Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(anaf @ 2013 01 25, 14:09)
taip ir gimsta diskusija  gathering.gif
aciuks.gif ačiū, kad klaidas patikrinote, paaiškinsiu, kompiuterio klaviatūroje raidė ų yra virš raidės u, tokios klaidos vadinamos spausdinimo klaidomis, LT kalbos gramatiką žinau gerai, baigiau LT filologiją, netikrinau klaidų prieš paleisdama citatą į forumo platybes  (atsiprašau jei tuo įžeidžiau Jūsų aukštąją materiją), pasitaisysiu.

Taigi matau, kad raštinga, bet labai pralinksmino biggrin.gif Pagalvojau, gal ir kitas pralinksmins.

O mano materijos labai žemiškos - kaip ir tos, kurias žmones iš medžių gauna, juos apsikabinėdami ax.gif biggrin.gif

Klausykit, o jūs čia užsukote pasibaisėti, pasityčioti ar šiaip norit gudresne už kitus pasijust?
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 25, 15:43)
Klausykit, o jūs čia užsukote pasibaisėti, pasityčioti ar šiaip norit gudresne už kitus pasijust?

Išsakiau savo nuomone, tiesiog pamačiau temą, pagalvojau kas gi čia per daiktas, pagooglinau, 2 dienas skaičiau nesąmones apie karnavalų vizualizacijas ir pan., susidariau savo nuomonę, kad visiška nesąmonė, išsakiau ją. Merginos supyko, kad man nepatiko jų suknelė, pasakė dink iš čia, bet gi neprivalo visiems viskas patikti.
P.S. Aš geriau vaiką apkabinsiu - 300 proc. gerų ir teigiamų emocijų, arba vyrą blush2.gif

klaidą pamačiau - pataisiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anaf: 25 sausio 2013 - 14:57
QUOTE(anaf @ 2013 01 25, 15:55)
Išsakiau savo nuomone, tiesiog pamačiau temą, pagalvojau kas gi čia per daiktas, pagooglinau, 2 dienas skaičiau nesąmones apie karnavalų vizualizacijas ir pan., susidariau savo nuomonę, kad visiška nesąmonė, išsakiau ją. Merginos supyko, kad man nepatiko jų suknelė, pasakė dink iš čia, bet gi neprivalo visiems viskas patikti.
P.S. Aš geriau vaiką apkabinsiu - 300 proc. gerų ir teigiamų emocijų, arba vyrą  blush2.gif

klaidą pamačiau - pataisiau  smile.gif

hmmm.. ax.gif taip iseina, kad su 99% supermama.lt esanciu temu ir pasisakymu jus sutinkate, tik uztikote viena vienintele "Kuriamosios vizualizacijos", kur "vienos nesamones" ir nusprendete pasireiksti? g.gif rolleyes.gif
Idomu.... ir isvis, kam taip gaisti 2 dienas apie tai dometis, skaityti - jei tai visiskas briedas jusu akimis tongue.gif sorry, bet siek tiek juokingai atrodo jusu pasiepimas cia susirinkusiu dalyviu, diskutuojanciu rimtai, ir apsiskaiciusiu daugiau nei jus pora dienu...
neisivaizduoju saves skaitancios ir besigilinancios i koki kaip pvz dakaro rali ar eziu auginima bei veisima, jei tai niekaip su manimi nesusije, nei reikalinga, nei tikslinga mano pacios tobulejimui... paprasciausiai, net neatsirasciau tokiame forume tikriausiai biggrin.gif
na tik neisizeiskite, as irgi - tik issakiau savo nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anaf @ 2013 01 25, 14:55)
P.S. Aš geriau vaiką apkabinsiu - 300 proc. gerų ir teigiamų emocijų, arba vyrą  blush2.gif

Tai neprivalo jums patikt, žinoma, aš čia tokia irgi daugiau skaitytoja, nei rašytoja, ir man taip pat kartais kai kurie pasisakymai skamba naivokai ar dar kažkaip, bet iš kitos pusės, visai gi gražu, kad žmonės moka likti tyri ir nesugadinti, džiaugtis mažais dalykais ir tt.
Aš va kai noriu labai gudria pasijust ir pažvengt iš kitų, einu į kokias pasiruošimo vestuvėm temas, kur mergos dėl suknių plaukus raunasi ir dar ten dėl kažko parinas, arba į skyrelį "iki vedybų", irgi būna tokio svarovskiškai žibančio rožinio naivumo, tyliai sau pagalvoju "nu ir vištos" blush2.gif biggrin.gif , bet nepuolu joms to aiškinti ax.gif

