Toks vaizdas, kad pirmas pasimatymas gali buti tik kavinej arba bent jau ten kur reikia moketi .Kokia ribota fantazija..... Is savo patirties galiu pasakyti, neleidau savo vyrui uz mane moketi, kol nebuvau isitikinusi ar noriu buti su juo, nes mane bet kokios dovanos ipareigoja, bet tai is vis nereiskia,kad vyras patinka ar nepatinka, kap gali kazka spresti is vieno siitikimo?
Toks vaizdas, kad pirmas pasimatymas gali buti tik kavinej arba bent jau ten kur reikia moketi .Kokia ribota fantazija.....
Is savo patirties galiu pasakyti, neleidau savo vyrui uz mane moketi, kol nebuvau isitikinusi ar noriu buti su juo, nes mane bet kokios dovanos ipareigoja, bet tai is vis nereiskia,kad vyras patinka ar nepatinka, kap gali kazka spresti is vieno siitikimo?
Ne jūsų reikalas privalgę , neprivalgę , kur norim ten einam , nenorim - už save nemokam , arba norim , kad jei jeu kviečia ir neturi pinigų tegu įjungia savo fantaziją ir pasiūlo kitą romantišką vietą .
Bandė vienas čia savo fantaziją įjungti - bet tik susimovė Nes pas jį to nerasta .
Ir iš vis VYRAS PRIVALo mokėti .
Viešpatie, su visais viešpačiukais PRIVALO nebenusišnekėk, per pirmą pasimatymą niekas niekam, nieko neprivalo. Gali, bet neprivalo. Lipk iš medžio. Siaubas
Yra tipų, kurie giriasi: širdį atidaviau žmonėms! Mulki! Tu pinigus atiduok. Beširdžių pas mus ir taip per akis.
Aš pvz nesuprantu kitų čia pasisakiusių pirmojo pasimatymo filosofijos. Kai rašo, kad va, susitiks, tada labiau pažins, ar sudomns, ar ne, gal koks nūdnas ar visai laža, kad po to dar už jį ir mokėti, tipo "bausti" mokėjimu, kad nevykęs pasirinkimas. Galiu spręsti tik pagal save. Niekada nėjau į pasimatymą su man neįdomiu žmogumi. Visada ėjau tik su tais, kurie man būdavo įdomūs, sužavėdavo kažkuo, patraukdavo dėmesį ir pan.. T.y. neidavau tik dėl to, kad mane kviečia. Maža kas kviečia. Tai ne lemiamas dalykas. Kvietimas dar nieko nereiškė, žmogus turėjo būti ypatingas, kad pelnytų mano dėmesį. Gal todėl, kad niekada neturėjau problemų su vyrišku dėmesiu, tai lengva buvo "mandravoti".
Viešpatie, su visais viešpačiukais PRIVALO nebenusišnekėk, per pirmą pasimatymą niekas niekam, nieko neprivalo. Gali, bet neprivalo. Lipk iš medžio. Siaubas
Ne aš , o tu nusišneki . Mokėti vyrui ,kad su ja eina į pasimatymą... nėra net ką sakyti , tokios menkos savivertės dar nesu mačiusi . Gal ir man sumokėsi ,kad su tavim susirašinėju , juk tau tai įprasta
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 07, 21:15)
Ne aš , o tu nusišneki . Mokėti vyrui ,kad su ja eina į pasimatymą... nėra net ką sakyti , tokios menkos savivertės dar nesu mačiusi . Gal ir man sumokėsi ,kad su tavim susirašinėju , juk tau tai įprasta