QUOTE(given444 @ 2013 03 03, 17:33)
jezus marija...

ir kokie pseudo-mokslininkai ir tyrimai ta rase...??? tuomet as nebuvau gimus...nepyk terezza bet turbut tik 30m gyveni sioj zemej, ar 20+...
mano patirtis rodo stai ka...dabartine mano simpatija darbe nuo kurios man ziauuuriai stoga rauna, isvis pradzioje nepatiko. IS VISO....ir kiek zmoniu paliudys, kad "aistra pajute yra ne is pirmo zvilgsnio, kaip sakoma...kaip pradzioj ten konkurentai, priesai buve, po to, kazkur kazkaip, susikloscius kitokioms aplinkybems - bum patenka i chemini rollerl-coaster...
taigi, ne visas knygas, matyt, skaitete....
o del subjektyvios pastebejimu apie mane, ir terezzos pritarimo subjektyvios pastebejimams, kad esu "gyvas pavyzdys" negeros isvaizdos, pilna kompleksu, RETAI vaiksciojusi i pasimatymus - galiu pastebeti, nepataikyta. galiu daug ko papasakoti, bet juk viskas tampa viesa paslaptimi po to, ar ne? as visai nenoriu atsimusineti ir diskutuoti su pykciais. visad ateinu ir bunu forume su tokiu cinkeliu arba gera nuotaika

forumas turi buti terapija, kaip sahrazad sako

taigi, jei nuosirdziai kalbant, nesu as nei pabaisa, nei davatka, nei siaip. pas mane finansiniu spektru suformuoti tam tikri isitikinimai, tam tikras moters ivaizdis - toks Kseninis, sakyciau. ir taip nuo vaikystes. tam buta daug priezasciu. aisku, turiu mokytis su savim dirbti. ir bandysiu. jei ka - parasysiu cia. tikiuosi, labai nesijuoksit, jei man nepavyks.
Jūs nežinojote, kad kito žmogaus skleidžiami feromonai į mūsų smegenyse esančius centrus patenka akimirksniu?

Negebėjimas ar nenorėjimas tos patekusios informacijos iššifuoti ir į ją atsižvelgti - jau visiškai kitas klausimas.
Knygų skaičiau baisiai daug, ir metų man kur kas daugiau, nei 30. Be to, remiuosi ne tik knygine, bet ir savo, bei savo draugių patirtimi.
Kita dalis iš viso ne jums, o arba Adai skirta buvo, arba kalbėta abstrakčiai.
Dėl Kseninio įvaizdžio - pati sau galėčiau tai pritaikyt. Viską darau pati - ir užsidirbu, ir pinigus savo nuožiūra leidžiu, ir nesigulu su tuo, kurio nenoriu. Net į pasimatymus su bet kuo nevaikštau. O jei nueinu, už save sumoketi pasimatyme vyrui leidžiu ne todėl, kad aš to padaryti negaliu, bet todėl, kad man malonu, kai vyras yra vyras. Lygiai taip pat kaip anksčiau minėtuose šokiuose - tango šokant moteris leidžiasi vyro vedama ne todėl, kad šokti nemokėtų, o todėl, kad būtent toks - vedančiojo ir vedamosios - šokis yra labai labai gražus ir jaudinantis.
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2013 03 03, 17:43)
Vienu zodziu trumpai, jei neissidulkinai su tuzinu vyru, geriau is vis sedek ir tylek(sita gal punkta pasiulykit moderatoriams itraukti i taisykliu sarasa

), nes nieko gyvenime kaip ir nezinai
O jums pasimatymas visada baigiasi pasidulkinimu?
Zinot, man atrodo jei Tereza pagrobtu koks eskobaras ir paskambintu, jam butu nurodyta paciam gelbetis is situacijos.