QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 11, 12:42)
Bet ar ne graudu, kai vyras net nepasiūlo sumokėti? Kaip galantiškumo dalis, ne joks ne sultonas su tais keliais litais, čia yra grynai principo ir "povo šokio" dalies reikalas. Ar ne apgailėtina, kai vyras, pakvietęs damą į pasimatymą, nemato reikalo jos simboliškai pavaišinti, niekuo, nič niekuo. Man tai jis ne normalus vyras, o maušis. Lai jis būna dūšelė, lai jis gražiai kalba, lai dar kas nors, bet aš kažkodėl giliai abejoju, kad nesukrapštantis kavai visame kame bus galantiškas ir paslaugus. Netikiu.
Tarp kitko, jei jau vyras turi finansinių keblumų (o kam nebūna), tai lai geriau jis tą pasimatymą kurdamas įvairiausias priežastis atidėlioja, bet pagaliau užkala tų pinigų, kad kavinėje, per ilgiau išlauktą pasimatymą, galėtų pavaišinti tuo kavos puodeliu ar patiekalu kokiu. Ir normali moteris niekada neišsirinks ir neužsisakys brangesnio patiekalo, nei vyras pats sau užsisakys, ar damai parekomenduos.
Viskas juk taip gražu ir paprasta, tereikia trupučio kitam žmogui jautrumo...
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 03 11, 17:48)
Manau nusigraužčiau nagus jei patinkančio žmogaus nepakviesčiau į pasimatymą dėl trumpalaikių finansinių nesklandumų ir kažkas kitas pradėtų asistuoti

Darbo juk ieškoma ne ištisą parą, o dėl bedarbystės statuso artimo žmogaus manau ne mažiau norisi.
Jei kitas žmogus tą patinkantį žmogų "nuasistuotų', tai ko gero, turintis laikinų finansinių sunkumų žmogus, pagalvotų, kad tas žmogus tiesiog ne jam. Ir ramiai, susitvarkęs savo finansus, kitą simpatišką žmogų į pasimatymą pasikviestų.
Taip, net ir su bedarbystės statusu artimo žmogaus norisi, bet negi dabar tam artimam savo finansines problemas ant pečių krausi? Priešingai, juk norisi, kad tavimi ir žavėtųsi ir didžiuotųsi, ir už rūpestį padėkotų : )
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2013 03 12, 12:51)
Siaip manau, jei tas kas kviecia nezada moketi turetu perspeti pries ejima kazkur

O butu smagu ateina pavalgo ar atsigeria ta kava ir nei vienas pinigu neturi
Gal ir taip, jei nepretenduoja būt mylimuoju.
Atvirai sakant, neįsivaizduoju susižavėjusio moterimi vyro, kuris kviečią damą susitikt ir į kiną nueit, bei perspėja, kad ji turės susimokėti pati...
Bent jau mano brolis rinkųsi geriau išvis be tos moters apseit, nei tokį sandėrį siūlyt