Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

Pasižiūrėjau anonsą, taip ir galvojau, jei jau Rūta šoks tai tik su Meškausku biggrin.gif ir tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Nu grynų gryniausia nesąmonė pasidarė šitam seriale biggrin.gif
Sonios vaikas juodas, išvis prikolas biggrin.gif Rūtai šokiai...
Be to, ką Danielias tėvas kažin rezga, toks keistas jis man kažkoks.. Ta Karolio tėvystė.. Ir šiaip milijonas neatitikimų jau erzina, bet vis tiek negaliu nustot žiūrėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2013 05 17, 20:48)
Man tai labiausia lenkas patinka  thumbup.gif  lotuliukas.gif Bent juokingas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2013 05 20, 22:36)
Nu grynų gryniausia nesąmonė pasidarė šitam seriale biggrin.gif
Sonios vaikas juodas, išvis prikolas biggrin.gif Rūtai šokiai...
Be to, ką Danielias tėvas kažin rezga, toks keistas jis man kažkoks.. Ta Karolio tėvystė.. Ir šiaip milijonas neatitikimų jau erzina, bet vis tiek negaliu nustot žiūrėt  blush2.gif

Mane irgi pradeda erzinti, bet...vistiek žiūriu lotuliukas.gif gal dėl to, kad gyvenime labai panašų Rūtos ir Danieliaus šeimos prototipą žinau g.gif
Atsakyti
kaip ten su tuo Karoliu? Negi serialo kūrėjai jį tikrai nužudė? Ir kas per nesamonė? Iš kur atvykelis ištraukė, kad Rūta Karolio žmona? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 05 22, 01:30)
kaip ten su tuo Karoliu? Negi serialo kūrėjai jį tikrai nužudė?  Ir kas per nesamonė? Iš kur atvykelis ištraukė, kad Rūta Karolio žmona? g.gif:

galetu serialo kurejai( cia tik mano nuomone),kazkaip maziau samokslo teoriju kurti,bet pritraukti kazkaip arciau,pvz,kad dalnielius gailetusi,bnadytu taisytis,vel paslystu( na kaip gyvenime buna),zadetu tai rutai taisytis,na kazkaip ir aisku maziau tu ivykiu sustru tokiu ,kurie tokie neitikinami,kad net neidomus.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 05 22, 01:30)
kaip ten su tuo Karoliu? Negi serialo kūrėjai jį tikrai nužudė?  Ir kas per nesamonė? Iš kur atvykelis ištraukė, kad Rūta Karolio žmona? g.gif:

Dėlto, kad Karolis kažkada buvo įsilaužęs į metrikaciją ir ten "padarė" taip, jog būtų jis su Rūta susituokęs. Kažkada rodė tą dalyką, kai Rūta buvo uždaryta areštinėje.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 05 22, 07:25)
galetu serialo kurejai( cia tik mano nuomone),kazkaip maziau samokslo teoriju kurti
Tai jau tikrai smile.gif
Va ir dabar, kažodėl man atrodo, kad Karolis nenuskendo, o tik pasinaudojo situacija. Tėvai "atpažino" kūną, o Karolis kur nors pasislėpė, ar į užsienį išlėkė g.gif

QUOTE(Kamillota @ 2013 05 22, 07:52)
Dėlto, kad Karolis kažkada buvo įsilaužęs į metrikaciją ir ten "padarė" taip, jog būtų jis su Rūta susituokęs. Kažkada rodė tą dalyką, kai Rūta buvo uždaryta areštinėje.
Aaaa dėkui, 4u.gif kažkaip pražiopsojau tą faktą. Su metrikacijos laužimu, prisimenu tik, kai Virgutės kadras prašė Karolio, kad jo buvusios santuokos info ištrintų. smile.gif
Atsakyti
blyn, kaip keista Bialobževskį gatvėj matyt, dar kai kalbėjo su mergička taip seriališkai biggrin.gif o šiaip jo, tiek daug visko, galva sukas... Danielius mat spėjo Sandrai įkišt narkotikų kažkokiu būdu, ją sustabdė policija... per daug.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 05 22, 09:41)
Tai jau tikrai smile.gif
Va ir dabar, kažodėl man atrodo, kad Karolis nenuskendo, o tik pasinaudojo situacija. Tėvai "atpažino" kūną, o Karolis kur nors pasislėpė, ar į užsienį išlėkė  g.gif

Kada čia jis skendo? blink.gif Lyg visas serijas mačiau, o šitą pražiopsojau
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 05 23, 14:25)
Kada čia jis skendo? blink.gif Lyg visas serijas mačiau, o šitą pražiopsojau

nerode kaip jis skendo
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2013 05 23, 15:09)
nerode kaip jis skendo

O ką rodė? Nes iš vis tokio dalyko nepamenu, kad jam kas būtų doh.gif
Atsakyti