Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi mokėti per pirmą pasimatymą

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 11, 11:07)
Toks ir vyras jei nesugeba už kavą sumokėti, toks nei durų atidarys, nei išklausys, nei apgins. Koks vyras, jei nesugeba uždirbti kavos puodeliui ?

Galima uždirbti, susitaupyti, pavogti ar pasiskolinti tuos pinigus kavai jei jos reikia, bet tas sumokėjimas be atitinkamo elgesio yra nulis ir niekas schmoll.gif O jei vyriškis galantiškas, paslaugus, malonus ir t.t. nematau problemos jei nemoka už mano kavą. Man asmeniškai tai yra priimtina. Jei visai neturi pinigų net už savo kavą susimokėti, tai automatiškai neatima teisės ieškoti/norėti santykių, bet reikia atsižvelgti į aplinkybes kodėl jis tų pinigų neturi ar tai koks tingėjimas ar pvz prarado darbą ar pan.
Apstu vyrų, kurie ne tik kavos puodelį, bet ir visą kavinę gali nupirkti, bet jei elgiasi kaip šovinistiniai paršai, tai mano akyse jokie jie vyrai tongue.gif
Atsakyti
Visus kartus mokedavo mano vaikinas, dabartinis vyras smile.gif bet as visada uzsisakydavau uz tiek,kad reikalui esant pati galeciau susimoketi thumbup.gif
Atsakyti
Tokių "jei" gali būti labai daug. Jei vyras sumokės, tai dar nereiškia, kad kiti dalykai nesvarbu. Bet jei jis nesumokės ar pasielgs mokėjimo atveju smulkmeniškai skrenginai, tai daug kas nublanksta. Va kokia neteisybė.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 11, 11:53)
Galima uždirbti, susitaupyti, pavogti ar pasiskolinti tuos pinigus kavai jei jos reikia, bet tas sumokėjimas be atitinkamo elgesio yra nulis ir niekas  schmoll.gif  O jei vyriškis galantiškas, paslaugus, malonus ir t.t. nematau problemos jei nemoka už mano kavą. Man asmeniškai tai yra priimtina. Jei visai neturi pinigų net už savo kavą susimokėti, tai automatiškai neatima teisės ieškoti/norėti santykių, bet reikia atsižvelgti į aplinkybes kodėl jis tų pinigų neturi ar tai koks tingėjimas ar pvz prarado darbą ar pan.
Apstu vyrų, kurie ne tik kavos puodelį, bet ir visą kavinę gali nupirkti, bet jei elgiasi kaip šovinistiniai paršai, tai mano akyse jokie jie vyrai  tongue.gif

Jei vyras nemoka už kavą, tai jis nėra nei galantiškas, nei paslaugus.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 11, 12:24)
Tokių "jei" gali būti labai daug. Jei vyras sumokės, tai dar nereiškia, kad kiti dalykai nesvarbu. Bet jei jis nesumokės ar pasielgs mokėjimo atveju smulkmeniškai skrenginai, tai daug kas nublanksta. Va kokia neteisybė.

drinks_cheers.gif Tik vat kas svarbiau ar sumokėjimas ar elgesys? g.gif
Atsakyti
Viskas svarbu, viskas, visuma. Bendras vaizdas. Juk pasimatymas - tai egzaminas, tai testas, tai pažintis, tai detalės ir jų rinkimas. Iš pasimatymų bandome pažinti žmogų, suprasti kas jis toks ir ar santykiai turi prasmę, tęstinumą. Juk nuo to yra arba ilgos kelionės pradžia arba pabaiga. Ir man pvz. yra viskas svarbu ir kreipiu dėmesį į visus galimus ženklus, kas per žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 03 11, 12:39)
Jei vyras nemoka už kavą, tai jis nėra nei galantiškas, nei paslaugus.

Aš kalbėjau apie atvejus, kai dėl tam tikrų objektyvių priežasčių vyras tuo metu finansiškai nepajėgus sumokėti už kavą ar kitas pasimatymo gėrybes. Jei atsisako sumokėti ar pan, tai visai kas kita.
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 11, 12:48)
Viskas svarbu, viskas, visuma. Bendras vaizdas. Juk pasimatymas - tai egzaminas, tai testas, tai pažintis, tai detalės ir jų rinkimas. Iš pasimatymų bandome pažinti žmogų, suprasti kas jis toks ir ar santykiai turi prasmę, tęstinumą. Juk nuo to yra arba ilgos kelionės pradžia arba pabaiga. Ir man pvz. yra viskas svarbu ir kreipiu dėmesį į visus galimus ženklus, kas per žmogus.

