Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 161 tema

Apklausa: Kiek pinigų bendrai išleidote Kalėdinėms dovanoms? (338 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 04, 14:46)
o tu dar nepastebejai tendencijos, kad kas cia pigiai uzrodoma, po to atsiranda grupiniuose ir betose  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai tik patvirtina, kad tema yra aukso vertės ir nedera jos teršti klausimais, tipo, ar nežinote, kada aš gausiu siuntinį triniti.gif Aš čia rimtai, tarp kitko. Visiškai sutinku su wgs
friends.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 04, 21:46)
Pasikartosiu su klausimu, koks tas kodukas crocsu kur 30 proc. nuolaida? turėjau užsirašiusi ir neberandu  verysad.gif

Man atrodo, 30OFFCROCS, jei dar veikia
Papildyta:
QUOTE(ToBeOrange @ 2013 01 04, 14:43)
kaip manote, ką daryti? rašyti tiesiai jiems? kelti disputą paypale, sulaukus 45 dienų?
gal kas turi patirties, kaip natureshop reaguoja į tokius atvejus? g.gif
ačiū

Parašykite tiesiai, gaukite atsakymą, o kai bus kokių 40 dienų ir dar nebūsite gavusi siuntinio nepriklausomai nuo gauto atsakymo kelkite bylą.
Atsakyti
Pirksiu LaRedoute, dabar yra nuolaidų kai kuriems vaikiškiems drabužėliams, yra dar dydžių. Pakavimo mokestis + 25 proc. kiekvienai prekei+ 5.95 eur siuntimo mokestį dalinsimės ant žmonių skaičiaus.

Štai čia porą neblogų variantų:

kombis
megztukas
golfukai
maikutes

Vilnius, galiu siųsti.
Atsakyti
mergaitės iškilo klausimas:
darau užsakymą mytoys.de, prie vienos prekės rašo, kad "dėl prekės dydžio ji negali būti pristatoma į pasirinktą šalį". Prekė tai medinė maitinimo kėdutė, kurios svoris 5,5 kg. Įsivaizduoju, kad ji išrinkta turėtų būti nedidelėje dėžėje.
Žinau, kad kitos siunčiasi iš šio psl. ir autokėdutes, kurios mano manymu tiek svoriu, tiek komplektacija yra žyyymiai didesnės.
Kaip čia taip? gal aš kažkur kažką netaip pažymėjau (neuždėjau/nenuėmiau varnelės ar pan. ) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 04, 21:04)

Papildyta:
Man atrodo, 30OFFCROCS, jei dar veikia
[

deja šitas nebeveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2013 01 04, 21:02)
Sveikos, gal galit pasakyti per kiek laiko TESCO rubai ateina ? Aciu  4u.gif

Atsidarom puslapį http://www.clothingattesco.com,
apačioje pasirenkam International Delivery,
matom lentelę,
susirandam Lithuania,
skaitom, parašyta 4-6 days,
lentelės viršutinėje eilutėje yra patikslinta, kad days = Mon-Fri working days.

Tai per tiek paprastai ir pristato. O kaip pristatys jums šiuos pošventiniu metu nieks jums nepasakys... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2013 01 04, 22:13)
mergaitės iškilo klausimas:
darau užsakymą mytoys.de, prie vienos prekės rašo, kad "dėl prekės dydžio ji negali būti pristatoma į pasirinktą šalį".

jeigu raso, kad negali buti pristatoma, tai ir negali buti pristatoma. prie prekiu, kuriu nesiuncia i kt salis, buna prierasas 'nur in deutschland lieferbar' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 01 04, 22:17)
deja šitas nebeveikia  doh.gif

O tikrai dabar yra 30 proc. kodas?

Radau 10 sv nuo 55 sv CROCS10, bet, turbūt, negelbėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2013 01 04, 15:52)
O jeigu registruotas, tai be koduko irgi sunkiai, nebent prisimenant konkrecia valanda, kada siusta, turetu paste atkapstyti

Man vieną kartą teko prašyti registracijos koduko, nes buvau savo pametusi, tai geranoriškai padėjo 4u.gif Tik reikėjo žinot dieną ir paštą iš kurio siųsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 04, 21:30)
O tikrai dabar yra 30 proc. kodas?

Radau 10 sv nuo 55 sv CROCS10, bet, turbūt, negelbėja 4u.gif

panaudojau 15 proc. NOV15 4u.gif plius nemokamas atsiuntimas ax.gif išėjo 10 lt brangiau nei praeitą kartą pirkau, bet ką dėl vyro nepadarysi blush2.gif reikia jam tų batų nors tu ką, o nepataikiau su dydžiu ax.gif
Atsakyti
Hey, ar mango.com pardej tos pacios kainos ir akcijos kaip musu mango pardese? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 01 04, 15:27)
Vakare rinksiu Sport Direct, gal kuri norite jungtis smile.gif , siuntima dalinsimes iš merginų skaičiaus. Laukiu į a.ž.  4u.gif Alytus, bet persiųsiu.

Istryniuau emaila Jusu netycia 4u.gif
Kopijavau ir imeciau sena uzsakyma i AZ.
Siunciu pakartotini ( ir tik ta uzsakykite) i AZ.

Labai atsiprasau uz nesklandumus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ručike: 04 sausio 2013 - 22:35
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 04, 22:25)
Atsidarom puslapį http://www.clothingattesco.com,
apačioje pasirenkam International Delivery,
matom lentelę,
susirandam Lithuania,
skaitom, parašyta 4-6 days,
lentelės viršutinėje eilutėje yra patikslinta, kad days = Mon-Fri working days.

Tai per tiek paprastai ir pristato. O kaip pristatys jums šiuos pošventiniu metu nieks jums nepasakys...  schmoll.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti