Įkraunama...
Įkraunama...

Kas turi mokėti per pirmą pasimatymą

QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 13, 08:57)
Bet kodel moteris turi rupintis vyro vyriskumu? ax.gif

Nes tai natūralu, kaip pakalnutės pavasarį : )
Žinoma, jei jis jums įdomus/patrauklus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 13 kovo 2013 - 10:06
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 13, 10:26)
Todėl kad moteris labai daug gali. Pakelti vyro savivertę ir ją nuleisti labai žemai, paniekinti, pasityčioti, pažeminti. Lygioje vietoje. Labai dažnai pasitaikantis egz. - vyriškas,tvirtas, stiprus, valdingas, bet labai jautrus vidumi ir viduje vyras. Sužeisti vyrišką ego - tai labai paprasta.

O jei moteriai nerūpi vyras ir jo vyriškumas, tai kam apskritai su juo susitikinėti? Juk vyras taip pat gali paniekinti moteriškumą, sumenkinti moters savivertę. Keliais žodžiais ar akivaizdžiai žeminančiais veiksmais. Taip kad visi viską gali, jei nerūpi žmogaus jausmai ir kt..

O tavo patirtis ir intuicijos stoka byloja, kad nemoki avansu perprasti vyrų, todėl ir teko tiek kartų užsirauti. Nes aš niekada nesu už save mokėjusi ir niekas per tą vietą nėra pasišiukšlinęs. Nei vienam gerbėjui net minties tokios nebuvo. Nesvarbu kokia buvo jų finansinė padėtis.

Jus apie pirmus pasimatymus kalbat ar apie ka?
As atejusi i pirma pasimatyma galima sakyti budavau stebetoja - pasiulydavau susimoketi, o cia jo reikalas kaip jis pasielgs. Man net nemandagu butu buve nepasisiulyti susimoketi ax.gif o tu pasimatymu buvo visokiu, susitikdavau ir is interneto susipazinus ax.gif

Papildyta:
QUOTE(fjorė @ 2013 03 13, 11:00)
Nes tai natūralu, kaip pakalnutės pavasarį : )
Žinoma, jei jis jums įdomus/patrauklus.

Man per pirma pasimatyma buvo idomiau stebeti ir leisti paciam atsiskleisti savo vyriskuma:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 13 kovo 2013 - 11:24
Subjektyvi, mes kalbame apie skirtingus dalykus. Jūs - apie moters piktnaudžiavimą, užsisakant prabangius patiekalus, aš apie tai, kad man iš kai kurių pasisakymų susidarė įspūdis jog moteris apskritai negali užsisakyti brangesnio/geresnio (nekalbu apie tuos atvejus, kai kaina žymiai skiriasi) maisto už savo maitintoją. Nes taip nepadoru. Man tokia nuostata keista.
Pvz. Nemanau, kad čia kalbama apie prabangą.

QUOTE(fjorė @ 2013 03 12, 19:44)
O gal tikrai, į pasimatymus konvereriu einama dėl papildomo kąsnio, elementariausiai - dėl maisto?

P.S. man labiau patiktų vyrai su ne tokiu jautriu vyriškumo suvokimu.

Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2013 03 13, 11:22)
Jus apie pirmus pasimatymus kalbat ar apie ka?
As atejusi i pirma pasimatyma galima sakyti budavau stebetoja - pasiulydavau susimoketi, o cia jo reikalas kaip jis pasielgs. Man net nemandagu butu buve nepasisiulyti susimoketi ax.gif  o tu pasimatymu buvo visokiu, susitikdavau ir is interneto susipazinus ax.gif

Papildyta:
Man per pirma pasimatyma buvo idomiau stebeti ir leisti paciam atsiskleisti savo vyriskuma:D

O galima paklausti, kada jums tas pasimatymų laikotarpis buvo, kokio amžiaus maždaug?
Šiaip, labai draosi smalsu : )
Papildyta:
QUOTE(astoria @ 2013 03 13, 11:44)
Subjektyvi, mes kalbame apie skirtingus dalykus. Jūs - apie moters piktnaudžiavimą, užsisakant prabangius patiekalus, aš apie tai, kad man iš kai kurių pasisakymų susidarė įspūdis jog moteris apskritai negali užsisakyti brangesnio/geresnio (nekalbu apie tuos atvejus, kai kaina žymiai skiriasi) maisto už savo maitintoją. Nes taip nepadoru.  Man tokia nuostata keista.
Pvz. Nemanau, kad čia kalbama apie prabangą.
P.S. man labiau patiktų vyrai su ne tokiu jautriu vyriškumo suvokimu.

