QUOTE(ada21lt @ 2013 03 03, 14:23)
TAi su keliais reikia nueiti vyrais i pasimatymus, kad nuspresti noresiu as uz save uzsimoketi ar ne?
Nu tai vadinasi as tu savo pasamones signalus pagaunu labai jau pavieluotai, nes
stengiuosi zmones geriau pazinti, kad susidaryti nuomone
O tai jei pakvietsu nepazystamas vyrukas, neitumet?
Kiti juk eina ir i visokius aklus pasimatymus, kai kur internete susipazysta ar siaip draugai suveda
Konkrečiai jums praverstų į juos pavaikščioti vien jau tam, kad atsikratytumėt liguisto kaltės jausmo, kai neatsiskaitot už pavaišinimą kava.
Ne, jūs tiesiog savo gaunamus signalus paprasčiausiai ignoruojat, tikėdamasi pasikapsčius šūde rasti aukso grynuolį. Patikėkit manim, jei vyras iš pirmo žvilgsnio atrodo liurbis, tai jis toks ir yra. Visiškai nereikia STENGTIS jame atrasti kažkokių gerų savybių, a la "pažinti".
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 03 03, 14:31)
nepazistamui irgi galiu jaust trauka. negi niekad nebuvo, kad prasilenki gatveje ar kur kitur su zmogum, su kuriuo atrodo cia pat i lova kristum? (turiu omeny ne paraidziui, bet nezinau kaip kitaip pasakyt)
cia ta trauka, kuri atsiranda iskart arba ne.
Man buvo. Žmogų, su kuriuo praleidau 7 metus, pamačiau įeinantį tarpdury ir supratau, kad jis mano. Jis, sakė, pasijautė lygiai taip pat. Toks jausmas kad kažkas per pakaušį trinktelėjo ir tuo pat metu tvirtą pagrindą iš po kojų ištraukė.
Ir esu beveik tikra, kad Adai to patirti neteko.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 03, 14:41)
Kaip galima diskutuoti apie tai, apie ką neturi nei žalio supratimo? Gaišinti kitų laiką vėjais ir seilėtekiu.
Vis pasitvirtinu sau, kad neveltui aš ją užblokavau nafig. Dar gaištate laiką? Kantrios merginos.
Ai, sekmadienis tingus, niekur neskubu, lakuoju nagus

Tai galima ir svaičiojimų pasiklausyt
Zinot, man atrodo jei Tereza pagrobtu koks eskobaras ir paskambintu, jam butu nurodyta paciam gelbetis is situacijos.