Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Rutos vyras realiame gyvenime yra Robertelis is Moterys meluoja geriau smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 02 10, 22:33)
Rutos vyras realiame gyvenime yra Robertelis is Moterys meluoja geriau smile.gif smile.gif

Geras.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 02 10, 23:33)

Kai kietai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 02 10, 21:33)

blink.gif tikrai, gad geras bigsmile.gif
Atsakyti
http://pramogos.delf...u.d?id=60627597
Atsakyti
Nu va jau Ruta atsikele is "mirties" lovos.
tik galejo parasyt ar pasakyti kad po skyrybo ar po keliu men, nes rode atsiminima is praeities, ir ciut susigaudziau kad jau ateitis po skyrybu.
Tik kazi koiais argumentais Ruta issiskyre, nes kaip supratau ji tu video niekam neparode g.gif
Atsakyti
po siandienos serijos atrodo, kad 3 draugelkos viena dieda isiziures lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 02 11, 20:52)
po siandienos serijos atrodo, kad 3 draugelkos viena dieda isiziures  lotuliukas.gif

Man ir taip atrodo, ir susipyks dėl diedo biggrin.gif
Atsakyti
jo, dėl vyro susipyks:) Gaila žiūrėti į Virgutęsmile.gif
Tikrai man irgi nepatiko, kad nepasakė, veiksmas vyksta po mėnesio ar keliųsmile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai kad galėjo pasakyti, kad veiksmas vyksta po kažkiek laiko, vos supratom kas ten vyksta biggrin.gif
O tą diedą, kurį isižiūrės, manau jis turėtų atitekti Rūtai, jai labiausiai tinka, toks subrendęs vyriokas, toms draugelėms jis kažkaip netinka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip pagalvojau, kad ten pas juos daugiau vyrų nėra ar ką, dabar visos trys vieno nepasidalins lotuliukas.gif
O Virgutės tai tikrai kažkaip pagailo, apgauta vargšelė liko-dar ir nuskustais plaukais unsure.gif Dabar tai įdomu, kas ten ją iš tikrųjų nuskuto? g.gif Kaip supratau tai ne Dūdienė (ar kaip ten jos pavardė biggrin.gif )
Atsakyti
Nu kad ne jin, o gal? rodė atsiminimus, atseit ji savo arbaton ar kavon raminamųjų įsipylė paragavo ir išėjo, o virgutė liko puodelyn žiūrėt, gal ji išgėrė ji po to, o tada tą atėjo, ir ją nuskuto?
Įdomu, ja ten ant rimto nuskuto, nes labai įtikinamai atrodo biggrin.gif biggrin.gif
aha mačiau, kad Rūtos vyras Robertėlis, Savaitei skaičiau.
Atsakyti