Įkraunama...
Įkraunama...

TV3 serialas Pamiršk mane

O man patiko šitas serialas smile.gif
Atsakyti
man ir patiko, tik nervavo biggrin.gif bet negaliu neziuret. nu bet pabaiga su tuo Rutos sokiu isvis is kosmoso. prie ko tie sokiai? visa serijala namie prasedejo, talze vyras, dabar soka.
Atsakyti
o kaip kaip kitaip gali baigtis,taigi cia klasikine pelenes istorija,prosto marija ir tt.
Atsakyti
Aš tai visai laukiu antro sezono, jeigu dar toks bus biggrin.gif Tik įdomu kaip ten su tuo šūviu serijos gale, tikiuos nenušovė.. Bet tik tiek, kad visą serialą Sauliukas buvo tarsi Danieliaus mini kopija, jo vaikystė. Toks mėgstantis muštis ir tt. Tai nenustebčiau jeigu ale istorija pasikartotų. Nes ir tas senelis dar pridūrė "Yra šautuvas, bus ir taikinys". Nu žodžiu, laukiu biggrin.gif Nors nelabai žinau, ką ten galėtų berodyt, nes lyg ir visų bėdos išsisprendusios, viskas išaiškinta
Atsakyti
oj mielosios,nespjaukit i sulini,nes dar ir kaip ziuresit biggrin.gif ir 2,ir 3 sezona,ir komentuosit,ir piktinsites ir visa kita...nepykit,as nepiktai 4u.gif
man sitas serialas vienas is idomesniu,net sakyciau vienas is idomiausiu lietuvisku muilu kiek yra sukurta smile.gif tu logiku ir siulu galu as neieskau,nes net realiam gyvenime ne visada juos sekas surasti...as ziurejau su malonumu,ir dar ziuresiu,by tik rodys smile.gif aktoriai didzioji dauguma super,scenarijus irgi labai labai neblogas...taip kad jei kas is kurybines grupes skaito:linkiu gyvuot ir toliau,zinokit kad turit tikrai ne viena gerbeja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na tik čia užsukus susivokiau, kad baigėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giegasim @ 2013 05 24, 22:36)
oj mielosios,nespjaukit i sulini,nes dar ir kaip ziuresit biggrin.gif  ir 2,ir 3 sezona,ir komentuosit,ir piktinsites ir visa kita...nepykit,as nepiktai 4u.gif
man sitas serialas vienas is idomesniu,net sakyciau vienas is idomiausiu lietuvisku muilu kiek yra sukurta smile.gif  tu logiku ir siulu galu as neieskau,nes net realiam gyvenime ne visada juos sekas surasti...as ziurejau su malonumu,ir dar ziuresiu,by tik rodys smile.gif aktoriai didzioji dauguma super,scenarijus irgi labai labai neblogas...taip kad jei kas is kurybines grupes skaito:linkiu gyvuot ir toliau,zinokit kad turit tikrai ne viena gerbeja 4u.gif

kodel ziuresiu,neziuresiu greiciausiai,paskutiniu metu vis maziau ziurejau,na poreikis dingo,lygiai taip pat ir nekviesta meile ziurejau ziurejau,o paskui nustojau.......
Atsakyti
Man patiko ta dalis, kur Danieliaus tėvas ateina aplankyti anūkų. Galvojau, kad tarsi pasikeis, gi taip apsidžiaugė, kad turi net keturis. O čia šautuvą anūkui, vos ne kad nušautų kitą anūką.... O čia... aaaaai, užkniso juodai ir mane, tikrai tikrai nežiūrėsiu.
Atsakyti
Patiko man serialas, negalėjau nežiūrėt kažkaip ax.gif tikiuosi bus kitas sezonas
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2013 07 23, 00:21)
Patiko man serialas, negalėjau nežiūrėt kažkaip ax.gif tikiuosi bus kitas sezonas

Bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 07 23, 08:30)

thumbup.gif O kažin kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Climent @ 2013 10 01, 12:41)
thumbup.gif O kažin kada  smile.gif

greiciausiai po nauju metu,kaip baiks "moteru laime"
Atsakyti