo ten ar emailą atsiunčia, kad galima pasiimti? 4u.gif  Labai ačiū kad atsakys.

Man visada atsiunčia sms į telefoną, kai siuntinukas jau būna parduotuvėje 4u.gif Bet prieš tai jums turėjo atsiųsti į el.paštą UPS siuntimo nuorodą. O šiaip, dėl keliavimo laiko, tai patariu skaičiuoti ne "savaites", o konkrečias darbo dienas - dabar gi per šventes tų darbo dienų buvo labai mažai, tai ir siuntiniai gali keliauti ilgiau nei įprastai mirksiukas.gif

QUOTE(Sense @ 2013 01 02, 16:09)
P.S. MD mane buvo užblokavęs, nes skelbime buvo įdėta tik internetinė foto. Kažkas paskundė ir užblokavo. Vaikų darželis. Bet norėjau pasakyt, tegu tos merginos, kurios parduoda tas striukes įdeda gyva foto. Už tokią kainą turėjo kas nors užsisakyt. A tai ir aš pasidarysiu skundikė  biggrin.gif

Mane irgi ten buvo įspėję, pradžioj pasipiktinau, o dabar jau ir pati taip darau - skundžiuos tongue.gif Ir pagalvojau, kad iš esmės, gal ir gerai, jei tik tokia tvarka taikoma visiems, nes internetinių foto visi gudrūs prikelti ir sugundyti, tačiau realios foto pirkėjui neretai gerokai naudingesnės. O ir nuo apgavysčių tokiu būdu galbūt bando šiek tiek apsaugot.
Tiesa, toms, kurios ten naudojasi mokamomis "parduotuvėlėmis", internetines foto vis tiek leidžia naudoti cool.gif
Atsakyti
su tuom kinieciu striukem doh.gif pirkau sita
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2648
antra kart tikrai nepirkciau,nu fufliaske plonyte,tikrai ne musu ziemoms schmoll.gif ..ir dar uzmuitino +63Lt doh.gif MD maciau po 290 pardavineja biggrin.gif
kas del dydzio..nesioju siaip s emiau m(rankoves trumpokos) bet galejau ir L imti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reale: 02 sausio 2013 - 17:26
Lygiai prieš mėnesį užsakinėjau nebrangius kvepaliukus iš fragrancedirect.co.uk, o jų dar nėra (nors kitą, diena ankščiau užsakytą brangų siuntinį seniai gavau).
Pašte irgi nėra.
Mastau, kad jau laikas rašyti parduotuvei. Čia pirmas atvejis mano pirkinių istorijoje, kai iš parduotuvės negaunu siuntos.

Mergaitės, kaip rašote tokiu atveju: tik išdėstote, kad negavote prekės? Ar iškarto prašote refundo? 4u.gif

Ir dar: gal nujaučiate, kada mangooutlet.com sale turėtų prasidėti? Ir ar Mangooutlet siunčia registruotus siuntinius (nebepamenu)?

4u.gif

Atsakyti
Merginos, gal kuri nepatintės atsakyti blush2.gif Užsakinėju iš www parduotuvių, bet iš čia dar neteko, tai domina kaip viskas vyksta blush2.gif Kai norite užsisakyti tai kooperuojatės, ar pačiai geriau užsakinėti? Į LT jie nesiunčia? Tai per Tukį kokį užsakinėjate, kiek dar mokesčių prisideda? Padėkite prašau blush2.gif Ieškau vaikui pigiau rūbų, bandau skaičiuoti, lyginti...
Atsakyti