O kas sako, kad tokių nėra, aišku yra. Tik man jau geriau tokios damos, negu vyrai išvis be kiaušų, ar saugiai juos laikantys saujoj, taupantys atseit.
Visur yra visokių žmonių, aš šiuo metu kalbu apie vidutinius gyventojus. Ne super turtingus, ir ne itin biednus. Dirbančius, užsidirbančius tiek vyrus tiek moteris. Ir ką tikrai pastebėjau, kad pvz, man draugės sako, kad atrodau boba su kiaušais, valdinga, nors tokia nesu. Tiesiog esu savarankiška. Turiu savo nuomonę, ją kartais ir išsakau..
Tai kokie vyrai lenda? Dauguma tokių, kurie nori pasiilsėti po sparneliu. Aš vis stebėdavausi, kaip kitos sugeba sutikti tokių
vyriškų vyrų, kur jų jos ***** randa? Nu man kaip koks liurbis mamytukas taip liurbis mamytukas.

O pasirodo, kad aš tiesiog savo povyza ištransliuoju savimi pasitikinčios kietos moteros žinutę. Tie kurie nori pasirūpinti moterimi žiūri į gležnesnes moteris, o tokie skystakiaušiai skrenta prie tokių ale "mamyčių" vis agerkle rėkdami apie lygias teises ir skaičiuodami svetimus pinigus
Gal del tos priezasties jos ir randa "stirpius" vyrus, kad jos yra gleznos moterys. Priesingybes traukia. Savarankiska moteris tai jau feminizmo apraiska, kuri numato lyciu lygybe.