Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi mokėti per pirmą pasimatymą

Per pasimatymus moka tik vyrai...jei salia ju tikros moterys. Moteris/mergina, kuri per pasimatyma moka uz save, yra moterikos gimines geda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 sausio 2013 - 21:08
QUOTE(Miglovara @ 2013 01 03, 23:03)
Ar nemaloniau pačiai susimokėti ir nesukti galvos, teigiamas tai dalykas, ar ne, tiesiog kai niekam neskolinga, aš jaučiuosi saugesnė. O kaip tu?

Ne nemaloniau
Papildyta:
QUOTE(Miglovara @ 2013 01 03, 23:03)
Ar nemaloniau pačiai susimokėti ir nesukti galvos, teigiamas tai dalykas, ar ne, tiesiog kai niekam neskolinga, aš jaučiuosi saugesnė. O kaip tu?

Aš jaučiuosi saugesnė , kai neinu susitikti su įtartinais tipais . be to koks pavojus gali grėsti restorane ar kavinėje, kai nuo staliuko neatsitrauki ?
Atsakyti
Cia taip kalba nebent moteris,kuri pati negali uzsidirbti sau kavai bei vakarienei. kodel vyras turi moketi uz pirma kart matoma moteri?Ka jam pinigai is dangaus krenta? g.gif
Suprantu draugaujant tai taip moka, geliu geriau atnestu,nei uz kava sumoketu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liūtė*: 03 sausio 2013 - 22:08
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 03, 23:08)
Cia taip kalba nebent moteris,kuri pati negali uzsidirbti sau kavai bei vakarienei. kodel vyras  turi moketi uz pirma kart matoma moteri?Ka jam pinigai is dangaus krenta? g.gif
Suprantu draugaujant tai taip moka, geliu geriau atnestu,nei uz kava sumoketu biggrin.gif

Tikrai ne schmoll.gif As uzsidirbu ir dirbu ir t.t. bet vis vien esu nuomones, kad jei vyras pakviecai mergina i pasimatyma tai turi ir sumoketi uz ta pasimatyma. Netiek brangiai ts pasimatymas kainuoja ir tam pinigu is dangaus nereikia, o jei per daznai laksto per pasimatymus tai jau ne merginos reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 03, 23:11)
Tikrai ne  schmoll.gif  As uzsidirbu ir dirbu ir t.t. bet vis vien esu nuomones, kad jei vyras pakviecai mergina i pasimatyma tai turi ir sumoketi uz ta pasimatyma. Netiek brangiai ts pasimatymas kainuoja ir tam pinigu is dangaus nereikia, o jei per daznai laksto per pasimatymus tai jau ne merginos reikalas  biggrin.gif

Bet pirmieji pasimatymai buna ir siaip susitikimas,kavos isgerimas, daznais atvejais tai ir pirma karta matomas zmogus,tai ar privalo jis moket? Aisku malonu, bet tai tikrai nebutu priezastis nesusitikti antra karta. Bet dar gi ir vyro materialine padetis neaiski, nejau dabar negali pakviesti i pasimatyma,jei neturi atliekamu pinigu vakarienei? Gi kas garantuoja,kad as uzsiskaysiu uz 5lt,o ne 50 lotuliukas.gif Na moketi uz vyra tai aisku,kad ne.
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 04, 00:08)
Cia taip kalba nebent moteris,kuri pati negali uzsidirbti sau kavai bei vakarienei. kodel vyras  turi moketi uz pirma kart matoma moteri?Ka jam pinigai is dangaus krenta? g.gif

Įsiskaityk į temos pavadinimą - kalba eina apie pirmą pasimatymą . Jei vyras nenori mokėti tai tegu būna malonus ir nekviečia , nekalbina, nesusipažysta . Jei pinigų neturi , tegu gerai pasuka galvą ir suorganizuoja nemokamas pramogas .
Jei kviečia susitikti arba apmoka sąskaitą arba padaro taip , kad nemokamas pasimatymas būtų įdomus ir patiktų .
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 03, 23:14)
Bet pirmieji pasimatymai buna ir siaip susitikimas,kavos isgerimas, daznais atvejais tai ir pirma karta matomas zmogus,tai ar privalo jis moket? Aisku malonu, bet tai tikrai nebutu priezastis nesusitikti antra karta. Bet dar gi ir vyro materialine padetis  neaiski, nejau dabar negali pakviesti i pasimatyma,jei neturi atliekamu pinigu vakarienei? Gi kas garantuoja,kad as uzsiskaysiu uz 5lt,o ne 50 lotuliukas.gif Na moketi uz vyra tai aisku,kad ne.

