QUOTE(ada21lt @ 2013 03 02, 14:32)
tai kas tada virsesnis, kas moka ar uz ka moka?
tiksliai taip.
mane irgi nervuoja, tas mokejimas.
tarkim, mane kviecia vyriskis, kuriam as nelb kokius jausmus jauciu - be to, kazin pamegsiu ji, ar ne - zodziu, juk esu dar VISISKAI jam NEisipareigojus - i pasimatyma. tai geriau as uz save uzsimokesiu. tada jauciuosi LAISVAI, galiu ji ir apspilkuoti, pasispilkuoti ir buti susiraukus, visokia.
ada labai teisingai apie kaina parase. eini su vaikinu, vystosi santykiai - ir kaip tosk raso - kiti laikai, kiti paprociai - nori, ir mokek uz save - o jei as leidziu uz save moketi, tai atatinkamai turiu ir elgtis ar ne? buti MALONI, blakstienom klapseti...kiek save pamenu, labai gerai jausdavausi , kai kiekvienas uzsimokam uz save. tuomet, net kai susikivirciji, ar pokalbio metu, suvoki, kad esate vienas kito kaip saule nuo menulio, tuomet tikrai jautiesi daug ramiau, kad issaugojai savo teritorija net ir finansine prasme.
suprantu, jei santykiai gileja, tai dovanos ir veziojimai visur, tebunie, priklauso vyrui...ech.
subjektyvi, bet tavo pilnas kuro BAKAS prajuokino. dabar jau vyras ne vien ant kavos turi taupyti, bet dar NUOLAT pilna baka piltis. akivazidu, tu TAIKAI IR TAIKEI i tam tikra soc.sluoksni, bet reikia atsismerkti, kad lietuvoje yra PILNA zemiau nei vidutines klases atstovu - paprastu, sauniu vyruku, bet ne verslininku. ir ka??? visus isbrokyti, jei jie ne vadai ir tt. tai jie atuomatiskai tampa moteru isnaudotojais?? nemanau.
mano ilgametis biciulis man pasiguosdavo, kad kai studentavimo laikais, neturedavo pinigu, jam nekildavo noras net merginos ieskotis.

dar patiko, subjektyvi, tavo nuostata, kad vyras turi dziuaugtis vien i tave pasiziurejes. sveikintinas poziuris, bet ribotas ir turi visokiu kabliuku. siaip as esu tiek uz vyra, tiek uz moteri. jie ABU brangus ir vertingi. manau, vyrai siais laikais kencia, ir del spaudimo (uzdirbti, ne vien dirbti, nuolat visur ir visada net ligoje ir skurde tureti PINIGU) EINA IS PROTO, jaucia itampa.
galbut keista girdeti tokius zodzius is manes, kuomet vyrai manes dovanomis nelepino. visgi, sugebu islaikyti objektyvu zvilgsni ir tikrai specialiai ant turtuolio nesimesiu. suvokiu puikiai vyrams keliamus soc reikalavimus, todel dar syki bei nuolat dziaugiuos,kad gimiau ne vyru.