Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 161 tema

Apklausa: Kiek pinigų bendrai išleidote Kalėdinėms dovanoms? (338 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Merginos, gal kas Andrea Conti batus turite? Kaip su dydžiais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2013 01 04, 16:55)

Eina sau, kiniete maneleke reklamuoja vardine preke doh.gif
Atsakyti

Velai vakare pirksiu Sport Direct, gal kuri norite jungtis smile.gif , siuntima dalinsimes iš merginų skaičiaus. Laukiu į a.ž. 4u.gif Alytus, bet persiųsiu.

P.S Jau esame trise 4u.gif
Atsakyti
Tai neatsakysite man niekas? verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kas labiau supranta amazon padekite tai cia naujas, kas pardavejas amazon? Na ir kainos visur jis kainuoja 120dol nebus neveikiantis doh.gif
http://www.amazon.co...ASIN=B00AFS62W2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiciuoju: 04 sausio 2013 - 19:18
QUOTE(4puse @ 2013 01 04, 19:13)
Tai neatsakysite man niekas?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kai zino, tai atsako... matyt niekas nezino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 01 04, 19:18)
Kas labiau supranta amazon padekite tai cia naujas, kas pardavejas amazon? Na ir kainos visur jis kainuoja 120dol nebus neveikiantis  doh.gif
http://www.amazon.co...ASIN=B00AFS62W2

Pardavėjas xuanwu eshop, o ne amazon.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 01 04, 20:28)
Pardavėjas xuanwu eshop, o ne amazon.

Aga įsiaiskinau suvesdama adresa pamaciau, kad nesiuncia. Kas pigu tas mums nepasiekiama sad.gif Ačiū už greitą atsakymą Jums.
Kur man gauti ta tiesintuvą man draugėe baigia galvą išūžti reikia pigiau nei 104dol nu nerandu, arba randu, bet nesiunčia doh.gif
Čia jos svajonė turėti tą tiesintuvą, o aš duoduosi prie kompo jau kelinta diena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiciuoju: 04 sausio 2013 - 19:32
pakalbėjome ir gavau natureshop gruodžio 9 d. užsakymą. dabar klausimas patyrusioms EMU nešiotojoms - ar kailis apsiglamžo laikui bėgant?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 01 04, 19:54)
Galų gale man tai vienodai rodo, yra verslas, tai ir užsidirba, negi  už savikainą turi pardavinėti?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, gal kas turit koki ASOS koduka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2013 01 04, 19:32)
pakalbėjome ir gavau natureshop gruodžio 9 d. užsakymą. dabar klausimas patyrusioms EMU nešiotojoms - ar kailis apsiglamžo laikui bėgant?

ir as gavau veina dali 7d. thumbup.gif beliko dar paskutiniu sulaukt ir viskas.
Atsakyti