QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 25, 16:43)
Klausykit, o jūs čia užsukote pasibaisėti, pasityčioti ar šiaip norit gudresne už kitus pasijust?
Nors klausimas ne man, tačiau norėčiau ties juo pasisakyti.
Man ,tarkim, nesusidarė įspūdis, kad
anaf čia užsuko pasibaisėti, pasityčioti, ar gudresne pasijusti.
Pasibaisėti ji galėjo tik tuo, kaip buvo čia sutikta.
O tai jau dvasingumą propaguojančioms, jį aukštinančioms garbės nedaro.
Šį stiprų kontrastą aš pastebiu dažnai.
Pasityčioti???
Kur gi buvo pačioje pradžioje tyčiojimasis?
Ar kitokia nuomonė prilygsta tyčiojimuisi?
O gal tai, jog viskas ne pagal lengvą įprastą scenarijų buvo
pagal mane, o mažytė kliūtis jau sukėlė vidinį nepasitenkinimą, ir akys pradėjo matyti tai, ko iš tiesų nebuvo - pasityčiojimą.
Na, tarkim, aš vakar užėjau, pamačiau tą
lotuliuką (žodžiu parašytą, nes nebuvau prisijungusi). Mačiau jį šimtą kartų, tačiau pasiooglinti mintis kilo pirmą kartą. Pirmas paaiškinimas, kurį radau, buvo linksmas

Pasijuokiau

O, kad googlinimo darbas nenueitų veltui, ir kam nors kitam nereikėtų tamsybėse plaukioti, nukopijavau ir įmečiau čia. Ten juk pasityčiojimas iš supermamų

Tai ar aš norėjau iš jūsų pasityčioti? Juk aš pati čia rašau, taigi, pasityčiojau ir pati iš savęs.
Bet toli gražu ne visoms tai patiko

Į tą patį dalyką
tokie pat fruktai (

) reaguoja skirtingai. Kodėl?
Ir aš buvau iki trijų nakties išsėdėjusi, stipriai susikaupusi, nuo to pavargusi, natūralu, kad kitą dieną buvo sunkiau susikaupti ir akys šiek tiek lipo. Po šio
lotuliuko akys kažkuriam laikui prašviesėjo, nes skaniai pasijuokiau.
Taigi, atėjau teigiamų emocijų pasisemti iš vieno, o gavau jas visai iš kito.
Bet rezultatas juk pasiektas!
Tai yra esmė.
O
gynėjų fronto elgesys man tik dar labiau parodė, jog jo gretos nėra teisios. T.y. jos yra ribotos, pačios save apsiribojusios, įsistačiusios į tam tikrus geležinius rėmus. Ir rezultatas joms toks "Nei pas valgau, nei kitam duodu".
O čia vėl gi ne priekaištas, o pastebėjimas. Kažkas gali įsižeisti, o kažkas gali praplėsti savo ribas.
Trečias punktas. Gudresne už kitus pasijusti.
Kas gudrus (protingas) yra išties, tas natūraliai tokio poreikio neturi. Ir nėra sunku tai pastebėti iš šalies - kas turi tokį poreikį, o kas - ne. Tokių klausimų nėra prasmės nė uždavinėti.
O štai kažkokį stebuklą ar pritraukimą aš pamačiau visai kitame - atėjau čia, pamačiau šimtą kartų matytą lotuliuką, šimtą kartų jo nesupratau, pasigooglinau - ir gavau konkrečiai tai, ko atėjau. Teigiamos, prablaškančios ir akis atlipinančios emocijos ! Va, kokia sutapimų grandinė