Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi mokėti per pirmą pasimatymą

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 07, 23:24)

Jūs galit mokėti už visus , kurie jus pakviečia , protingesnės už jus leis vyrams sumokėti ir nesijaus už tai skolingos .  biggrin.gif

Drasu, save protingesne vadint, nezibat siuoj srity biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 07, 11:11)
Cia zodziu zaismas- dutch -duck...zaseles, vienu zodziu.

Kad jau būnant visai tiksliems, tai antelės.

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 01 07, 20:54)
Aš pvz nesuprantu kitų čia pasisakiusių pirmojo pasimatymo filosofijos.

Susitikti kaip draugams. Paprastai.
Klausimas keliamas (giliai giliai bigsmile.gif ) ne ar eini į pasimatymą su laža ar kitokiu kukurūzu, nes tikriausiai faktas, kad neini. Bet tiesiog pažiūrėti, kaip jums seksis bendrauti, kuria kryptimi santykiai klostysis toliau.
Aišku, tai galima prašokti, jei esat pažįstami ilgiau - kartu dirbot ar mokėtės.
Bet jei trumpai persimetus pora žodžių bendroje draugų kompanijoje, nei tikėsiuosi, nei norėsiu kitą vakarą išsidabinusio džentelmeno su rože rankoje.
O gal kai kurios tiesiog esam flegmatikės pasimatymų srityje. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 01 07, 20:54)
Aš pvz nesuprantu kitų čia pasisakiusių pirmojo pasimatymo filosofijos. Kai rašo, kad va, susitiks, tada labiau pažins, ar sudomns, ar ne, gal koks nūdnas ar visai laža, kad po to dar už jį ir mokėti, tipo "bausti" mokėjimu, kad nevykęs pasirinkimas. Galiu spręsti tik pagal save. Niekada nėjau į pasimatymą su man neįdomiu žmogumi. Visada ėjau tik su tais, kurie man būdavo įdomūs, sužavėdavo kažkuo, patraukdavo dėmesį ir pan.. T.y. neidavau tik dėl to, kad mane kviečia. Maža kas kviečia. Tai ne lemiamas dalykas. Kvietimas dar nieko nereiškė, žmogus turėjo būti ypatingas, kad pelnytų mano dėmesį. Gal todėl, kad niekada neturėjau problemų su vyrišku dėmesiu, tai lengva buvo "mandravoti".

Tu neuzmirsk, kad siuolaikines panos visiskai be vertes. Joms pasako- ateik i meeta ,paciupinesiu tavo papus.Jos ir eina.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 07, 22:53)
Tu neuzmirsk, kad siuolaikines panos  visiskai be vertes. Joms pasako- ateik i meeta ,paciupinesiu tavo papus.Jos ir eina.

blink.gif blink.gif A šiais laikai taip daroma??? blink.gif blink.gif Aaaai bel*ba:......... gimiau ir ne laiku ir ne tada, gimiau pačiu ne laiku............." biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu ir kodėl aš tokis senas jau, kodėl nebegaliu pažaisti pagal jaunimo taisykles. Viskas taip paprasta, viskas taip vartotojiška. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 08, 00:09)
blink.gif  blink.gif  A šiais laikai taip daroma???  blink.gif  blink.gif  Aaaai bel*ba:......... gimiau ir ne laiku ir ne tada, gimiau pačiu ne laiku............."  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu ir kodėl aš tokis senas jau, kodėl nebegaliu pažaisti pagal jaunimo taisykles. Viskas taip paprasta, viskas taip vartotojiška.  verysad.gif

Pff..as tau papasakociau ka pasakoja bernai apie tuos 'meetus', tai nukristum aukstyn papais.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 07, 23:10)
Pff..as tau papasakociau ka pasakoja bernai apie tuos 'meetus', tai nukristum  aukstyn papais.

