Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi mokėti per pirmą pasimatymą

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 18:06)
Manęs niekas nenusiperka,nes aš diktuoju sąlygas , aš sprendžiu kada susitikti ir jie nusileidžia ...
Ir pagal jus neįtikėtina,kad skambina po susitikimo ir siūlo susitikti vėl...

Ar Jum sucituoti tamstos postus,kur parasyta, kad cia ir dabar liepie,isako suitikti? lotuliukas.gif
Jei skambintu vel ir vel,.jau senai butumet istekejus,o dabar tik..
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 03, 17:31)
dabar jau kai grisiu namo, lpateiksiu saskaita tam ne vyrui, apsimoka tegul viska biggrin.gif  Thu, dar ir uz mane sumoka biggrin.gif

as asmeniskai nieko blogo tame nematau,kai moteris sumoka uz pvz kino bilietus, bet mano supratimu,po seanso, vyras turetu bent vakariene uzpirkti smile.gif ir ne mcdonalde
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 17:11)
Taip , tai bus vyras alfonsas .

Aha, o moteris bigsmile.gif vietoj normalių vyrų randanti tik Alfonsus, priminkit kas nors g.gif kokiu vardu?
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 17:25)
Kai aš pasiūliau kaip pasimatymo vieną iš būdų - pasivaikščiojimą neturint pinigų ( visko gyvenime pasitaiko ) tai mano pasiūlymas buvo atmestas... Kam vaikščioti , varginti kojas , kai galima moters sąskaita pasivaišinti - labai nevyriška.

Žiūrint kaip pateiki tą pasiūlymą...

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 18:06)
Manęs niekas nenusiperka,nes aš diktuoju sąlygas , aš sprendžiu kada susitikti ir jie nusileidžia ...
Ir pagal jus neįtikėtina,kad skambina po susitikimo ir siūlo susitikti vėl...

Oi, kaip norėtum, kad tai ką rašai būtų tiesa.

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 18:19)
Tekėti  , ir gauti į vyrus skrudžą molį ir lodorių - ačiū ne. Geriau būsiu viena .

irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglovara @ 2013 01 03, 22:18)
Aha, o moteris bigsmile.gif  vietoj normalių vyrų randanti tik Alfonsus, priminkit kas nors g.gif kokiu vardu?

Žiūrint kaip pateiki tą pasiūlymą...
Oi, kaip norėtum, kad tai ką rašai būtų tiesa.
irnesakyk.gif

Moteris randanti tik alfonsus yra dosni debilė . Klausimas ar alfonsai negali moters laikyti bokso kriauše ? Manau , kad gali. Išlaikai vyrą , namie tvarkaisi , maitini jį ir dar profilaktiškai esi atidaužoma biggrin.gif Savarankiškos ir mokios moters kuri nenori būti priklausoma idealus gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
Esu neformalas,nesuprantu kodel zmones nori gert ir valgyt per pirmuosius pasimatymus,cia tokia tradicija ar priklausomybe,negi kitu vietu ir uzsiemimu nerasta?
Atsakyti
QUOTE(Slinky-malinky @ 2013 01 03, 22:28)
Esu  neformalas,nesuprantu kodel zmones nori gert ir valgyt per pirmuosius pasimatymus,cia tokia tradicija ar priklausomybe,negi kitu vietu ir uzsiemimu nerasta?