Jums, kaip moteriai, galvos neturi skaudeti turi jis is ko jus vaisinti ar ne. Jo reikalas pakviesti, jusu reikalas elgtis ne kaip laukinei feministei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 sausio 2013 - 22:20
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 04, 00:14)
Bet pirmieji pasimatymai buna ir siaip susitikimas,kavos isgerimas, daznais atvejais tai ir pirma karta matomas zmogus,tai ar privalo jis moket? Aisku malonu, bet tai tikrai nebutu priezastis nesusitikti antra karta. Bet dar gi ir vyro materialine padetis  neaiski, nejau dabar negali pakviesti i pasimatyma,jei neturi atliekamu pinigu vakarienei? Gi kas garantuoja,kad as uzsiskaysiu uz 5lt,o ne 50 lotuliukas.gif Na moketi uz vyra tai aisku,kad ne.

Privalo jei kviečia . Nenori mokėti - gali ir nekviesti .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 23:20)

Faktas.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 23:18)

Jei kviečia susitikti arba apmoka sąskaitą arba padaro taip , kad nemokamas pasimatymas būtų įdomus ir patiktų .

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 23:20)

Jus pati sau priestaraujat.
QUOTE(burbanti @ 2013 01 03, 23:20)
Jums, kaip moteriai, galvos neturi skaudeti turi jis is ko jus vaisinti ar ne. Jo reikalas pakviesti, jusu reikalas elgtis ne kaip laukinei feministei.

Teoriskai taip, koks mano reikalas. Bet jei as einu i pasimatyma, tai man zmogus kazkuo patinka.
Ir atsisakyti gero laiko,tik todel,kad zmogus negali manes pavaisint vakariene, man kvaila, kitokios vertybes kazkaip. Nekalbu apie alfonsus, piktybinius bedarbius ir pan. Plius viena,kai kviecia 40metis vyras,kita kai studenciokas, ju galimybes skirtingos.
Bet dabar nemadinga gi eit pasivaiksciot ar pan, viskas matuojama per pinigu prizme biggrin.gif Tikrai jaukiau galima pasedeti ir santakoje, nebutina lekti i 5* restorana.
Visada uz save nemokeciau, bet pradzioj,kol geriau pazinsi,kodel ne. As kazkokia matyt paprasta labai, man dar zaviau jei ledu porcija nupirktu ir slampinetume senamiescio gatvemis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 03, 23:28)
Teoriskai taip, koks mano reikalas. Bet jei as einu i pasimatyma, tai man zmogus kazkuo patinka.
Ir atsisakyti gero laiko,tik todel,kad zmogus negali manes pavaisint vakariene, man kvaila, kitokios vertybes kazkaip. Nekalbu apie alfonsus, piktybinius bedarbius ir pan. Plius viena,kai kviecia 40metis vyras,kita kai studenciokas, ju galimybes skirtingos.
Bet dabar nemadinga gi eit pasivaiksciot ar pan, viskas matuojama per pinigu prizme biggrin.gif Tikrai jaukiau galima pasedeti ir santakoje, nebutina lekti i 5* restorana.
Visada uz save nemokeciau, bet pradzioj,kol geriau pazinsi,kodel ne. As kazkokia matyt paprasta labai, man dar zaviau jei ledu porcija nupirktu ir slampinetume senamiescio gatvemis biggrin.gif

Tu ne paprasta ,tu greiciau nusmukus iki tam tikro lygio biggrin.gif
Dar karta kartoju- koks tavo reikalas turi jis pinigu ar ne .Nuves ten, kur gales sumoketi uz panele, pakviesta i pasimatyma .O jei veda ten, kur nepajegia pats susimoketi uz save ir dama...ka tai sako apie vyra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 sausio 2013 - 22:34
QUOTE(burbanti @ 2013 01 03, 23:32)
Tu ne paprasta ,tu greiciau  nusmukus iki tam tikro lygio  biggrin.gif
Dar kartaq kartoju- koks tavo reikals turi jis pinigu ar ne .Nuves t3en ,kur gales sumoketi uz panele ,pakviesta i pasimatyma .O jei veda ten ,kur nepajegai pats susimoketi uz save ir dama...ka  tai sako apie vyra?

Jei jau rimtai, tai nelabai isivaizduoju situacijos,kaip vyras paima ceki,suskaiciuoja kad jo bus 26lt, mano 28lt. Padeda savo dali ir ziuri ka darysiu as. lotuliukas.gif O as atsistoju ir iseinu tada biggrin.gif
Atnesus saskaita, naturaliai traukciausi pinigine, nebent jau toks piktybinis butu,tai tada gal ir ne. Bet gal cia sneka susidurusios su tokiais,arba paciom teko susimoketi,todel tokios kategoriskos biggrin.gif
Dievaz,kiek esu buvus, nebutu gaila man tu keliu pinigu, jei patiko susitiksim ir antra kart,jei ne,,tai pinigai negelbes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liūtė*: 03 sausio 2013 - 22:37