P.S. Nevisi turi ką apkabinti, o ir turint ką apkabinti, nevisada tų emocijų visiems vienodai užtenka. Jei kažkam geros emocijos generuojasi svajojant - ar tikrai reikia tai vadinti nesąmonėmis? O kad geros emocijos visada yra labai galinga varomoji jėga gyvenime, manau sutiks visi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anaf @ 2013 01 25, 13:26)
Merginos nesupykit, bet realiai tik savo nuomonę išsakiau, ir ne viena nepasistengė įrodyti, kad aš neteisi realiais pavyzdžiais, tik kalbate apie kažkokias aukštas materijas, pasąmones ir pan., o juk gyvenimas yra realybė - darbas, mokslas, vaikai, draugai, valgis, oras, galu gale svajonės lovoje prieš miegą, kurios tampa planais. Aš vertinu kiekvieną minutę ir veikių, o ne svajojų - pritraukinėjų sėkmę ar ką nors kt., netikiu stebuklais, turiu tai, ko pati pasiekiau. Niekad nestenu ir visada sakau, kad gyvenu gerai (kol gyva mano šeima, kol turiu maisto ir darbo, pagaliau kokią naują knygą paskaityti). Galiu pasakyti - už tai ką turiu esu dėkinga tik sau ir mano artimiesiems, o ne Dievams, saulei, vėjui ar kokiai būtybei iš aukščiau.

Mes ir nepykstame. Kiekvienas turi savo nuomone ir pasauleziura. O ka cia irodineti, jeigu ne vienoje temoje buvo prirasyta daugybe sekmes pavyzdziu. Rasti darbai, apginti laipsniai afirmaciju pagalba, meiles radimas. Nei viena neprivalo niekam nieko irodineti. Ar jus irodinetumet savo tiesas zmogui, kuris palaiko jusu megiamos politines partijos oponentus? As asmeniskai negaisciau laiko.
O kas yra svajones? Tai ta pati vizualizacija tik nesamoninga, o mes savo planus ir svajas sukame samoninga linkme, siekiame, kad gyvenimas nebutu atsitiktinumas arba lipimas kitiems per galva, darbai atlikti "kruvinu prakaitu".
Jusu poziuris teisingas. Sakydama, kad gyvenat gerai automatiskai diegiate teigiama programa pasamonei, kuri kelia pasitikejima savimi, duoda fizines energijos. Depresyvus zmogus neturi jegu nieko siekti.
Tai, kad tu pati ir esi Dievo dalis. Budama dekinga sau tu esi dekinga paciam Dievui, kad ir kaip patosiskai ar sektiskai tai beskambetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 25, 16:43)

Nors klausimas ne man, tačiau norėčiau ties juo pasisakyti.

Man ,tarkim, nesusidarė įspūdis, kad anaf čia užsuko pasibaisėti, pasityčioti, ar gudresne pasijusti.
Pasibaisėti ji galėjo tik tuo, kaip buvo čia sutikta.
O tai jau dvasingumą propaguojančioms, jį aukštinančioms garbės nedaro.
Šį stiprų kontrastą aš pastebiu dažnai.

Pasityčioti???
Kur gi buvo pačioje pradžioje tyčiojimasis?
Ar kitokia nuomonė prilygsta tyčiojimuisi?
O gal tai, jog viskas ne pagal lengvą įprastą scenarijų buvo pagal mane, o mažytė kliūtis jau sukėlė vidinį nepasitenkinimą, ir akys pradėjo matyti tai, ko iš tiesų nebuvo - pasityčiojimą.

Na, tarkim, aš vakar užėjau, pamačiau tą lotuliuką (žodžiu parašytą, nes nebuvau prisijungusi). Mačiau jį šimtą kartų, tačiau pasiooglinti mintis kilo pirmą kartą. Pirmas paaiškinimas, kurį radau, buvo linksmas smile.gif Pasijuokiau smile.gif O, kad googlinimo darbas nenueitų veltui, ir kam nors kitam nereikėtų tamsybėse plaukioti, nukopijavau ir įmečiau čia. Ten juk pasityčiojimas iš supermamų smile.gif Tai ar aš norėjau iš jūsų pasityčioti? Juk aš pati čia rašau, taigi, pasityčiojau ir pati iš savęs.
Bet toli gražu ne visoms tai patiko smile.gif Į tą patį dalyką tokie pat fruktai ( smile.gif ) reaguoja skirtingai. Kodėl?

Ir aš buvau iki trijų nakties išsėdėjusi, stipriai susikaupusi, nuo to pavargusi, natūralu, kad kitą dieną buvo sunkiau susikaupti ir akys šiek tiek lipo. Po šio lotuliuko akys kažkuriam laikui prašviesėjo, nes skaniai pasijuokiau.
Taigi, atėjau teigiamų emocijų pasisemti iš vieno, o gavau jas visai iš kito.
Bet rezultatas juk pasiektas!
Tai yra esmė.
O gynėjų fronto elgesys man tik dar labiau parodė, jog jo gretos nėra teisios. T.y. jos yra ribotos, pačios save apsiribojusios, įsistačiusios į tam tikrus geležinius rėmus. Ir rezultatas joms toks "Nei pas valgau, nei kitam duodu".