Nerasta , ne Puškino (ar Napoleono ) laikai , kad galima būtų vaikščioti tuščiu paplūdimiu arba miesto parku . ( taip buvo atsakyta į tokį pasiūlymą , kai vyras išgyvena finansinę krizę )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 03 sausio 2013 - 20:34
QUOTE(Reika @ 2013 01 03, 20:58)
as asmeniskai nieko blogo tame nematau,kai moteris sumoka uz pvz kino bilietus, bet mano supratimu,po seanso, vyras turetu bent vakariene uzpirkti smile.gif ir ne mcdonalde

Tai taip, jis gali pirkti ala pop cornus ir gerima, o paskui kazkur pavakriniauti nusivesti.Bet finale gaunasi kad per puse moka.O cia jau alfonsas biggrin.gif
Atsakyti
Bilietai į kiną kainuoja apie 30 lt. - dviems asmenims , dviems asmenims užtenka vieno didelio indelio popkornų - 10 lt , du kolos indeliai apie 15 lt. ( kažin ar po to dar norėsis vakarieniauti ) Kinoteatro išlaidos - 55 lt .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 03 sausio 2013 - 20:47
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 21:24)
Moteris randanti tik alfonsus yra dosni debilė . Klausimas ar alfonsai negali moters laikyti bokso kriauše ? Manau , kad gali. Išlaikai vyrą , namie tvarkaisi , maitini jį ir dar profilaktiškai esi atidaužoma        biggrin.gif Savarankiškos ir mokios moters kuri nenori būti priklausoma idealus gyvenimas  biggrin.gif

Tai, kad kiek supratau pačiai dažniausiai ir pasitaiko alfonsai.
Šiaip siūlyčiau į viską žiūrėti truputį optimistiškiau. Ir daužo ne visas. Nežinau kokioj aplinkoj tamsta gyveni, kad viskas tik tamsiom spalvom. Ir visada blogai mirksiukas.gif Pagalvok apie penkis dalykus kurie priverstų nusišypsoti, o ne be perstojimo burbėti, kaip dabar tau, tokiai patraukliai ir savarankiškai blogai. Parodyk nors vieną, kam patinka ištisai susiraukusios ir nepasitenkinusios bobšės? A... nėra.
Atsakyti
QUOTE(Miglovara @ 2013 01 03, 22:47)
Tai, kad kiek supratau pačiai dažniausiai ir pasitaiko alfonsai.
Šiaip siūlyčiau į viską žiūrėti truputį optimistiškiau. Ir daužo ne visas. Nežinau kokioj aplinkoj tamsta gyveni, kad viskas tik tamsiom spalvom. Ir visada blogai  mirksiukas.gif Pagalvok apie penkis dalykus kurie priverstų nusišypsoti, o ne be perstojimo burbėti, kaip dabar tau, tokiai patraukliai ir savarankiškai blogai. Parodyk nors vieną, kam patinka ištisai susiraukusios ir nepasitenkinusios bobšės? A... nėra.

Ne , man tik vieną kartą pasitaikė alfonsas. Su juo buvo pirmas ir paskutinis pasimatymas . Kiti pasimatymai buvo su tikrais vyrais , kurie už mane mokėdavo.
Ir mokėjimą už mane prisimenu kaip teigiamą dalyką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 03 sausio 2013 - 20:58
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 21:46)
Bilietai į kiną kainuoja apie 30 lt. - dviems asmenims , dviems asmenims užtenka vieno didelio indelio popkornų - 10 lt , du kolos indeliai apie 15 lt. ( kažin ar po to dar norėsis vakarieniauti ) Kinoteatro išlaidos - 55 lt .

na man teko i pasimatyma nueit, sumokejau uz kina 28lt, jis uz vakariene apie 70lt...na bet as jo neverciau eit buten i ta restorana ir ten buten valgyti, dar atsiklausiau kiek gali isleist pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 21:57)
Ne , man tik vieną kartą pasitaikė alfonsas. Su juo buvo pirmas ir paskutinis pasimatymas . Kiti pasimatymai buvo su tikrais vyrais , kurie už mane mokėdavo.
Ir mokėjimą už mane prisimenu kaip teigiamą dalyką...

Ar nemaloniau pačiai susimokėti ir nesukti galvos, teigiamas tai dalykas, ar ne, tiesiog kai niekam neskolinga, aš jaučiuosi saugesnė. O kaip tu?
Atsakyti