QUOTE(Eglynas9 @ 2013 01 02, 17:40)
Man visada atsiunčia sms į telefoną, kai siuntinukas jau būna parduotuvėje

Bet prieš tai jums turėjo atsiųsti į el.paštą UPS siuntimo nuorodą. O šiaip, dėl keliavimo laiko, tai patariu skaičiuoti ne "savaites", o konkrečias darbo dienas - dabar gi per šventes tų darbo dienų buvo labai mažai, tai ir siuntiniai gali keliauti ilgiau nei įprastai
Mane irgi ten buvo įspėję, pradžioj pasipiktinau, o dabar jau ir pati taip darau - skundžiuos

Ir pagalvojau, kad iš esmės, gal ir gerai, jei tik tokia tvarka taikoma visiems, nes internetinių foto visi gudrūs prikelti ir sugundyti, tačiau realios foto pirkėjui neretai gerokai naudingesnės. O ir nuo apgavysčių tokiu būdu galbūt bando šiek tiek apsaugot.
Tiesa, toms, kurios ten naudojasi mokamomis "parduotuvėlėmis", internetines foto vis tiek leidžia naudoti
na as kazkaip uz internetines, bet turetu ir reali buti. Nes pvz, kokie dzinsai ant grindu jokio vaizdo neturi
QUOTE(DLike @ 2013 01 02, 19:31)
Aš dėl SD, čia dabar kai yra tas kodukas avalynei 10% FXJH761BEO3W, galvoju kaip geriau pirkti. Na pvz. imu dvi poras batų po 12 svarų, kursą skaičiuosiu 4,35 Lt.
1) tiesiai į LT: 24+9,99-2,40=31,59 GBP, viena pora batų apie
69 Lt;
2) per tukį 24+3,99-2,40=25,59 GBP, turbūt kokie 3kg svertų, viena pora batų išeitų apie
65,44 Lt (o jei iki 2kg, tai apie 62Lt)
3) per PA 24+3,99-2,40=25,59 GBP, plius 30 Lt atsiuntimas, viena pora apie
71 Lt
4) kooperuotis, kad daugiau porų, na sakykim 6 poros batų, į LT, viena pora išeina apie
54 Lt.
Taip išeitų, kad bet kokiu atveju manau apsimokės jungtis prie kažko, ar kas tiesiai į LT, ar per UK

.
pamirsote dar 2 kg sverianti kataloga pripliusuoti

dar ivertinti jog gali viena pora anuliuoti, o ir eurais perkant pigiau gautusi tikriausiai