Man neįdomu ką pasakoja - išduosiu paslaptį, tai kas paskaojama gali drąsiai dalinti per pusę. biggrin.gif Ir apskritai vyrai apie tai ne pasakoja. tongue.gif tongue.gif pasakoja piemenys, nes vyrai tai pasilieka sau, paskutinei gyvenimo akimirkai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 08, 00:15)
Man neįdomu ką pasakoja - išduosiu paslaptį, tai kas paskaojama gali drąsiai dalinti per pusę.  biggrin.gif  Ir apskritai vyrai apie tai ne pasakoja.  tongue.gif  tongue.gif  pasakoja piemenys, nes vyrai tai pasilieka sau, paskutinei gyvenimo akimirkai.  biggrin.gif

Tai ne kiba. Ar tu eitum i pasimatyma su tokiu bernu, kuris uzantyje atsinestu pigaus vyno buteli ir pasiulytu tau ji kartu isgerti atsisedus ant gatves bordiuro? As tai ne, tu irgi ne, o vat atsiranda, kurios net buna bais patenkytos, kad gavo isgerti vyno is kakliuko.

Kokios mergos, tokie ir bernai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 07 sausio 2013 - 23:23
QUOTE(burbanti @ 2013 01 07, 23:20)
Taine kiba. Ar tu eitum i pasimatyma su tokiu bernu ,kuris uzantyje atsinestu pigaus vyno buteli ir pasiulytu tau ji kartu isgerti atsisedus ant gatves bordiuro/ As tai ne, tu ir gi ne ,o vat atsiranda ,kurios net buna bais patenkytos, kad gavo isgerti vyno is kakliuko.

Kokios mergos, tokie ir bernai.

Ne, man moterys patinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gali užsntyje turėti tik tai ką Dievas davė, man užteks, aš ne godus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 01 08, 00:24)
Ne, man moterys patinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Gali užsntyje turėti tik tai ką Dievas davė, man užteks, aš ne godus.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Neapsimesk kvailu .As gi klausiau ar tu eitum, jei pana butum?
Atsakyti
Koks kieno reikalas kas ir uz ka, kada ir t.t. moka. Jei zmonem gerai, viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 01 07, 05:34)
Toks vaizdas, kad pirmas pasimatymas gali buti tik kavinej doh.gif arba bent jau ten kur reikia moketi  biggrin.gif.Kokia ribota fantazija.....
Is savo patirties galiu pasakyti, neleidau savo vyrui uz mane moketi, kol nebuvau isitikinusi ar noriu buti su juo, nes mane bet kokios dovanos ipareigoja, blush2.gif  bet tai is vis nereiskia,kad vyras patinka ar nepatinka, kap gali kazka spresti is vieno siitikimo?  g.gif

as irgi nesuprantu prie ko dovana gali ipareigoti arba sumokejimas uz mergina ar moteri??
kaip mergina save pastatys taip su ja ir elgsis.
jeigu tau dovanoja geles, kvepalus ar dar brangesni dalyka tai ka dabar reiskia kazka?
ne. pasakai aciu, paemi dovana ir eini namo ar kur nori smile.gif o jis tegul toliau stengiasi.

man istikruj uatrodo kad cia lietuviu ar east europe mentalitetas: kazka dave reikia duoti atgal.
taip is tikruju nera.
feminizmas nera blogas reiskinys, bet jis zudo vyriskuma ir tikrus vyrus. ir taip pilna geju..:/
Atsakyti
QUOTE(ispane- @ 2013 01 08, 10:11)

feminizmas nera blogas reiskinys, bet jis zudo vyriskuma ir tikrus vyrus. ir taip pilna geju..:/

Žinojau, kad moterys kaltos dėl visų didžiųjų pasaulio nelaimių, tame tarpe ir dėl to, kad vyrai nebesugeba būti vyrais, nu bet kad jos atsakingos ir už gėjų skaičių dar nebuvau girdėjusi....
Atsakyti