Jei jau prakalbote apie tai, jog kalbamės apie skirtingus dalykus, tai kalbame ne apie vyrus, o apie mus pačias, kiekvina apie save. Ne apie vyrų jautrų vyriškumo suvokimą, o apie savo jautrumą vyriškumui, bei to suvokimą.

Bet vis tik, kaip žavu, kad visi esam kažkuo panašūs, bet tuo pačiu ir be galo skirtingi : )
Atsakyti
Kartais nenuspėsi kaip žmogus elgsis per pirmą pasimatymą, atrodo ir šiek tiek bendrauta ir viską, bet tiek visko pasitaiko doh.gif Bjauriausia buvo kai vaikinas iš kailio nėrėsi su dovanom, siurprizais ir šūstrais pasimatymais, buvo malonus, galantiškas, paslaugus, o kai po kelių mėnesių pakvipo skyrybom pareiškė "ar žinai kiek tu man kainavai" mad.gif Ilgam užtraukė nemalonę ant vyriškos giminės gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Vėliau sužinojau, kad ne aš viena ant tokio pataikius buvau unsure.gif
Suprantu, kaip gali sužeist tą vyriškumą, bet jei moteriai priimtiniau už save susimokėt ar bent pasisiūlyt, o vyrui ne (arba atvirkščiai), tai gal jų gyvenimiškos vertybės nesutampa ir jiems vistiek ne pakeliui ir tada jau koks skirtumas kas ir už ką mokės, nes pasimatymas bus pirmas ir paskutinis g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 13, 10:26)
O tavo patirtis ir intuicijos stoka byloja, kad nemoki avansu perprasti vyrų, todėl ir teko tiek kartų užsirauti. Nes aš niekada nesu už save mokėjusi ir niekas per tą vietą nėra pasišiukšlinęs. Nei vienam gerbėjui net minties tokios nebuvo. Nesvarbu kokia buvo jų finansinė padėtis.

NU gal ne visos tokia stulbinancia intuiciaja apdovanotos ir vyru minciu nemoka skaityti g.gif . Nes jai jau taip viska zinotu ir moketu tai kam is vis i tuos pasivaiskciojimus vaiskciot?KAip cia viena rase, per kelias sekundes ten visas vyksta galvoj visi fermonu issiskyrimai ir t.t. ir suzinai, kuris cia tau skirtasis, tai tiesiai i zaksa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 03 13, 16:00)
NU gal ne visos tokia stulbinancia intuiciaja apdovanotos ir vyru minciu nemoka skaityti g.gif . Nes jai jau taip viska zinotu ir moketu tai kam is vis i tuos pasivaiskciojimus vaiskciot?KAip cia viena rase, per kelias sekundes ten visas vyksta galvoj visi fermonu issiskyrimai ir t.t. ir suzinai, kuris cia tau skirtasis, tai tiesiai i zaksa  lotuliukas.gif

Feromonai - tai taip, žaibiškai veikia. Bet va ėjimui į zaksą kažin, ar vien jų pakanka.
O pasimatymai, kaip sykis yra tam, kad išsiaiškinti, kaip dviejų žmonių vertybių sistemos tarpusavyje dera. Taip pat tam, kad palaipsniui rastus draugystė - sielų artumas. Taip pat ir galimybė pasitikrinti su būsimu partneriu, ar yra protų trauka, kaip abipusė pagarba.
Taip kad, pirmas pasimatymas - tik pirmas žingsnis, bet nebūtinai turi būti po jo antras ar n-tas.

Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2013 03 13, 17:19)
Feromonai - tai taip, žaibiškai veikia. Bet va ėjimui į zaksą kažin, ar vien jų pakanka.
O pasimatymai, kaip sykis yra tam, kad išsiaiškinti, kaip dviejų žmonių vertybių sistemos tarpusavyje dera. Taip pat tam, kad palaipsniui rastus draugystė - sielų artumas. Taip pat ir galimybė pasitikrinti su būsimu partneriu, ar yra protų trauka, kaip abipusė pagarba.
Taip kad, pirmas pasimatymas - tik pirmas žingsnis, bet nebūtinai turi būti po jo antras ar n-tas.

