Įkraunama...
Įkraunama...

Lygios teisės

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 16:05)
kaip ten sako... tikru vyru moterys laimingos, likusiu - stiprios

O kaip su tom, kur stiprios ir laimingos ? ax.gif

Ar piniginės ištraukimas prie kasos padaro vyrą tikresniu vyru?
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 03, 16:09)
Na kaip taip, anoj temoj Karaliene atviru tekstu sieja savo saviverte su tuo kas moka uz jos kava.

kuri cia? nebuvo gi tokios. Jus kazkaip paraidziui skaitot, man tas sunkiai suvokiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 03, 18:09)
Na kaip taip, anoj temoj Karaliene atviru tekstu sieja savo saviverte su tuo kas moka uz jos kava.

Apsukime Sahrazad situacija, tai jei jau vyras ligotas, priklausomas nuo moters, kuri privalo buti stipri, tai jis jau ne tikras vyras?

Ligotas vyras kuris negali dirbti ir yra priklausomas nuo moters - paralyžuotas ir prikaustytas prie lovos . Net neįgalus vyras vežimėlyje gali dirbti ne fizinį darbą .
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 03, 16:13)
O kaip su tom, kur stiprios ir laimingos ?  ax.gif

Ar piniginės ištraukimas prie kasos padaro vyrą tikresniu vyru?

jei privalai but stipri, nebusi laiminga. nemaciau ne vienos tokios. isgerkit su stipria moterim vyno per jos gimtadieni koki 50ta. isgirsit kokia jin laiminga.

nepadaro, bet tai jau yra zenklas. o zenklus reik skaityt ir neignoruot, pasimokiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 03 sausio 2013 - 16:17
QUOTE(carablanca @ 2013 01 03, 18:02)
<...>
O kalbant apie ligas/ nelaimes, ar šeimą išlaikantis vyras tikras, kad bėdoje nebus paliktas, nes jo karalienei reikės brilikų, o pati nusipirkt nenori/ nemoka/ negali.  g.gif

Tikiu, kad to savęs mintyse klausia kiekvienas šeimą išlaikantis vyras. Ir aš juos kuo puikiausiai suprantu. Kaip ir kiekviena itin emancipuota moteris tikiu savęs karts nuo karto to paklausia ir greit nuveja tą mintį. Deja to neatspėsi kaip tavo artimas žmogus pasielgtų nelaimėje. Kartais geriau to ir nežinoti.
Sakau iš patirties. Mano pirmasis vyras buvo itin didelis lygių teisių šalininkas kaip ir aš, dėl to labai mano požiūris ir pasikeitė. Buvo nelaimė, pašlijo sveikata, o aš negalėjau mesti darbo, nes lygios teisės pasiėmė kelis mėnesius neapmokamų atostogų, nes jam mat prireikė visiškai dėjęs, kad aš vaistus geriu nuo nervų, kad per planiorkas nesutrauktų spazmai. Taip kad, supratau tik tiek, meilė seilė yra gerai kol abiem gerai, ir neduok die nebeturėsi jėgų, mielasis gali labai nuoširdžiai ant tavęs nusispjauti, ko realia gali net nesitikėti iš pradžių.
Atsakyti
Geriausias pavyzdys su Moisejevu - arė tol kol insultą patyrė , bet sugebėjo atsitiesti ir vėl užlipo ant scenos . Kad visi heteroseksualai būtų tokie tikri vyrai....
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 03, 17:11)
O kas sako, kad tokių nėra, aišku yra. Tik man jau geriau tokios damos, negu vyrai išvis be kiaušų, ar saugiai juos laikantys saujoj, taupantys atseit.
Visur yra visokių žmonių, aš šiuo metu kalbu apie vidutinius gyventojus. Ne super turtingus, ir ne itin biednus. Dirbančius, užsidirbančius tiek vyrus tiek moteris. Ir ką tikrai pastebėjau, kad pvz, man draugės sako, kad atrodau boba su kiaušais, valdinga, nors tokia nesu. Tiesiog esu savarankiška. Turiu savo nuomonę, ją kartais ir išsakau..
Tai kokie vyrai lenda? Dauguma tokių, kurie nori pasiilsėti po sparneliu. Aš vis stebėdavausi, kaip kitos sugeba sutikti tokių vyriškų vyrų, kur jų jos ***** randa? Nu man kaip koks liurbis mamytukas taip liurbis mamytukas. doh.gif  O pasirodo, kad aš tiesiog savo povyza ištransliuoju savimi pasitikinčios kietos moteros žinutę. Tie kurie nori pasirūpinti moterimi žiūri į gležnesnes moteris, o tokie skystakiaušiai skrenta prie tokių ale "mamyčių" vis agerkle rėkdami apie lygias teises ir skaičiuodami svetimus pinigus verysad.gif