O čia vėl gi ne priekaištas, o pastebėjimas. Kažkas gali įsižeisti, o kažkas gali praplėsti savo ribas.

Trečias punktas. Gudresne už kitus pasijusti.
Kas gudrus (protingas) yra išties, tas natūraliai tokio poreikio neturi. Ir nėra sunku tai pastebėti iš šalies - kas turi tokį poreikį, o kas - ne. Tokių klausimų nėra prasmės nė uždavinėti.

O štai kažkokį stebuklą ar pritraukimą aš pamačiau visai kitame - atėjau čia, pamačiau šimtą kartų matytą lotuliuką, šimtą kartų jo nesupratau, pasigooglinau - ir gavau konkrečiai tai, ko atėjau. Teigiamos, prablaškančios ir akis atlipinančios emocijos ! Va, kokia sutapimų grandinė smile.gif
Atsakyti
Vizualistės, nesipykim wink.gif tos kurioms čia blogai, jaučiasi nesuprastos ir neįvertintos visada gali atskirą temutę susikurti ax.gif tuo tarpu 17-ta tema rodo kad visgi yra daug žmonių kurie randa čia savo vietą 4u.gif pritraukiate tai, apie ką kalbate ir galvojate, tai mažiau negatyvumo, geriau pasipasakokit kas ką šiemet jau suvizualizavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 25, 17:47)
Mes ir nepykstame.

Kad tu nepyksti, aš tikiu. Bent jau labai norėčiau, kad neklysčiau. Tu turi diplomatiškų savyvių. Laiku pastebi, kur gali gaisras kilti, ir jį užgesini žiežirbų stadijoje, kol dar liepsnos neįsisiūbavo.
Tai gera savybė žmogui ir žmoguje. Galvoju, jog tokios savybės turėjimas yra Dievo dovana žmogui.
Ir geranoriškumas sklinda iš tavęs. Lengva tavęs paklausti to, ko iš kito nė nebandytum klausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elysa: 26 sausio 2013 - 09:29
sveikuės, čia tikra batalija užvirė smile.gif Vienas pastebėjimas-Anaf, bet tą jau ir Mirabella pastebėjo smile.gif Tu pati teigi,kad visad sakai kad gyveni gerai ir t.t. taigi čia ir esmė smile.gif tu pati taikai pozityvumą savo gyvenimą, tik tiesiog apie tai net nesusivokei niekad smile.gif paskaitei gabaliukų iš konteksto ir viskas smile.gif čia viskas kur kas sudėtingiau, reikia suvokti, tai yra gražu smile.gif Nesuprasi kaip vairuoti mašiną,jei mokėsi tik pedalą spausti, ir čia tas pats.. Ir dar, aš manau,kad tai tave vistike užkabino, sudomino,nors tu ir neigi smile.gif savo neigimu,tu ir nori įrodymų,kaip teisingai pastebėjo Elysa:) tu nori, kad tau įrodytų, kad tai tiesa smile.gif patikėk, tai ir yra tiesa, bet tik rekia iki galo sužinoti, suprasti ir savyje priimti visa tai, apie ką sukasi kalba šioje temoje. Čia jokia ne mistika,kaip galbūt tau pasirodė, ir vizualizacija tėra tik vienas būdas iš minties galių taikymo. Manau,kad tu vis paskaitinėk, gal ir sensnes temas, gali pasidomėti keliom knygom ,geriausia būtų Murphy paskaitinėt. Tada susidarysi savo galutinę nuomonę ir tebūnie ji tokia, kokia bus... smile.gif sėkmės, būsi priimta kaip ir visi kiti
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 01 25, 17:14)
Tai neprivalo jums patikt, žinoma, aš čia tokia irgi daugiau skaitytoja, nei rašytoja, ir man taip pat kartais kai kurie pasisakymai skamba naivokai ar dar kažkaip, bet iš kitos pusės, visai gi gražu, kad žmonės moka likti tyri ir nesugadinti, džiaugtis mažais dalykais ir tt.

Kaip ne keista, bet ši tema sugrąžina į vaikystės prisiminimus, nors apie vaikystę čia visai nekalbama.
Tai aš pastebėjau jau ne kartą.

Ir tai, ko gero, yra puiku.

Bet kokiu būdu čia esančios diskusijos tai padaro?

Kol kas aš čia dažnokai patiriu nuostabą. Dar iki galo nesiorientuoju.

Murmėjimai panosėje manęs nežavi, bet man netrukdo, kad kitos murmate.
Atsakyti
Elysa, aciu, kad prirasei man siltu zodziu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Elysa, Mirabella teisi smile.gif
ir šiaip dėl vaikystės, tai geras ženklas smile.gif Juk tik vaikai moka besąlygiškai svajoti smile.gif jie nemąsto, apie aplinkybes, kodlė jie negali turėti, jie svajoja ir tiek ir tiki stebuklais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 26 sausio 2013 - 12:46