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku. Kaip matysi tą visumą priklauso ir nuo pačios, nes jei tau (čia bendrai, netaikau asmeniškai tamstai 4u.gif ) svarbu tas gestas kai vyras sumoka, tai svarbu, ne tai ne 4u.gif Aš kaip sakiau žiūrėčiau pagal situaciją ir bendrą elgesį, nes galima galantiškai sumokėti iš to nedarant kažkio didelio vyriškumo įrodymo (manau daug vyriškiau tai padaryti subtiliai), galima galantiškai leisti damai susimokėti už save jei ji to pageidauja 4u.gif
Prisiminiau savo pirmąjį pasimatymą su MB wub.gif Išėjom pasivaikščioti ir buvo kašta diena, užsukom į kavinukę nusipirkt gėrimų išsinešimui, taip atsitiko, kad pirma pakliuvau į eilę ir man pasakė kiek mokėti ir sumokėjau, po pasivaikščiojimo jis mane pavaišino taure vyno. Nei vienam problemų dėl to nekilo ir jis man mažiau vyriškas nepasirodė (žinojau, kad uždirba neblogai, bet įvertinau faktą, kad kavinėj nepuolė grūstis prie pardavėjos susimokėti už sultis ar aiškintis, kad tai jis turi sumokėti ir piniginę rankoj turėjo). O jis suprato, kad nebūsiu karalaitė ant žirnio ir mane nustebinti ir pamaloninti reikės ne pinigų, o išradingumo tongue.gif Ir iki šiol tai sėkmingai daro thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 11, 16:21)
Aš kalbėjau apie atvejus, kai dėl tam tikrų objektyvių priežasčių vyras tuo metu finansiškai nepajėgus sumokėti už kavą ar kitas pasimatymo gėrybes. Jei atsisako sumokėti ar pan, tai visai kas kita.

drinks_cheers.gif   Visiškai sutinku. Kaip matysi tą visumą priklauso ir nuo pačios, nes jei tau (čia bendrai, netaikau asmeniškai tamstai  4u.gif  ) svarbu tas gestas kai vyras sumoka, tai svarbu, ne tai ne  4u.gif  Aš kaip sakiau žiūrėčiau pagal situaciją ir bendrą elgesį, nes galima galantiškai sumokėti iš to nedarant kažkio didelio vyriškumo įrodymo (manau daug vyriškiau tai padaryti subtiliai), galima galantiškai leisti damai susimokėti už save jei ji to pageidauja  4u.gif
Prisiminiau savo pirmąjį pasimatymą su MB  wub.gif  Išėjom pasivaikščioti ir buvo kašta diena, užsukom į kavinukę nusipirkt gėrimų išsinešimui, taip atsitiko, kad pirma pakliuvau į eilę ir man pasakė kiek mokėti ir sumokėjau, po pasivaikščiojimo jis mane pavaišino taure vyno. Nei vienam problemų dėl to nekilo ir jis man mažiau vyriškas nepasirodė (žinojau, kad uždirba neblogai, bet įvertinau faktą, kad kavinėj nepuolė grūstis prie pardavėjos susimokėti už sultis ar aiškintis, kad tai jis turi sumokėti ir piniginę rankoj turėjo). O jis suprato, kad nebūsiu karalaitė ant žirnio ir mane nustebinti ir pamaloninti reikės ne pinigų, o išradingumo  tongue.gif  Ir iki šiol tai sėkmingai daro  thumbup.gif  wub.gif

Kodėl reikia elgtis taip kaip elgiatės jūs , norit už savo vyrą mokėti - mokėkit , aš pvz nenoriu už vyrus ir už save mokėti ir nesiruošiu to daryti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 11 kovo 2013 - 14:31
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 11, 13:30)
Kodėl reikia elgtis taip kaip elgiatės jūs , norit už savo vyrą mokėti - mokėkit , aš pvz  nenoriu už vyrus ir už save mokėti ir nesiruošiu to daryti .

O kur aš sakiau, kad reikia elgtis taip kaip aš elgiuosi???? blink.gif Juk rašiau, kad tai mano nuomonė ir kaip aš elgčiausi ir elgiausi ir rašiau, kad jei tai žmogui svarbu tai svarbu, nieko čia baisaus tame, lygiai kaip nieko baisaus elgtis dar kitaip. Ar jau negalima aptarti savo asmeninės patirties ir nuomonės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 11, 16:37)
O kur aš sakiau, kad reikia elgtis taip kaip aš elgiuosi????  blink.gif  Juk rašiau, kad tai mano nuomonė ir kaip aš elgčiausi ir elgiausi ir rašiau, kad jei tai žmogui svarbu tai svarbu, nieko čia baisaus tame, lygiai kaip nieko baisaus elgtis dar kitaip. Ar jau negalima aptarti savo asmeninės patirties ir nuomonės?  g.gif

Ką daryti kai už mane vyrai sumoka ? Pagal jūsų nuomonę duoti į snukį ir sukelti skandalą ? Bet man malonu , kai už mane sumoka aš leidžiu tai daryti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 11 kovo 2013 - 14:40
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 11, 13:40)
Ką daryti kai už mane vyrai sumoka ? Pagal jūsų nuomonę duoti į snukį ir sukelti skandalą ? Bet man malonu , kai už mane sumoka aš leidžiu tai daryti .

Jūs gal skaityti išmokite? g.gif Juk rašiau, kad kiekviena elgiasi kaip jai priimtina, niekur neaiškinau, kad aš darau teisingiausiai ir visos davai pagal mane, kitaip užsiundysiu visais nelabaisiais. Buvo daug išsakytų nuomonių, kad vyras yra vyriškas jei sumoka, aš išreiškiau savo asmeninę nuomonę, kad nebūtinai taip yra, kaip Subjektyvi rašė, tai yra detalė, o sprendžiama pagal visumą. Viskas. Nematau kur Jūs išskaitėte apie snukių daužymą ar skandalų kėlimą g.gif Jei Jums malonu kai už Jus moka ir vyriškis nori tai padaryti, tai kame čia problema? Aš tame problemos nematau, jei Jūs matote, tai pasidalinkite išvalgomis jei nesunku, net įdomu pasidarė rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jums čia yra problema , kai už kitas vyrai sumoka .
Atsakyti