Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

QUOTE(nikiukas @ 2013 02 06, 20:06)
karolis matete turi kompe visu draugiu nuotraukas tikrai kazkas keisto  g.gif

Gal jis Ruta buvo nusizurejes kazkaip pagalvojau g.gif
Atsakyti
Kaip baigesi siandien serija? Ka Ruta pasake mamai? Praziopsojau pacia pabaiga
Atsakyti
QUOTE(Mandary @ 2013 02 06, 20:11)
Gal jis Ruta buvo nusizurejes kazkaip pagalvojau  g.gif
Mhm, ir aš taip pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Ką tik mačiau ateinančių laidų anonsą. Bus įdomu thumbup.gif
Atsakyti
Man kažko tas tv3play nebekrauna serijų ;/ Jau 4 ar 5 nemačiau, nervai ima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2013 02 06, 23:10)
Man kažko tas tv3play nebekrauna serijų ;/ Jau 4 ar 5 nemačiau, nervai ima  schmoll.gif

As tai Youtubej ziuriu 4u.gif
Atsakyti
labai gera intriga sukurta:)
O dar Arnas su Danieliaus meiluže irgi intriga, kažkur pažįstami:)
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2013 02 06, 20:27)
Kaip baigesi siandien serija? Ka Ruta pasake mamai? Praziopsojau pacia pabaiga

Ji pasake "gerti" ir "matyt nemirsiu" smile.gif

Del tetes neigalumo, jis neigaliu tapo tik po avarijos, kuri ivyko ne taip senai. Kaip tik sutapo, kai girtas virgos Dudenas vaziavo namo.

Jam niekad nepatiko danielius. O gal pvz patiko Karolis biggrin.gif na, cia jau mano kuryba :)ir jie itaise ten kameras seniausiai. Ir seka, kas vyksta. Gal butent Danieliaus musimas padaznejo, kai tevas tapo neigaliu... pasijuto erelis.... gi zino jis, ka apie ji galvoja jo uosvis....
Papildyta:
Man jau labiau patinka serijalas,nes iki tol, tai nervas eme....
Atsakyti
Sveikos,prisijungsiu ir as prie jusu idomiu diskusiju apie si labai idomu ir intriguojanti seriala smile.gif mano nuomone kad Karolis visai ne kompiuteristas ar kaip ten jis vadinasi bent jau visiems meluoja esas toks,manyciau greiciau jis koks agentas ar dar kas g.gif biggrin.gif nezinau net ka cia ir bespelioti nes daug ideju gali buti,tik siandiena be galo idomi serija nusimato thumbup.gif beje patinka ir Danieliaus meiluze,ji tokia pasirode besanti ne kietasirde rolleyes.gif
tik gal kas man pasakys kuom Sonia uzsieme?kad vis kazko laukdavo savo spinteleje?gal kazko neuzmaciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*panele roze* @ 2013 02 07, 11:28)

tik gal kas man pasakys kuom Sonia uzsieme?kad vis kazko laukdavo savo spinteleje?gal kazko neuzmaciau? g.gif

Pasus lyg padirbinejo rolleyes.gif
Atsakyti
O as vakar vieno momento nesupratau: kaip Ruta prie kazkokio vyro prisiglaude,o Danielius viska mate.Cia kazkieno atsiminimai buvo:ar Rutos ar Danieliaus,nebepamaciau. O gal cia man prisisapnavo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giegasim @ 2013 02 07, 01:33)
As tai Youtubej ziuriu 4u.gif

oo, ačiū, kažkaip net nepagalvojau 4u.gif
Atsakyti