O man patiko šitas serialas

man ir patiko, tik nervavo
bet negaliu neziuret. nu bet pabaiga su tuo Rutos sokiu isvis is kosmoso. prie ko tie sokiai? visa serijala namie prasedejo, talze vyras, dabar soka.

o kaip kaip kitaip gali baigtis,taigi cia klasikine pelenes istorija,prosto marija ir tt.
Aš tai visai laukiu antro sezono, jeigu dar toks bus
Tik įdomu kaip ten su tuo šūviu serijos gale, tikiuos nenušovė.. Bet tik tiek, kad visą serialą Sauliukas buvo tarsi Danieliaus mini kopija, jo vaikystė. Toks mėgstantis muštis ir tt. Tai nenustebčiau jeigu ale istorija pasikartotų. Nes ir tas senelis dar pridūrė "Yra šautuvas, bus ir taikinys". Nu žodžiu, laukiu
Nors nelabai žinau, ką ten galėtų berodyt, nes lyg ir visų bėdos išsisprendusios, viskas išaiškinta

oj mielosios,nespjaukit i sulini,nes dar ir kaip ziuresit
ir 2,ir 3 sezona,ir komentuosit,ir piktinsites ir visa kita...nepykit,as nepiktai
man sitas serialas vienas is idomesniu,net sakyciau vienas is idomiausiu lietuvisku muilu kiek yra sukurta
tu logiku ir siulu galu as neieskau,nes net realiam gyvenime ne visada juos sekas surasti...as ziurejau su malonumu,ir dar ziuresiu,by tik rodys
aktoriai didzioji dauguma super,scenarijus irgi labai labai neblogas...taip kad jei kas is kurybines grupes skaito:linkiu gyvuot ir toliau,zinokit kad turit tikrai ne viena gerbeja

man sitas serialas vienas is idomesniu,net sakyciau vienas is idomiausiu lietuvisku muilu kiek yra sukurta

Sveikos, na tik čia užsukus susivokiau, kad baigėsi

QUOTE(giegasim @ 2013 05 24, 22:36)
oj mielosios,nespjaukit i sulini,nes dar ir kaip ziuresit
ir 2,ir 3 sezona,ir komentuosit,ir piktinsites ir visa kita...nepykit,as nepiktai
tu logiku ir siulu galu as neieskau,nes net realiam gyvenime ne visada juos sekas surasti...as ziurejau su malonumu,ir dar ziuresiu,by tik rodys
aktoriai didzioji dauguma super,scenarijus irgi labai labai neblogas...taip kad jei kas is kurybines grupes skaito:linkiu gyvuot ir toliau,zinokit kad turit tikrai ne viena gerbeja 

kodel ziuresiu,neziuresiu greiciausiai,paskutiniu metu vis maziau ziurejau,na poreikis dingo,lygiai taip pat ir nekviesta meile ziurejau ziurejau,o paskui nustojau.......
Patiko man serialas, negalėjau nežiūrėt kažkaip
tikiuosi bus kitas sezonas

QUOTE(Climent @ 2013 07 23, 00:21)
Bus

QUOTE(Climent @ 2013 10 01, 12:41)
greiciausiai po nauju metu,kaip baiks "moteru laime"