Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Pagal skyrybų sutartį Danielius vaikus gali matyti tik savaitgaliais, tačiau Ingai nelabai patinka vaikiščių draugija. O Virga pakviesta antram pasimatymui su Arnu, netveria džiaugsmu. Tačiau kas netikėtai prisijungia prie judviejų kompanijos? O kas nutinka prabangiai Ingos dovanai? Ir kodėl Marija taip įniršta, kai Rūta pakomentuoja profesoriaus Dudėno elgesį?
Atsakyti
Man patinka, kad šio serialo kūrėjai parodo daug šiandieninio gyvenimo problemų: pvz., nepasikalbėjimo su artimais žmonėmis. Juk Rūta gali/turi su mama pasikalbėti, išsiaiškinti, paaiškinti viską. doh.gif Kita problema - moters nemąstymas apie ateitį.

Nebūtinai šeima gali iširti dėl skyrybų, bet vyras gali ir mirti ar susirgti - o žmona visiškai nenutuokia apie mokėjimus už komunalines paslaugas, studijavo, bet nenutuokia nieko apie internetinę bankininkystę blink.gif - čia gal kiek ir perlenkė lazdą scenaristai... bigsmile.gif

Be to, keturių vaikų mama nieko nemąstė apie tai, kaip ji išlaikytų vaikus, jei liktų viena - kiekvienai būtina apie tai galvoti! Na, bet šiame seriale galbūt norėta pavaizduoti, jog Rūtelė jauna dar, kvailoka, naivi - visko turės dar išmokti, o va tada jau taps kieta moteriškė ir pakovos kaip reikiant ir už vaikus (kad vyras jų neatimtų), ir už savo nepriklausomybę (nors išsiskyrė, bet realiai ji dar nelaisva)...
Atsakyti
Merginos, gal aš ką praleidau, bet kur dingęs Rūtos naujagimis? Vis rodo tuos tris jų vaikučius, o kur ketvirtas?? g.gif
Atsakyti
tikriausiai "miega" smile.gif
Atsakyti
jo, dabar nori parodyti, kaip buvusi turtingo vyro žmona gyvens gyvenimą, jį tvarkys;) Skaičiau, kad net Gariūnuose dirbs Rūtelėsmile.gif
Patinka man tas Sauliukas, gudrus vaikas, sukarpė Ingos kailinius;)
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 02 14, 23:53)
Merginos, gal aš ką praleidau, bet kur dingęs Rūtos naujagimis? Vis rodo tuos tris jų vaikučius, o kur ketvirtas??  g.gif

pasigendu ir aš jo, galėtų bent ant rankų panešioti.O dabar kaip nėra jo...
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 15, 07:26)
pasigendu ir aš jo, galėtų bent ant rankų panešioti.O dabar kaip nėra jo...

Jo ne tik, kad nepanesioja, bet net neuzsimena apie ji, paminetu miega ar kazka, o dabar nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandary @ 2013 02 15, 09:25)
Jo ne tik, kad nepanesioja, bet net neuzsimena apie ji, paminetu miega ar kazka, o dabar nieko doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif atrodo, kad net nebūtų to ketvirto vaiko, keista, tiek dramatiškų įvykių gimus vaikui, o vaiko kaip ir nėra. Kažin kur jis? g.gif
Atsakyti
Na tokio amžiaus kūdikį rasti filmavimui ko gero problema, dėl to ir nerodo. Bet manau užtektų parodyti, kad stumdo vežimėlį ar patį vežimuką kažkur kontekste parodytų, būtų bent jau aišku, kad egzistuoja tas vaikas. Ir iš aplinkos neatrodo kad yra leliukas namie, kažkokių skuduriukų padėliotų, sauskelnių kur numestų ir pan. Juk nebūtų idealios tvarkos su keturiais vaikais, iš kurių vienas kūdikis.
Atsakyti
Aha,kudikio ir as pasigendu,atrodo lyg nebeegzistuoja biggrin.gif
Atsakyti
Renkam METU DANIELIU? Naujausia kandidatura. smile.gif http://www.lrytas.lt...re-uz-grotu.htm
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2013 02 15, 02:17)
jo, dabar nori parodyti, kaip buvusi turtingo vyro žmona gyvens gyvenimą, jį tvarkys;) Skaičiau, kad net Gariūnuose dirbs Rūtelėsmile.gif
Patinka man tas Sauliukas, gudrus vaikas, sukarpė Ingos kailinius;)

Tikras šaunuolis pritariu thumbup.gif Tik man kažkaip ir keistai atrodo, čia Sonka pinigų neturi, o čia jau turi savo parduotuvę, įdomiai čia per vieną naktį praturtėjo g.gif O Rūta tai tikrai nervina, kad mamai nepasakoja koks Danielius blogas ir smurtauja prieš ją. Ir Virgutė nuskustais plaukais problemos nemato, nesisieloja ir draugei nieko nepasakoja apie Karolį, na įdomei veiksmas dėliojasi rolleyes.gif
Atsakyti