Nieko asmeniskai 4u.gif
Gal del tos priezasties jos ir randa "stirpius" vyrus, kad jos yra gleznos moterys. Priesingybes traukia. Savarankiska moteris tai jau feminizmo apraiska, kuri numato lyciu lygybe.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 03, 16:26)
Nieko asmeniskai  4u.gif
Gal del tos priezasties jos ir randa "stirpius" vyrus, kad jos yra gleznos moterys. Priesingybes traukia. Savarankiska moteris tai jau feminizmo apraiska, kuri numato lyciu lygybe.

nu nebutinai. as va turiu but savarankiska iki kaulu smegenu, bet nepatinka tas man visai. man tai saves prievartavimas. ir tas savarankiskumas siuo atveju tik finansinis, daugiau nieko. o tai taip nepatikima ir taip nestabilu, ir taip komplikuoja gyvenima
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 17:15)
kuri cia? nebuvo gi tokios. Jus kazkaip paraidziui skaitot, man tas sunkiai suvokiama biggrin.gif

O man ne, ypac kai zmogui tai tampa pagrindu menkinti, puikuotis pries maziau sekmingus.
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 17:15)
Ligotas vyras kuris negali dirbti ir yra priklausomas nuo moters - paralyžuotas ir prikaustytas prie lovos . Net neįgalus vyras vežimėlyje gali dirbti ne fizinį darbą .

Gal del tokio vartotojisko poziurio i vyrus ir esi viena.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 16:16)
jei privalai but stipri, nebusi laiminga. nemaciau ne vienos tokios. isgerkit su stipria moterim vyno per jos gimtadieni koki 50ta. isgirsit kokia jin laiminga.

nepadaro, bet tai jau yra zenklas. o zenklus reik skaityt ir neignoruot, pasimokiau.

na, aš save laikau stipria. Bet stiprybę rodau ten, kur reikia ir kur noriu - universitete, darbe, bendraujant su tam tikrais žmonėmis, žodžiu, lauke. Bet vos tik pareinu namo "ištižtu" ir galiu verkt iš laimės, kurią man suteikia mylimas žmogus, nepriklausomai nuo to, kas šiandien mokėjo už picą.

taip, pasimatymai, draugystės užuomazgos tam ir yra, kad skaityt ženklus. Bet jei gyvenant šeimoje, dalinantis lova, duonos kasniu ir t.t. nesumokėt už moterį vyrui smūgis žemiau juostos, tai man iškreipti santykiai.

Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 01 03, 17:16)

As esu stipri savo silpnume, kaip ir mano vyras. Del to ji myliu dar labiau, nes jis yra tik zmogus, kaip ir as.
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 01 03, 16:31)
na, aš save laikau stipria. Bet stiprybę rodau ten, kur reikia ir kur noriu - universitete, darbe, bendraujant su tam tikrais žmonėmis, žodžiu, lauke. Bet vos tik pareinu namo "ištižtu" ir galiu verkt iš laimės, kurią man suteikia mylimas žmogus, nepriklausomai nuo to, kas šiandien mokėjo už picą.

taip, pasimatymai, draugystės užuomazgos tam ir yra, kad skaityt ženklus. Bet jei gyvenant šeimoje, dalinantis lova, duonos kasniu ir t.t. nesumokėt už moterį vyrui smūgis žemiau juostos, tai man iškreipti santykiai.

tiesa sakai smile.gif
Atsakyti