QUOTE(given444 @ 2013 03 01, 20:04)
mano atveju tai tikrai reikia

turejau jau DU maziau uzdirbancius...deja, ne vienas nebuvo alfonsas, nea...tikrai darbstus, dirbo chalturino kiek sveikata leido...na ir ka. nebus jis bedarbis, nebus su pasalpa, bet jei gauna tik vidur apie 1500-1700lt i rankas, jau vis tiek jiems kompleksai pries mane, visokios itampos ir tt. pasakiau sau: negulsiu i lova su maziau uzdirbanciu

irt nieko gero. nes siuo metu pazistu DU daugiau uz mane uzdirbancius, bet su ju ydom ir iprociais - lova ne tokia patraukli atrodo...jezau, taip iki 60m ir nusites paieskos?
PO sito posto, pagalvojau,kad didele problemos dalis yra vargiski atlyginimai Lietuvoj, kai zmogus dirba, dar turi kakzokia profesija ir vos gali save islaikyti

tai gal ir skaiciauoja visi tuos pinigelius ar i kavine pora kart nuejus uzteks menesi dar gyventi...Ir tas atlyginimu tok sziaurus skirtumas minimumas kiek dabar 800lt? normalus sakyciau apie 2000 ir tai ne daug kas tiek gauna, o jau geresnis 4-5t, tai kaip atrodys zmogus su minimumu ir su 5t, nors siek tike tik daugiau uz minimuma gauna gana issilavine, geri zmones, kurie gal nelabai verslus, tik saziningai dirbantys savo darba ir visi jie isbrokijami, bet juk viskas turi savo kaina
Siaip pati neesu mokejusi uz vyra per pasimatymus, bet neesu ir kvietusi i pasimatyma

, net su draugais(vyrais) einant daugiausia, ka esu dariusi uzmokejusi uz save, juk buna susitari susitikti nueini pasiimi kavos ar kazko ir ussimoki iskart(jei istaigoj tokia specifika, kad is kart reikia uzsimoketi) nelauksi gi kol kazkas ateis ir uzmokes

, o su draugem niekad nesismulkindavom, tai viena uzmoka tai kita. Bet esme, kad didziaja suaugusio zmogaus gyvenimo dali pragyvenau Airijoj ir atlyginimas yra pakankamas nueiti kazkur ir leisi sau ka nori, ir uz kita uzmoketi. Eini pvz i puba su draugu buriu is pradziu visi nusiperka kas ka geria paskui tai vienas visiems nuperka, tai kitas. Todel iki sios temos net nebuvau susimasciusi, kaip cia reiktu per tuos pasimatymus elgtis. MAn dabar jau suaugusiai butu naturaliu paciai uz save susimoketi, jei zmogus mazai pazystamas

O siaip toks iskilo klausimas jei jau norim, kad vyrai apmoketu saskaitas draugystes pacioj pradzioj, ko tada vyrai nori is musu? ka mes duodam mainais, vien grazu pokalbi arleisti is ave paziureti? Todel ir sakau, kad greiciausiai uzsimokeciau, kad nebtu kazkokiu interpretaciju(ypac jei nepazyti zmogaus), bet aisku, jei vyras apmoketu, tikrai nepulciau ten pyktis del to

BET uzsimoketi uz save PRASANTIS vyras, jei dar ir kveitiesi butent i ta vieta, atrodytu ziauriai keistai(jau prisijuokiau is tokiu kitoj temoj), dar tikriausiai neiciau i pirma pasimatyma, ten kur valgoma, gal geriau siaip arbatos isgerti ar pasivaikscioti, kazkaip man butu keista eiti valgyti su mazai pazystamu, kas kita, jei tai senai zinomas zmogus, kuri spradeda kadrinti

Galu gale ivairiu tu situaciju yra ir elgiesi pagal jas.