TAi cia gal jus ir as taip galvojam, nes pasirodo neturim geros intuicijos, cia pasisake moterys su geresne intuicija, pamate ir vsio zinojo,kad tai jos vyras. Kad ir Subjektyvi, ka parase, jei kas nepatinka per pirma pasymatyma tai tik moters patirteis ir intuicijos stoka g.gif Tik nesupratau, kaip ta patirti tada reiktu igyti , taigi jei nuo pirmu jau negali klysti vadinasi su vedziau intuicijos neduota moteriai ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 03 14, 19:10)
TAi cia gal jus ir as taip galvojam, nes pasirodo neturim geros intuicijos, cia pasisake moterys su geresne intuicija, pamate ir vsio zinojo,kad tai jos vyras. Kad ir Subjektyvi, ka parase, jei kas nepatinka per pirma pasymatyma tai tik moters patirteis ir intuicijos stoka  g.gif Tik nesupratau, kaip ta patirti tada reiktu igyti , taigi jei nuo pirmu jau negali klysti vadinasi su vedziau intuicijos neduota moteriai ir viskas  doh.gif

Patirtis įgyjama analizuojant. Prisimenant patį pirmąjį įspūdį ir lyginant su nuomone, susidaryta per ilgesnį laiką.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 03 14, 19:10)
TAi cia gal jus ir as taip galvojam, nes pasirodo neturim geros intuicijos, cia pasisake moterys su geresne intuicija, pamate ir vsio zinojo,kad tai jos vyras. Kad ir Subjektyvi, ka parase, jei kas nepatinka per pirma pasymatyma tai tik moters patirteis ir intuicijos stoka  g.gif Tik nesupratau, kaip ta patirti tada reiktu igyti , taigi jei nuo pirmu jau negali klysti vadinasi su vedziau intuicijos neduota moteriai ir viskas  doh.gif

Visi žmonės susidaro nuomonę iš pirmo žvilgsnio, tik kvaili jos niekad nekeičia, o protingi keičia.
Aš kaip supratau, Subjektyvi rašė apie žmogaus stebėjimą pasimatymo metu, nes juk trunka ne 5 minutes. Tai per tą laiką galima "užjausti", kad vyriškis skrega ir nemokės už tave. O ta intuicija ateina su patirtim, su amžium (kartais žmonės ją turi įgimtą, o kartais iš prigimties yra nenuovokūs) ir ne tik iš pasimatymų, bet apskritai iš bendravimo su žmonėm. Negii kas sakysit, kad 16 būdamos lygiai taip perprasdavot kaip dabar? g.gif Minusai slypi tame, kad jei žmogus patinka 9labai labai), gali daug ko nepastebėti (liubov zla...), o pažįstant žmogų pvz darbinėj aplinkoj nevisad galima nuspėti koks jis bus privačiai (čia jau nuo intuicijos priklauso). Kai užsirauni ant kokio firminio, tai patirties būna lotuliukas.gif
QUOTE(Terezza @ 2013 03 14, 20:09)
Patirtis įgyjama analizuojant. Prisimenant patį pirmąjį įspūdį ir lyginant su nuomone, susidaryta per ilgesnį laiką.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur aš rašiau "Kad ir Subjektyvi, ka parase, jei kas nepatinka per pirma pasymatyma tai tik moters patirteis ir intuicijos stoka", kad pamačiau pirmo pasimatymo metu ir supratau, kad vyras, kad jei kas nepatiko, tai patirties ir intuicijos stoka? doh.gif Parašiau tik apie mokėjimą, o ne apie viską. Ir ką apskritai tu veiki šioje temoje? Moteris be patirties ir be pasimatymų įvairovės g.gif Ką tu gali čia vapėti ir "aiškintis", nes "aiškiniesi" primityvius, elementarius dalykus. Nuo tavo išminties vemt norisi.
Atsakyti
Kaip sakoma, jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus. Tokios situacijos, kur mergina prisisako, kas brangiausia iš meniu, arba kur mergina nuo ryto nevalgius, bet vaikinas to "nenori" suprasti ir mergina priversta visą vakarą leisgyvė sėdėti su puodeliu arbatos ir imbieriniu sausainiu, nepatenka į kategoriją "žmogus žmogui žmogus".

Manau, kad vaikinas turėtų pasikviesti merginą į tokią vietą, kur galėtų už ją sumokėti. Jeigu jis išgali pasikviesti į "Algirdą", tai labai smagu, miela ir malonu, bet jei ne, tai tikrai yra šaunių vietų, kur už vakarienę nereiks palikti 200 Lt. Mergina tuo tarpu irgi turėtų pademonstruoti ben truputį kuklumo, jei ji nori, kad pirmas pasimatymas nebūtų paskutinis.

Atsakyti