Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Dabar aš su klausimu biggrin.gif Jei Karolis įsimylėjęs Rūtą,tao kodėl jam reikėjo vest Vyrgą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 02 07, 21:42)
Dabar aš su klausimu biggrin.gif Jei Karolis įsimylėjęs Rūtą,tao kodėl jam reikėjo vest Vyrgą? blink.gif

Nebesigilinkim, biggrin.gif čia sakau kažkokios patalogijos. Gal tos vestuvės nebūtų įvykusios. gal planavo pabėgti? Manau vistiek neatspėsim.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 02 07, 20:54)
Nebesigilinkim,  biggrin.gif čia sakau kažkokios patalogijos. Gal tos vestuvės nebūtų įvykusios. gal planavo pabėgti? Manau vistiek neatspėsim.

Tai jau tikrai biggrin.gif Man čia x-failai,tik švelnesnio pobūdžio lotuliukas.gif
Atsakyti
Pastebėjot koks buvo savimi patenkintas žvilgsnis pas Karolio tėvą, kai Virgutė išsižiojusi į nuotraukas žiūrėjo?

Et, galėtų gi ir penktadieniais serialą rodyti . biggrin.gif
Atsakyti
O Virgai realiai plaukus nuskuto?????? blink.gif
Atsakyti
Na jei Virgos personažui - realiai. O aktorei tik gerą inventorių ir grimą pritaikė smile.gif
Atsakyti
Jau kiek zvengiau kai parejo Danielius ir meiluze jam sako - tavo zmona man tave atidave, dabar tu mano, zenijames

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o Rutos vaikas gal net..... Karolio? ka cia zinosi, gal buvo kazkas.
Atsakyti
Bet tai kur Karolis buvo tuos mėnesius, tik sekė ir fotografavo? Kažkaip jei vyras tikrai mylės tai kovos dėl moters, o ne nuotraukomis sienas klijuos, beto ir tie filmavimai manau dėl to kad Rūtą stebėti, tik paskui pamatė daugiau nei reikėjo.

Jo mama Virgai sakė, kad tu jam labai tinki (ar kažkas panašaus) gal norėjo tikrai kad susirastų normalią mergina, o ne persekiotų vedusią 3 vaikų motina.
Atsakyti
Gera vakar serija buvo! Tik va Karolius nuvylė... Maniau, kad jis tikrai myli Virgutę, o pasirodo, kad čia tik dėl Rūtos viskas... Bet pritariu jums visoms, kad kažkokia a la patologinė tokia meilė... Kažkas neaiškaus...

O Bialobžeskis vaidina tobulai! Toooks tikroviškas, tokios gyvos jo rodomos emocijos!
Tiesa, iš ankstesnių serijų pagalvojau, kad serialo kūrėjai jį per daug gerą rodo, - neteko girdėti/matyti, kad vysas-mušeika žmoną muša, o vaikus dievina. Dažniausiai mušami ir vaikai... verysad.gif

O ir Virgutę gal nuskuto kokia nors Karolio draugė? Kurios dar nerodė žiūrovams?...
Atsakyti
pradedu nusivilti as tuo serialu,toks jausmas,kad filmuoja ant durniaus,sauna i galva bet kas ir nufilmuoja,o kita diena parodo,su tuo karoliu tai is viso nesamone,perlenke lazda,tikrai,ta sonia irgi sedi be pinigu,sugalvoja eit sampes su krevetem smile.gif ,nu zodziu,nebezinau ar beziuresiu....,o patiko visai,tik nekviesta meile ziurejau pirma sezona is lietuvisku.
Atsakyti
Mane uzkabino sis serialas,bet mano septinmetis sunus bijo ziureti sita filma,jam baisiai atrodo tie musimai,muzika bauginanti,ruta pastoviai paakiais pajuodusiais,susivelusi.... blink.gif
Atsakyti
Bet Rūta puikus įrodymas/parodymas kokia moteris neturėtų būt. Ji pastoviai depresuota, nesusitvarkius, liūdna ir pan. Vyrams greitai tokios atsibosta ir paskui lekia va pas lėlytes meilužes doh.gif
Atsakyti